samoliter Zveřejněno 15. Březen 2015 Sdílet Zveřejněno 15. Březen 2015 Teď jsem zašel na forum a koukám, že jsem přihlášenej. Většinou se přihlašuji, jen když něco tady píšu. Chci se odhlásit, a ono to vzdoruje. Vůbec mne neodhlási. Co tady máte za problém? samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Březen 2015 Sdílet Odesláno 15. Březen 2015 Zkus si smazat cookies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 16. Březen 2015 Sdílet Odesláno 16. Březen 2015 Ahojky mne se zase objevuje černej čtverec před adresou http a někdy i v ikoně plavidel a nejde pak zpustit vůbec nereaguje už je to délé Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2015 Sdílet Odesláno 17. Březen 2015 Mne se objevuje porad jenom cernej ctverec a plavidla mi vždycky sly. Nejsem si jistej, jestli to s tim vůbec souvisi. Zkousel jsi jinej prohlizec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. Březen 2015 Sdílet Odesláno 17. Březen 2015 Jinej prohlížeč jsem nezkoušel jde všechno kromě Plavidel mám explorer 11 ale dělá mne to na všech PC což je divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Březen 2015 Sdílet Odesláno 18. Březen 2015 Bohuzel, netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 20. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 20. Březen 2015 Ahoj Viki. Na cookies jsem nešahal, jelikož nevím, o co jde. Cha-cha. Nesmějte se mi, jelikož co se týče PC, jsem dinosaurus. Ale už mne to samo odhlásilo a teď už přihlášení i odhlášení jde. samoliter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se