Sullaco Zveřejněno 28. Leden 2010 Sdílet Zveřejněno 28. Leden 2010 Nazdar hošani, protože to tady pěkně umírá, tak zkusím nahodit téma, na který jsem sám zvědavej a doufám, že ne jen já. Kdo byl s lodí, nejlépe s motorákem někde venku a ví o pěkném fleku jak k ubytování, tak zároveň ke kotvení, nechť se podělí, pokud to není tajné. Rád bych se tenhle rok, pokud čas dovolí, opět podíval třeba do Chorvatska, nicméně najít pro mne ideál je docela těžké. Za sebe mohu doporučit ostrov Dugi Otok, osadu Zaglav. Velmi levné ubytování zároveň však čisté, kotvení pěkně u domu, čerpačka také. Málo lidí, okolí na výlety jak stvořené. Loď se dá dát do vody ve vedlejší vesnici a celkem bez problémů. Kdyby někdo chtěl kontakt pište. Tak a kde jste byli vy a co mi doporučíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Leden 2010 Sdílet Odesláno 28. Leden 2010 (upraveno) Ahoj. No tak vidis, ja si rovnou napisu pres PM o nejakej kontakt :-).Kazdopadne za sebe mohu doporucit vesnicku Zaboric ktera je zhruba par kilaku pod Sibenikem. My tam jezdime uz par let k jedne pani, ktera ma ubytovani primo u vody a hlavne je tam suprove kotveni na lod, coz je pro nas tak nejak rozhodujici. Jelikoz je to v zatoce a zrovna na strane ktera je dicky skovana pred vetrem, tak clovek nemusi mit strach o lod. Kotviste je hnedko pred domem a hloubka dostatecna i pro vetsi parnik :-). Cena za ubytovani je vic nez prijatelna. V okoli je hodne ostrovu, benzinka je v Sibeniku a je peknej vylet vlastni lodi z Sibeniku kanonem do mestecka Skradin na rece krka. Pokud bude mit nekdo zajem tak kontakt pres PM. http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=&sll=43.669362,15.949059&sspn=0.068665,0.132351&ie=UTF8&lci=com.panoramio.all&layer=c&cbll=43.660066,15.943791&cbp=11,0,,0,5&photoid=po-14111652&ll=43.660068,15.943791&spn=0.00097,0.004136&z=18 Upraveno 28. Leden 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 28. Leden 2010 Autor Sdílet Odesláno 28. Leden 2010 Jo jen pište, ať je z čeho vybírat. Moje představa je osamocený stavení na konci vesničky, co nejmíň lidí, slušné kotvení pro loď pod okny a možnost ubytování s hafanem. Takže hola hola :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Leden 2010 Sdílet Odesláno 29. Leden 2010 (upraveno) Jeeee dekuju ze jsi to rekl za mne, tak ja uz nemam co dodat, snad jenom predem diky za typy :) Upraveno 29. Leden 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Leden 2010 Autor Sdílet Odesláno 29. Leden 2010 (upraveno) No vida, máme stejnej vkus! Jenže tady chcípnul pes! Upraveno 29. Leden 2010 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Leden 2010 Sdílet Odesláno 29. Leden 2010 (upraveno) Nojo tak se nediv. Tedko maj vsichni starosti se snehem a tak na todle neni cas. Kazdopadne by mozna nebylo spatny se domluvit s adminama. Myslim si, ze toto je urcite zajimave tema, ale asi by to chtelo udelat nejak aby jsme se v tom za chvili nestratili. Treba udelat sekci Ubytovani v Chorvatsku a do te by lidi davali temata podle mest ve kterym to ubytovani je. Co si o tom myslite vy ostatni? Upraveno 29. Leden 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Leden 2010 Sdílet Odesláno 30. Leden 2010 Ahoj, co tak někam jinam než do Chorvatska, jezdil jsem tam pravidelně od roku 1997 od roku 2002 s lodí - loňský rok jsem vynechal a ani mi to nějak nevadilo, už jsem jich měl plný zuby, požadavky na finance čím dál větší ale nic za to nenabízejí. Celkem jsem měl možnost porovnávat za těch pár let a fakt moc zlepšení nenabízejí. Projel jsem lokality od Zadaru až po zde již zmiňovaný Žaborič, poslední roky jsem kotvil v Sovlje vedle Tribuně, parádní ubytování kotvení super, pan domácí velice vstřícný, ale to je tak vše. Výlet šibenickým průplavem na Krku mohu také jen doporučit, ale přístup místních orgánu (Kapetanija) k cizincům nic moc. Na vlastní kůži jsem zažil buzeraci zrovna před šIbenikem kde okolo mne jezdily chorvati "jako prase" a mne vyhrožovali pomalu zastřelením, že jedu proti předpisům. Bylo by tedy fajn asi založit sekci "Kam s lodí" ale neomezoval bych to jen na Hrvatsko, myslím, že taková plavba okolo Berlína po jezerech, nebo v Holandsku, Francii po kanálech a si také naí k zahození - jen asi těch zkušeností s tím není tolik jako z Hrvatskem kam se jezdí hromadně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Leden 2010 Autor Sdílet Odesláno 30. Leden 2010 Ahoj, já budu jedině rád, když se tu objeví něco jiného než Chorvatsko. Nicméně když chci jednou za rok s lodí k moří, je to pro mě nejbližší a nejjednodušší destinace. Z chování některých tamnějších obyvatel a z některých cen taky nejsem rozhodně nadšený, ale všude je asi něco.Pokud toho máš tolik projeto v Chorvatsku, dej to dohromady trochu a hoď sem nějaká doporučení. Hledám něco viz. moje požadavky výše. Nevíte o nějakém pěkném místě na Istrii nebo pod ní? Přijde mi, že hezké Chorvatsko je až opravdu od Zadaru níže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Leden 2010 Sdílet Odesláno 30. Leden 2010 Ahoj, já budu jedině rád, když se tu objeví něco jiného než Chorvatsko. Nicméně když chci jednou za rok s lodí k moří, je to pro mě nejbližší a nejjednodušší destinace. Z chování některých tamnějších obyvatel a z některých cen taky nejsem rozhodně nadšený, ale všude je asi něco. Pokud toho máš tolik projeto v Chorvatsku, dej to dohromady trochu a hoď sem nějaká doporučení. Hledám něco viz. moje požadavky výše. Nevíte o nějakém pěkném místě na Istrii nebo pod ní? Přijde mi, že hezké Chorvatsko je až opravdu od Zadaru níže.Ahoj, tvé požadavky nejsou až zase tolik přehnané co se týče Hrvatska, konkrétně v Sovlje jsme jezdily se psem (máme rhodeského ridgebacka), barák je cca 20 m od přístavu ale né na konci vesnice ale přesto skoro osamocen jelikož okolo jsou také pozemky majitele. Bohužel již nejsem s majitelem ve styku plánoval prodej a tak nevím zda to uskutečnil, spojení bych ale našel. Stání v přístavu gratis zátoka super schovaná od moře a všude po moři kousek. šibenik cca 15 km, Kornati 30 km, okolo spousty ostrovů po této stránce to fakt nemá chybu. Co se týče Istrie nemohu posoudit tak nahoře jsem nikdy nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Leden 2010 Sdílet Odesláno 30. Leden 2010 (upraveno) Ale jo, tak samozrejme by se to mohlo jmenovat jinak, aby to nebylo zamerene jen na tuto jednu destinaci. Samozrejme taky chorvaty nemusim, protoze s nima mam nedobre zkusenosti, ale jak rikal Sullaco, je to proste nejblizsi ciste teple more, ktere nam nabizi spousty prijemneho kotveni v zatokach a u ostruvku. Tudiz se snazim co nejvice vyhybat kontaktu s chorvatama a uzivat si more.Kazdopadne z vlastni zkusenosti musim rict, ze pekne Chorvatsko je opravdu od Zadaru dolu. Na istrii jsme byli asi trikrat. Samozrejme ze je to tam take pekne, ale uz to neni ono, protoze tolik ostrovu jake nabizi stredni dalmacie tam proste nenajdete, voda uz neni tak pruzracne cista a tepla a hlavne, kdyz kazdej rok poslouchame pocasi, tak na Istrii je hodne nestale a i kdyz my si uzivame krasnych teplot na vode, tak na istrii je zatazeno a prsi a je tam chladneji. Upraveno 30. Leden 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Únor 2010 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2010 Ahoj, co tak někam jinam než do Chorvatska, jezdil jsem tam pravidelně od roku 1997 od roku 2002 s lodí - loňský rok jsem vynechal a ani mi to nějak nevadilo, už jsem jich měl plný zuby, požadavky na finance čím dál větší ale nic za to nenabízejí. Celkem jsem měl možnost porovnávat za těch pár let a fakt moc zlepšení nenabízejí. Projel jsem lokality od Zadaru až po zde již zmiňovaný Žaborič, poslední roky jsem kotvil v Sovlje vedle Tribuně, parádní ubytování kotvení super, pan domácí velice vstřícný, ale to je tak vše. Výlet šibenickým průplavem na Krku mohu také jen doporučit, ale přístup místních orgánu (Kapetanija) k cizincům nic moc. Na vlastní kůži jsem zažil buzeraci zrovna před šIbenikem kde okolo mne jezdily chorvati "jako prase" a mne vyhrožovali pomalu zastřelením, že jedu proti předpisům. Bylo by tedy fajn asi založit sekci "Kam s lodí" ale neomezoval bych to jen na Hrvatsko, myslím, že taková plavba okolo Berlína po jezerech, nebo v Holandsku, Francii po kanálech a si také naí k zahození - jen asi těch zkušeností s tím není tolik jako z Hrvatskem kam se jezdí hromadně.Měl bys nějaké fotky odtamtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Únor 2010 Sdílet Odesláno 3. Únor 2010 Fotky samo někde vyšťourám a nějak vymyslím kam s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Únor 2010 Sdílet Odesláno 3. Únor 2010 (upraveno) Pro Sullaca.Vyštoural jsem par fotek pohledu na zatoku a vesničku z protilehleho břehu uzavírajícího vjezd a nějaké pohledy ze zátoky ven. Jsou uloženy zde : http://www.edisk.cz/stahni/30733/PICT0031.JPG_217.25KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/64430/PICT0123.JPG_519.91KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/21296/PICT0121.JPG_476.7KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/25483/PICT0032.JPG_230.05KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/29715/PICT0120.JPG_442.79KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/56242/DSC05235.JPG_1.73MB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/07830/DSC05236.JPG_1.58MB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/82783/PICT0122.JPG_339.67KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/68246/PICT0131.JPG_309.3KB.htmlhttp://www.edisk.cz/stahni/86671/PICT0135.JPG_422.92KB.html budou tady k dispozici 30 dnů. Upraveno 3. Únor 2010 uživatelem Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Březen 2010 Sdílet Odesláno 1. Březen 2010 Ahoj vsichni. Nevite nekdo o peknem ubytovani na ostrove Murter v Chorvatsku? Nejake apartma, nebo neco v tom smyslu, nejlepe nekde v klidne casti a hlavne s kloudnym kotvistem pro lodicku. Predem diky za nejakou odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Březen 2010 Sdílet Odesláno 2. Březen 2010 (upraveno) Ahoj vsichni. Nevite nekdo o peknem ubytovani na ostrove Murter v Chorvatsku? Nejake apartma, nebo neco v tom smyslu, nejlepe nekde v klidne casti a hlavne s kloudnym kotvistem pro lodicku. Predem diky za nejakou odpoved.Na Murteru moc klidných míst není je to tam dost turisticky napěchované, co takhle těsně vedle cca 10 minut po vodě. Koukni na mapu - vesnička Sovlje poskytuje pěkné zázemí pro letní dovádění v hrvatsku.Fotky jsou ještě k dispozici na mém předchozím příspěvku. Upraveno 2. Březen 2010 uživatelem Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 5. Březen 2010 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2010 Anachy: Díky, dostal jsem se sem až po měsíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milapb Odesláno 17. Březen 2010 Sdílet Odesláno 17. Březen 2010 Ahoj. No tak vidis, ja si rovnou napisu pres PM o nejakej kontakt :-).Kazdopadne za sebe mohu doporucit vesnicku Zaboric ktera je zhruba par kilaku pod Sibenikem. My tam jezdime uz par let k jedne pani, ktera ma ubytovani primo u vody a hlavne je tam suprove kotveni na lod, coz je pro nas tak nejak rozhodujici. Jelikoz je to v zatoce a zrovna na strane ktera je dicky skovana pred vetrem, tak clovek nemusi mit strach o lod. Kotviste je hnedko pred domem a hloubka dostatecna i pro vetsi parnik :-). Cena za ubytovani je vic nez prijatelna. V okoli je hodne ostrovu, benzinka je v Sibeniku a je peknej vylet vlastni lodi z Sibeniku kanonem do mestecka Skradin na rece krka. Pokud bude mit nekdo zajem tak kontakt pres PM. http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=&sll=43.669362,15.949059&sspn=0.068665,0.132351&ie=UTF8&lci=com.panoramio.all&layer=c&cbll=43.660066,15.943791&cbp=11,0,,0,5&photoid=po-14111652&ll=43.660068,15.943791&spn=0.00097,0.004136&z=18Cau tomas, zima ustupuje a tak je cas mrknout na dovcu. To co jsi tu napsal je presne co hledam,vyhlidnul jsem si toto misto v lete, pri ceste do HR, byl jsem se tam mrknout autem a zjistit nejake ubytovani,ale bida,nic zajimaveho jsem nesehnal. Posles?Dik Mila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom a Zdena Odesláno 11. Duben 2010 Sdílet Odesláno 11. Duben 2010 Zdarec mořeplavci.Rád bych se zapojil do diskuze.Moc vás tu není.Mám Fourwinns 215 třetí sezonu na ní jezdím společně s manželkou dvěma dětma a psem Retrývrem.Mám za sebou třetí sezonu a to v lokalitě ostrov Cres Mali lošinj.Je to tam pěkný no problémem jsou velké vlny je to tam moc otevřený a musí se vychytat počasí ,tak nevím jak je to jinde.Výhodem Lošinu je možnost zvolení obou stran ostrova a je tam dost zátok na to,aby tam byl člověk sám či v malém počtu.Jsou tam dvě velké písčité zátoky,které jde navštívit jen z lodě což ocení děti.Z Chorvatů mne začíná být hodně na blití,chce to s nad tím co se tam teď děje ať je to jejich přístup,chování,zákazy,příkazy a v konečném jejich poplatky snad za vše co se zpoplatnit dá.No je to prostě nejblíž a je tam hezky.Zaujalo mne vaše doporučení míst.Rád bych na to vedl diskuzi a jel letos na jiné místo.Klidně se i k někomu přidám kdo by měl zájem někam jet ve více lidech.Jak jsem psal mám dvě děti 8 holka 10 kluk mne je 40 manželce 37 a jezdí s nama pes Retrývr Ben.Zvažoval jsem Slovinsko či Itálii,ale nevím kam a něco jen tak na slepo se mne zkoušet nechce.Rád se podělím se zkušenostima a nápadama.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 18. Květen 2010 Sdílet Odesláno 18. Květen 2010 Ahoj, já jsem sice začátečník v ježdění na lodi, ale chci jet letos (kdykoliv) do Itálie, spustit loď v Janově, podél pobřeží pokračovat do Monte Carla a Nice. Samozřejmě výlety do měst, lyžování zalodí apod...žádná honička. Já 36, manželka 33 a kluk 7 let....popř.se nechám přemluvit jinam....Na lodě jsem přešel po dlouhodobém ježdění na motorce, odježděného na dvou kolech mám mnoho, ale díky našemu synovi jsem to na chvíli pověsil na hřebík a koupil loď, abychom mohli být pohromadě přes léto.Jak se dívám teoreticky máme podobné lodě - tedy neznám rok výroby tvého, ale o to nejde...já mám 95 - starší kousek, příští rok bych rád přesedlal na něco většího s kajutou, WC a kuchyňkou... Zdarec mořeplavci.Rád bych se zapojil do diskuze.Moc vás tu není.Mám Fourwinns 215 třetí sezonu na ní jezdím společně s manželkou dvěma dětma a psem Retrývrem.Mám za sebou třetí sezonu a to v lokalitě ostrov Cres Mali lošinj.Je to tam pěkný no problémem jsou velké vlny je to tam moc otevřený a musí se vychytat počasí ,tak nevím jak je to jinde.Výhodem Lošinu je možnost zvolení obou stran ostrova a je tam dost zátok na to,aby tam byl člověk sám či v malém počtu.Jsou tam dvě velké písčité zátoky,které jde navštívit jen z lodě což ocení děti.Z Chorvatů mne začíná být hodně na blití,chce to s nad tím co se tam teď děje ať je to jejich přístup,chování,zákazy,příkazy a v konečném jejich poplatky snad za vše co se zpoplatnit dá.No je to prostě nejblíž a je tam hezky.Zaujalo mne vaše doporučení míst.Rád bych na to vedl diskuzi a jel letos na jiné místo.Klidně se i k někomu přidám kdo by měl zájem někam jet ve více lidech.Jak jsem psal mám dvě děti 8 holka 10 kluk mne je 40 manželce 37 a jezdí s nama pes Retrývr Ben.Zvažoval jsem Slovinsko či Itálii,ale nevím kam a něco jen tak na slepo se mne zkoušet nechce.Rád se podělím se zkušenostima a nápadama.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Odesláno 31. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2010 Ahoj.Musel jsem si dát novou registraci ,nemohl jsem se přes Tom a Zdena přihlásit .Nevím i když jsem si nechal napsat nové heslo nefungovalo to.Já mám Fourwinns 215 koupenou cca před čtyřmi roky novou v Brně ve Slatině rv2007.Před třemi roky jsme se tam ještě vešli a spali jsme tam jelikož loď má kajutu,ale děti rostou jak z vody a jelikož máme ještě psa, tak už je to bez šance.Jezdíme tedy do chatek nebo do karavanu do kempů,poblíž máme zaparkovánu loď a odtud děláme výlety do všech světovejch stran.Dívám se už po něčem větším a jak bude kupec na tu moji ,tak do něčeho většího půjdu,ale to už nebude na tahání za autem,ale na kotvení na určitým místě.Nelámu to ale přes koleno a příští rok se klidně ještě vyblbnem ještě na té naší stávající lodičce.Bez lodi rodinka být nechce a tak prodat a nekoupit hned jinou by mne neprošlo.Totálně jsme tomu propadli.Jinak i já jsem motorkář a s narozením dětí jsem to nezapíchnul,ale jezdím míň neb není tolik času.Navíc přemýšlím,že supersporta prodám a již půjdu do Chopera,jezdit s vyplašenejma očima do zatáček jestli to vyjde či nikoliv už mne nebaví.Chorvatů už mám plný zuby a tak jsem se začal dívat kam bych jel jinam.Jedna alternativa byla Polské Mazurské jezera,ale prý je tam neskutečně narváno v létě.Jinak ale jsou tam dobrý recenze.Spát se může kdekoliv jezdit kamkoliv ,levně je tam a i hezky.Pak jsem si říkal,že si dám karavan na Dalešice do kempu Wilsonka a zakotvím si tam u něj loď a budu si jezdit tam.Je to kousek a dají se tam trávit pěkné víkendy.Ale na čtrnáct dnů bych stejně vyrazil asi někam k moři.Moře je moře.Musím se,ale na vše dívat s ohledem na to,že máme psa a jsme čtyři.Rád bych vyrazil s někým,bylo by to lepší,byla by větší sranda.Mám jak lyže tak kruh za loď,ale sám sebe nepovozím.Mám děti holku 8 a kluka 10 let a taky by brali nějakýho kámoše s lodí.No do léta je ještě času dost a dalo by se ledasco vymyslet.Pokud chceš pošlu ti fotky kam jsme jezdili do Chorvatska a rád se seznámím i s tvojím plánem Itálie.Pokud chceš napiš mne na email novaokna@novaokna.cz na něm jsem pořád.Sem jsem vlezl náhodou po dlouhé době jelikož se tu diskuse neměnila.Měj se pěkně ahojda Tom a Zdena Ahoj, já jsem sice začátečník v ježdění na lodi, ale chci jet letos (kdykoliv) do Itálie, spustit loď v Janově, podél pobřeží pokračovat do Monte Carla a Nice. Samozřejmě výlety do měst, lyžování zalodí apod...žádná honička. Já 36, manželka 33 a kluk 7 let....popř.se nechám přemluvit jinam....Na lodě jsem přešel po dlouhodobém ježdění na motorce, odježděného na dvou kolech mám mnoho, ale díky našemu synovi jsem to na chvíli pověsil na hřebík a koupil loď, abychom mohli být pohromadě přes léto.Jak se dívám teoreticky máme podobné lodě - tedy neznám rok výroby tvého, ale o to nejde...já mám 95 - starší kousek, příští rok bych rád přesedlal na něco většího s kajutou, WC a kuchyňkou... Zdarec mořeplavci.Rád bych se zapojil do diskuze.Moc vás tu není.Mám Fourwinns 215 třetí sezonu na ní jezdím společně s manželkou dvěma dětma a psem Retrývrem.Mám za sebou třetí sezonu a to v lokalitě ostrov Cres Mali lošinj.Je to tam pěkný no problémem jsou velké vlny je to tam moc otevřený a musí se vychytat počasí ,tak nevím jak je to jinde.Výhodem Lošinu je možnost zvolení obou stran ostrova a je tam dost zátok na to,aby tam byl člověk sám či v malém počtu.Jsou tam dvě velké písčité zátoky,které jde navštívit jen z lodě což ocení děti.Z Chorvatů mne začíná být hodně na blití,chce to s nad tím co se tam teď děje ať je to jejich přístup,chování,zákazy,příkazy a v konečném jejich poplatky snad za vše co se zpoplatnit dá.No je to prostě nejblíž a je tam hezky.Zaujalo mne vaše doporučení míst.Rád bych na to vedl diskuzi a jel letos na jiné místo.Klidně se i k někomu přidám kdo by měl zájem někam jet ve více lidech.Jak jsem psal mám dvě děti 8 holka 10 kluk mne je 40 manželce 37 a jezdí s nama pes Retrývr Ben.Zvažoval jsem Slovinsko či Itálii,ale nevím kam a něco jen tak na slepo se mne zkoušet nechce.Rád se podělím se zkušenostima a nápadama.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2010 Nevim kolik z vas to cetlo a necetlo, ale mne kdysi k myslence na vodu dostalo tohle: www.canalboating.cz Celkem to odpovida pozadavkum - vcetne kontaktu na mariny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotva444 Odesláno 15. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2014 Ahoj Chorvatsko bych moc nedoporučoval. Půjčení lodě tak vyjde strašně draho. My jsme teď týden byli ve Slovinsku http://www.relaxslovinsko.cz/tranzitni-ubytovani-dovolena-zajezdy/, tak jsem si půjčili loď a 3 dny z 10 jsme se plavili, byl to faj zážitek :-). Určitě bych i zvážil myšlenku plavení se po jezerech Finska...to by teprve byl zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2015 Ahoj všichni....Co takhle mimo Evropu? http://viky-tw.rajce.idnes.cz/South_Africa_Boats/ Je to tak trochu postouchnuti, ale třeba to nekoho inspiruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 22. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 22. Říjen 2015 Ahoj všichni....Co takhle mimo Evropu? http://viky-tw.rajce.idnes.cz/South_Africa_Boats/ Je to tak trochu postouchnuti, ale třeba to nekoho inspiruje...Teď na to koukám a původně jsem si myslel,že ten růžový kluzák je Tvůj nový přírustek pro radost holkám .A i ten pán na té fotce mne zmátl,ale na druhém snímku je vidět,že se pletu.Ale uznej sám,že by to byla určitě jiná káva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 23. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2015 No to by byla souprava. Favo, Romana a Minimost. Skoda ze to nejde u nas takhle tahat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se