ondra Zveřejněno 12. Březen 2015 Sdílet Zveřejněno 12. Březen 2015 Máte někdo zkušenost s tímhle dokormidlovákem? Použití na Z- nohy. http://www.course-keeper.com/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Březen 2015 Sdílet Odesláno 12. Březen 2015 Máte někdo zkušenost s tímhle dokormidlovákem? Použití na Z- nohy. http://www.course-keeper.com/index.htmAhoj,při plavbě výtlakem to dosti podstatně pomáhá udržovat kurz /lod tolik nekličkuje/ ale při kluzu to dost poskakuje po vodě,kterou roztřikuje na všechny strany.Při převážné plavbě výtlakem - doporučuji bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 13. Březen 2015 Sdílet Odesláno 13. Březen 2015 Zrovna mi to prislo tak az vyrazim napisu jestli to fakt pomaha protoze pomaly klickovani je hroznej vopruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Březen 2015 Sdílet Odesláno 14. Březen 2015 Zrovna mi to prislo tak az vyrazim napisu jestli to fakt pomaha protoze pomaly klickovani je hroznej vopruzKde jsi to objednal? Přímo ze stránek uvedených výše nebo někde jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 14. Březen 2015 Sdílet Odesláno 14. Březen 2015 Koupil jsem to tady na plavidlech v bazaru je to jak novy,predtim jsem parkrat prihazoval na ebay a naposled mi to uteklo za 52€,za ty prachy se to ani nevyplati vyrabet doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Březen 2015 Sdílet Odesláno 14. Březen 2015 Tak fakt sem zvedavej jestli to pomuze, jelikoz jsem jiz byl rozhodnutej, ze se do toho letos pustim, ale tedko uz to asi nema smysl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 26. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 26. Březen 2015 Roberte, nemohl by jsi plochu té ploutve oskenovat 1:1. Rád bych si to vyrobil.Díky moc.OndraPS: Taky jsem na ten inzerát volal, ale byl jsi rychlejší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Březen 2015 Sdílet Odesláno 26. Březen 2015 Roberte, doufam, ze se zachovas jako pravej BYZNYSMEN :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 27. Březen 2015 Sdílet Odesláno 27. Březen 2015 Ondro dej mi email a preposlu ti par fotek s rozmerama,sem to totiz neumim vlozit i kdyz se snazim :) A jak rika Tomas na oplatku mi muzes poslat fotku nejakeho dobreho rumu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Březen 2015 Sdílet Odesláno 28. Březen 2015 Ondro dej mi email a preposlu ti par fotek s rozmerama,sem to totiz neumim vlozit i kdyz se snazim :) A jak rika Tomas na oplatku mi muzes poslat fotku nejakeho dobreho rumu :lol:No kdy by Ti to nevadilo taky mě to zajímá tak když budeš tak hodný tak prosím na ales@nachazel.net taky . A v létě se snad potkáme na vodě a potom to nějak srovnáme v nějaké osvěžovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 30. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 30. Březen 2015 Ondro dej mi email a preposlu ti par fotek s rozmerama,sem to totiz neumim vlozit i kdyz se snazim :) A jak rika Tomas na oplatku mi muzes poslat fotku nejakeho dobreho rumu :lol:Tady je můj mail: lhotsky.o@cns.czKde se budeš v létě plavit, abych Ti dovalil lahvinku? Díky O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 30. Březen 2015 Sdílet Odesláno 30. Březen 2015 Je to tam tak lahvinku posli obratem do majlu v nejakem peknem rozliseni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Červen 2015 Sdílet Odesláno 17. Červen 2015 for Robert :Tak jak dopadl test nástavce na nohu ?? Nebo jsi ještě neodzkoušel ??Já jsem se zatím do výroby nepustil čekám na tvoje reference zda to k něčemu je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 17. Červen 2015 Sdílet Odesláno 17. Červen 2015 No ze by to ted jelo uplne rovne to zase ne ale je to znatelne lepsi.Vcera sem si dokonce sel zalejt kafe a zustal sem +- v kurzu a taky se s tim lip parkuje,ani to nesnizuje rychlost jak to vyskoci z vody,jenom to tak divne roztrikuje vodu. Za me doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Červen 2015 Sdílet Odesláno 17. Červen 2015 Dík za info :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se