halis.nb Zveřejněno 14. Únor 2015 Sdílet Zveřejněno 14. Únor 2015 Ahoj všichni,za měsíc je výstava lodí v Bratislavě(http://www.incheba.sk/vystavy/boat-show-1.html?page_id=8329),byl jste tam někdy někdo,má cenu tam jet?,aby to bylo na úrovni Tullnu.Díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Únor 2015 Sdílet Odesláno 14. Únor 2015 Aaby to bylo na úrovni Tullnu.Díky Pavelkomiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Všechno nad úrovní výstavy v Holešovicích je "cool" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 15. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Holešovice--nikdy více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 4. Březen 2018 Sdílet Odesláno 4. Březen 2018 15. - 18.3 2018 Show boat Bratislava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 5. Březen 2018 Sdílet Odesláno 5. Březen 2018 Koukam Seat dělá už i lodě,no počkám si na Volkwágna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 5. Březen 2018 Sdílet Odesláno 5. Březen 2018 V sobotu jsem zajel do Tullnu, standartně vysoká úroveň, i když toho co hledám tam bylo poskrovnu (RIB 500). Za týden navštívím Prahu, loni to nebylo zas tak špatný, a pro mě to bude možná zajímavější (čluny Adventure a Grand). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 12. Březen 2018 Sdílet Odesláno 12. Březen 2018 Jak se tak dívám, jsem asi jediný, kdo objíždí výstavy. V sobotu jsem byl v Letňanech (For boat 2018). Hodnotím kladně, ve srovnání s Tulnem tady bylo možná pro našince více dostupných plavidel (myslím cenově), v Tullnu zase bylo nesrovnatelně více různého vybavení, oblečení apod. Jinak návštěvnost veliká, možná tím, že je to spojeno s karavany. Za sebe mohu říci, že jsem určitě nebyl sklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky