frapa Zveřejněno 1. Únor 2015 Sdílet Zveřejněno 1. Únor 2015 Zdravim, co je vse potreba k zastavbe do ocelove lode misto stavajiciho motoru 1.9D?Vali se mi tu motor kompletni s Golfa GTD, tak bych byl rad za postrehy a rady popripade rozmluveni od toho cinu :-)Díky predem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Ahoj, když si tady trochu projdeš vlákna tak se zde marinizace automotoru již řešila několikrát :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 (upraveno) A specielně VW ! Ale nevím, proč bys to chtěl měnit, nic lepšího než 1,9ka do lodi není :rolleyes: A Golfa nemáš? Sháním....... Upraveno 2. Únor 2015 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Dej do mistniho vyhledavace 1.9 D a uvidis co vsechno uz mistri vyresili :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frapa Odesláno 2. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Dekuji, nejake tema jsem nasel, jen tam nevidim nic o intercoleru a jeho reseni..... Maxik vim o celem aute bez tp ale myslim ze je to 1.6td nevim 100%Tak ze myslis ze nechat stavajici 1.9D ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Přesně to potřebuju auto bez tp, je to na výměnu kastle po bouračce, jen doufám,že to není někde na Moravě! Určitě nech 1,9ku, má největší krouťák v těch správných otáčkáčkách,( pokud teda nemáš rychlíka) a je to nezmar motor, blbuvzdornej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Únor 2015 Sdílet Odesláno 3. Únor 2015 IC pro tebe znamená jen další výměník, nic víc. Bude první v okruhu. Takže z čerpadla do výměníku IC, pak do výměníku chladícího okruhu a pak do výfuku.Jak to plánuješ s chlazením svodů a turba?P.S. zajímal by mě skutečnej výkon některých marinizovaných motorů. Někde jsem četl, že např. u karbecovek se poměrně přesně nastavuje soustava karbec - motor - výfuk, aby tam lítaly ty správný rezonanční vlny a pomáhaly tak vyprazdňovat a plnit válce. Předpokládám, že ani u dieselů nebude jedno jak se to udělá.Nebo když někdo sletuje sací potrubí z okapových rour či z jakýho bazmeku, dá tam ostrý kolena atd. ... nebo dá sání někam k turbu, kde je nejteplejš.... To to pak opravdu musí jet. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frapa Odesláno 3. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 3. Únor 2015 Necham 50kw holej D v lodi, na tu lod co mam, nema cenu nic jineho dam na rady zkusenych, diky :-) Akorat bych s TD hrnul vodu pred sebou a nic z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se