RaZi Zveřejněno 26. Leden 2015 Sdílet Zveřejněno 26. Leden 2015 Zdravím jsem tu nováček a laik mezi Vám. Nedávno jsem se pustil do GO motoru na plechovou loďku. Motor je údajně chorvatský a dily se 100% budou špatně shánět -to vím ale i přesto do toho jdu. Mám motor vzduchem chlazený a chtěl bych se zeptat proč motor má ač pumpu když je tam obyčejná karburace jako třeba u malých motorek tam se palivo dodávalo gravitací tak proč zde dali ač pumpu???? Kvůli odstředivé síle při zatáčení. A jel by motor i bez ač pumpy když budu mít motor jen na rybaření a nebudu s tím bláznit po řece. Děkuji Vám za odpovědi a moc se mi nesmějte 😠Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 26. Leden 2015 Sdílet Odesláno 26. Leden 2015 Myslím, že má motor připojení i na externí nádrž....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 26. Leden 2015 Sdílet Odesláno 26. Leden 2015 Jinak AC pumpa je něco jiného, tohle je podávací, můj Crescent to má taky, knoki má pravdu, je to pro připojení přídavné nádrže, bývá to honěné podtlakem, a nic na tom není, jen membána, a ventilek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 26. Leden 2015 Sdílet Odesláno 26. Leden 2015 Jo to podávací pumpa pro externí nádrž kterou máš v lodi, u motorek to teče samospádem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaZi Odesláno 26. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 26. Leden 2015 No tak to je supr.Moc Vám děkuji mistři.... Už jsem myslel že jsem dojezdil 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Leden 2015 Sdílet Odesláno 27. Leden 2015 (upraveno) co mas za motor? zrejme TOMOS-znamej na nej taky neco shanel a pochodil u dovozce mopedu -mam takovej pocit ze zap.civku Upraveno 27. Leden 2015 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se