Jirka82 Zveřejněno 7. Leden 2015 Sdílet Zveřejněno 7. Leden 2015 ZdravÃm vÅ¡echny jsem tu tak trochu nováÄek loni jsem koupil ocelovou kanálovou lodiÄku letos bych ji chtÄ›l vyndat z vody a natÅ™Ãt podponorovou Äást. Máte nÄ›kdo zkuÅ¡enosti s vytaženÃm těžšÃch ocelových lodÃ? Mohl by mi nÄ›kdo poradit popÅ™ÃpadÄ› doporuÄit kde to nechat udÄ›lat. ValnÃk k lodi nemám jsem na vodÄ› celý rok.Lod' má cca 2-3 tuny a podle papÃrů 7,5 metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Leden 2015 Sdílet Odesláno 7. Leden 2015 a co takhle upresnit kde se ten tvuj korab nachazí?pokud jsi např. na Bataku-možnosti na Labi jsou asi bezpredmětné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka82 Odesláno 7. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2015 Jojo sem zapomněl jsem na Labi.Už jsem si něco zjištoval ale jde mi spíš o to zda má někdo zkušenosti a nějaká doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Leden 2015 Sdílet Odesláno 7. Leden 2015 no tos to teda upresnil :) ale pokud jsi tady nahoře zkus kontaktovat p.Hájka-www.marinatynec.cz-ma tam docela dobre zázemí nebo poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka82 Odesláno 7. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2015 To nejsem tam se chystám na jaÅ™e nebo v létÄ› ted' sem uvázanej v Lounkách a pÅ™es léto v HrobcÃch.Na dolnÃm Labi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Leden 2015 Sdílet Odesláno 7. Leden 2015 No tak to mas k nam fakt malinko z ruky. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka82 Odesláno 7. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2015 Jo jen malinko ale hned jak bude trochu lepší počasí jedu až do Chvaletic už se na to těším. Sice to bude na pár dní ale čas si na to udělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se