Přejít na obsah
Plavidla.cz

5. Jarní Sraz

Doporučené příspěvky

Tak tady máme nový rok a s ním přichází čas přípravy dalšího Jarního Srazu.

Loni jsme probírali místo kde by mohl proběhnout další sraz.Nejvíce lidí by se chtělo podívat nad Prahu,takže by byl pěkný úsek okolo Davle,štěchovic nebo Měchenic.Kdo je odtamtud a má možnost zajistit místo s občerstvením a možností kotvení na víkend??

Termín bych viděl koncem Května aby bylo už teplo a přijeli i ti co se bojí zimy.....

Najde se nějaký organizátor???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
Ahoj, jsem z Jaroměře, takže bohužel s organizací nemám jak pomoct, ale v Hradci Králové na Správčáku je klub vodních sportů, tak kdyby byla chuť to udělat na hezké čisté stojaté vodě, můžu se optat, ale to je asi vše co můžu nabídnout. Fanda
Odkaz ke komentáři

Na končiny, které byly zmiňované , žádné extra kontakty nemám. Mohl bych se pokusit dát něco dokupy na Orlíku, případně by to asi šlo zcela bez organizování a v pohodě v českém Vrbném - není to tam vůbec špatné, ale je to pro většinu asi dost z ruky.
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Vzhledem k tomu, že se nikdo moc do organizování nehrne, dávám na zvážení následující: od 30.4. do 3.5. by šlo sraz uspořádat na Loužku na Orlíku (8.5. je tam jiná větší akce). Sjezd a parkování (včetně případných karavanů) v areálu, jídlo a posezení také. Na místě není problém ani s ubytováním. Sjezd, parkování a kotvení by bylo zdarma. Vaše ohlasy bych uvítal tak do týdne (nejraději však dříve), abych to mohl domluvit na pevno. Jinak je to na pravém břehu cca 2km od přehrady. Máte-li někdo jiný konkrétní návrh tak sem s ním - je nejvyšší čas.

edit - teď (trochu pozdě) jsem kouknul na JI a přišel jsem asi s křížkem po funuse.

Upraveno uživatelem taurus
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Tu nabídku s Loužkem jsem udělal protože jsem si myslel že se nic moc kolem srazu neděje. Pak jsem si prolítl JI, kde se více méně domluvila Davle. Nebylo by asi dobré dělat další sraz a tříštit síly. To nicméně neznamená, že se nás v jiném termínu nemůže pár sejít Asi by to ale chtělo nové vlákno.
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

avlada napsal(a): ‹ Zvolit › ‹ Roztáhnout ›

Tento jarní sraz se fakt vydařil a to nejen pro pěkné počasí, ale hlavně pro fajn lidi a místu konání, protože Vltava mezi Davlí a přehradou Slapy je úchvatná.

Velký dík patří Davidovi za to, že se o nás staral a poskytl nám na tři dny azyl na jeho zahradě.

Co dodat:

vše se vydařilo,počasí vyšlo a parta lidí taky.

Davidovi děkujeme a těšíme se na další akci.

Pavel & Jana

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...