fishmaster Zveřejněno 1. Leden 2015 Sdílet Zveřejněno 1. Leden 2015 Tak tady máme nový rok a s ním přichází čas přípravy dalšího Jarního Srazu.Loni jsme probírali místo kde by mohl proběhnout další sraz.Nejvíce lidí by se chtělo podívat nad Prahu,takže by byl pěkný úsek okolo Davle,štěchovic nebo Měchenic.Kdo je odtamtud a má možnost zajistit místo s občerstvením a možností kotvení na víkend??Termín bych viděl koncem Května aby bylo už teplo a přijeli i ti co se bojí zimy.....Najde se nějaký organizátor??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 (upraveno) přátelé-mam prosbu- najde se někdo kdo by se trochu obětoval a pomohl udržet tuto akci při životě? více na: http://www.jachtinginfo.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=160366#160366 Upraveno 9. Březen 2015 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 Ahoj, jsem z Jaroměře, takže bohužel s organizací nemám jak pomoct, ale v Hradci Králové na Správčáku je klub vodních sportů, tak kdyby byla chuť to udělat na hezké čisté stojaté vodě, můžu se optat, ale to je asi vše co můžu nabídnout. Fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 Na končiny, které byly zmiňované , žádné extra kontakty nemám. Mohl bych se pokusit dát něco dokupy na Orlíku, případně by to asi šlo zcela bez organizování a v pohodě v českém Vrbném - není to tam vůbec špatné, ale je to pro většinu asi dost z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 Ahoj,do Vrbného se ale po vodě nedá dostat,což by asi ostatním vadilo.Navíc bude přístav v květnu mimo provoz-pravděpodobně budou od nehody opravovat vrata na komoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. Březen 2015 Sdílet Odesláno 10. Březen 2015 Toho omezení plavby v květnu jsem se nevšiml. Co se týká toho, že se někam nedá po vodě dostat bych ani moc neřešil - pokud někdo není tři, čtyři komory od místa konání tak na víkend stejně spíš loď přitáhne na vleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Duben 2015 Sdílet Odesláno 12. Duben 2015 (upraveno) Vzhledem k tomu, že se nikdo moc do organizování nehrne, dávám na zvážení následující: od 30.4. do 3.5. by šlo sraz uspořádat na Loužku na Orlíku (8.5. je tam jiná větší akce). Sjezd a parkování (včetně případných karavanů) v areálu, jídlo a posezení také. Na místě není problém ani s ubytováním. Sjezd, parkování a kotvení by bylo zdarma. Vaše ohlasy bych uvítal tak do týdne (nejraději však dříve), abych to mohl domluvit na pevno. Jinak je to na pravém břehu cca 2km od přehrady. Máte-li někdo jiný konkrétní návrh tak sem s ním - je nejvyšší čas.edit - teď (trochu pozdě) jsem kouknul na JI a přišel jsem asi s křížkem po funuse. Upraveno 12. Duben 2015 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 12. Duben 2015 Sdílet Odesláno 12. Duben 2015 Návrh je to dobrej,ale hodně lidí 30.4 popíjí a pálí čarodějnice.účast bude asi slabší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 26. Duben 2015 Sdílet Odesláno 26. Duben 2015 Ahoj,tak to tu nějak utichlo...koukal jsem na státní svátky a našel jsem 6.7 pondělí.To by asi šlo,né?4asu na přípravu dost.Byl by to prodlouženej víkend,teplo by mohlo být a kdo nejede moře hned,mohl by s námi...Co Vy na to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 26. Duben 2015 Sdílet Odesláno 26. Duben 2015 halis.nb - diskuze (byť zatím ne příliš živá) se přesunula spíše na JI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 26. Duben 2015 Sdílet Odesláno 26. Duben 2015 Ahoj. S Louzkem problem nemam. Kotvim tam a mam tam celorocne apartman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 27. Duben 2015 Sdílet Odesláno 27. Duben 2015 Tu nabídku s Loužkem jsem udělal protože jsem si myslel že se nic moc kolem srazu neděje. Pak jsem si prolítl JI, kde se více méně domluvila Davle. Nebylo by asi dobré dělat další sraz a tříštit síly. To nicméně neznamená, že se nás v jiném termínu nemůže pár sejít Asi by to ale chtělo nové vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Duben 2015 Sdílet Odesláno 28. Duben 2015 Sraz Davle 8.5 a rychlostní závod "Davelská jitrnice" 2.5. viz: http://www.jachting.info/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Květen 2015 Sdílet Odesláno 10. Květen 2015 avlada napsal(a): ‹ Zvolit › ‹ Roztáhnout › Tento jarní sraz se fakt vydařil a to nejen pro pěkné počasí, ale hlavně pro fajn lidi a místu konání, protože Vltava mezi Davlí a přehradou Slapy je úchvatná.Velký dík patří Davidovi za to, že se o nás staral a poskytl nám na tři dny azyl na jeho zahradě.Co dodat:vše se vydařilo,počasí vyšlo a parta lidí taky.Davidovi děkujeme a těšíme se na další akci.Pavel & Jana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Květen 2015 Sdílet Odesláno 10. Květen 2015 avlada napsal(a): ‹ Zvolit › ‹ RoztáhnoutFakt jo?! :D Ale jinak sraz byl fakt super. A priroda kolem uzasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 11. Květen 2015 Sdílet Odesláno 11. Květen 2015 opravdu zvláštní okopírování,je to inspirace...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se