tomas80 Zveřejněno 26. Prosinec 2014 Sdílet Zveřejněno 26. Prosinec 2014 Přátelé Nemyslel sem si to, ale bohužel dění posledních dní mne donutilo sem vložitu tuto část. Nicméně věřím, že pro většinu z vás, kteří se zde chováte normálně, to nebude nic překvapivého a nic se pro vás nezmění. Kodex diskutéra: 1) Diskutující svými příspěvky nesmí porušovat zákony české republiky. Za vše, co na serveru www.plavidla.cz napíšete, jste právně odpovědní. 2) Diskutující nesmí ve svých příspěvcích vulgárně napadat, zesměšňovat či ponižovat jiné osoby, stejně jako nesmí propagovat náboženskou, rasovou či národnostní diskriminaci, nebo vyhrožovat jiným osobám. 3) Diskuze musí být vedena k tématu článku. Mírné odbočky jsou pochopitelně přípustné. Myslete ale na to, že většina diskutujících se v diskuzi pohybuje, protože se zajímá především o téma článku, a nemusí si chtít povídat o něčem jiném, byť vás to zrovna mimořádně zajímá. 4) Diskutující vyjadřuje své názory, administrátoři neovlivňují jejich obsah. Administrátor však má právo je odstraňovat. 5) SPAM je zakázán! V případě jeho výskytu bude okamžitě mazán a vyvozeny další důsledky. 6) Zakazuje se vkládat informace o identitě jiných diskutujících bez jejich výslovného souhlasu. 7) Než se zeptáte, použijte funkci vyhledávání - zeptá-li se někdo na něco, co zde již bylo řešeno, buďte kolegiální a neodpovídejte "hledej", ale pokud budete vědět vložte link k již existujícímu tématu. 8) Citace používejte s rozvahou , tzn. necitujte předcházející příspěvek a vyvarujte se mnohonásobných (vnořených) citací. Pokud už budete citovat, smažte vše, co nesouvisí s vaší odpovědí. Administrátor je oprávněn v případě porušení tohoto kodexu smazat příspěvek, v rámci něhož se prohřešek objevuje. V závažných případech pak může také zabránit danému uživateli v dalším komentování a to zablokováním jeho profilu. Stejná opatření může v určitých případech využít i na základě jiných okolností, než jaké jsou popsány v tomto kodexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Hi hi koukám,že tady proběhly hektický vánoce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Ani ne. Spis před vanocema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Nechci vyvolávat vášnivou diskusi, ale trochu mi vadí mazání příspěvků. Chápu proč byly smazány, ale na druhou stranu to z vláken občas udělá nejasný guláš. Navíc se s lidmi kteří sem přispívají (byť nevhodně) občas potkáváme a není od věci si udělat vlastní názor. Totéž se týká editací, kde původní znění by mělo být zachováno (samozřejmě nejde o nějaké překlepy). Plně respektuji rozhodnutí moderátorů, ale podle mého názoru by spíš měli v těchto případech nevhodné příspěvky pouze okomentovat. Berte to pouze jako můj názor, ale abych si v pět ráno něco přečetl a v sedm to bylo jinak ... ? To potom někdo, kdo si otevře diskusi v devět a čte tenhle příspěvek kouká jako puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Jak by mel vypadat komentar k tomu dnesnimu prispevku v pet rano ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 tak se mi to nezdalo :D už jsem mel pocit že mam halucinace- v 5 rano jsem si bral leky tak jsem ze zvyku to proklik a ted jsem se chtel podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 A vono nic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Komentář by mohl vypadat po vzoru politiků - no coment. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Ahoj kamarádi a kolegové, všem se tímto omlouvám ale jak jsem otevřel diskuzi a viděl příspěvek jednoho z bývalých uživatelů tohoto fora tak jsem se neudržel a poslal jej do háje. Klidně mě kamenujte ale urážky ostatních kolegů, kteří zde publikují fakt nejsme ochoten tolerovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Nijak Tě nekamenuji a chápu Tvoje pohnutky, jen jsem napsal svůj názor. Zažil jsem pár diskusí, kde se někdo i přes neustálé bany znovu a znovu přihlašoval a ve výsledku to bylo dost otravné, mimo jiné i proto, že nikdo ve finále ani nevěděl kdo je kdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 2. Únor 2015 Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 K pivu je pořád lepší trocha guláše, než blbý kecy... :DJestli se vrátil ten "co" si myslim, tak jeho smazáním nejsme nikdo ochuzeni o nic přínosnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se