coverline Zveřejněno 10. Prosinec 2014 Sdílet Zveřejněno 10. Prosinec 2014 Dobrý večer .Přišel za mnou kamarád s tím že mu neukazuje na přístroji trimu zvedání jen spouštění zjistil jsem že je špatná levá část reostatu na noze. Ta kulatá část. Po prohlídce manuálu se prakticky musí rozdělat celá noha protože kábl je pod ponorem lodi. Eksistuje nějaký grif na výměnu.Předem děkuji.Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Ahoj. Uprime, pokud to budes chtit vymenit, aby to vydrzelo zase dlouho, tak holt musi noha dolu a pretahat kabely. Pokud chces resit nejakou nouzovku na rok dva, tak pokud budes mit stesti, tak je mozny kabel uskripnout a novej snimac tam naletovat a pretahnout smrstovackou. Jednou jsem to takto delal najare jako nouzovku a rok to vydrzelo bez problemu, pak pri vymene manzet sem ale vymenil komplet novej, aby byl klid. Zalezi take na tom v jakem stavu jsou puvodni kabely. I kdyz jsou v izolaci, tak mne se tam asi do nich nejak dostala voda a v podstate slo o to, ze se kabel oxidaci prerusil a i kdyz byl snimac v pohode, tak proste nefungoval. Muzes vyzkouset a uvidis. Nicmene, stejne casem bude treba pretahnout nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coverline Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Dobrý den a děkuji za radu budu zvažovat obě varianty po prohlídce manžet . Zdraví Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Coverline.... tady máš video jak na to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Co je lepší dát do trimu alpha jedničky za náplň? Je lepší tam dát olej do servořízení, nebo motorovej olej? Popř. kolik tam toho padne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Co je lepší dát do trimu alpha jedničky za náplň? Je lepší tam dát olej do servořízení, nebo motorovej olej? Popř. kolik tam toho padne?Pokuď máš "origo" čerpadlo tak je tam motorový olej. Někde pohledám jaký, ale provozoval jsem to i na olej pro servořízení :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Tak v manuálu jsem našel jen SAE 20W , ale mám na čerpadlo štítek tak se Ti o víkendu podívám, už mám loď na vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 (upraveno) někde na netu v manuálu jsem našel 10W30, nebo 5W40, nebo olej do serva. Co bude nejlepší? Samozřejmě syntetiku do toho dávat nebudu. To je škoda. :)Jde mi i o to kolik toho koupit. Upraveno 13. Květen 2015 uživatelem Zdenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Koupil jsem litr nějaký sr..ky v Kelly a funguje to. Nemáš štítek na čerpadle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Ta moje loď byla v žalostnym stavu. Buď se roky vávlela na děšti, nebo dokonce byla pod vodou. štítek by byl opravdu velkej luxus. :) Kouknu se jakej olej dávam do motorky. Každej rok mi zbyde litr, takže toho tu mam dost. Jinak bych musel nějakej olej koupit. Hlavně, že tam nutně nemusí bejt ten co je do serva. Jsem zvědavej co to bude dělat. Pamatuju si, že to nohu jen zvedalo. Dolu to nespouštělo. čerpadlo sice běželo, ale noha dolu nešla. Celý jsem to rozebral a vyčistil. Ventily byly zalepený nějakym svinstvem. Teď je zase prakticky jistý, že jsou ty ventily rozštelovaný. Sice jsem si psal počet otáček, ale počítám, že to bude rozházený. V nejhoršim to čerpadlo odvezu někam, kde tomu rozuměj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 má se tam lejt SAE W20/20, což je hydraulika, vyhovělo by asi i ATF do autom. převodovek http://forums.iboats.com/filedata/fetch?id=7046684&d=1341349967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 (upraveno) Leju tam to co předepisuje výrobce a to je toto - Quicksilver Power trim and steering fluid SAE20. http://www.im-marine.cz/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/oleje-maziva-naplne-barvy/hydraulicke-oleje/hydraulicky-olej/ Upraveno 13. Květen 2015 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 čerpadlo jsem rozebíral a seřizoval, je to celkem zdlouhavý proces, i jsem si kvůli tomu udělal měřák, než jsem jej seřídil tak šlo nohu zvedat jen při volnoběhu, za kluzu to nešlo byl malý tlak, po seřízení jsem se dostal na nějakých 85% předepsaných tlaků dle manuálu a už to funguje i za kluzu :) Jinak co se oleje týče v manuálu je jak píše David, ale na štítku na čerpadle mám úplně něco jiného, tak nevím. Každopádně než jsem vyndal čerpadlo a seřizoval jsem jej tak tam byla hydraulika, potom jsem naplnil dle štítku na čerpadle a po seřízení funguje :)for Sullaco: no jo ale my máme oproti tobě "vykopávku" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 Běžně se používá všude dostupný olej do automat.převodovek,obyčejný minerál,dle normy Dextron II,funguje spolehlivě ve všech lodních hydraulikách,at to je zvedání Z-nohy ,posilovač řízení a trimovací klapky - potom ti stačí mít na dolití jen jednu flašku!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 OK, takže olej do automatů, nebo do serva. Dík za radu. Kolik teda koupit? Asi 2l co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 Anachy: tohle neřikej, nebo mě naštveš a já si pak připadám blbě. O stáří, typ nebo něco jiného tu nejde a zas takovou nádheru taky nemám :) Já si to jen usnadňuji tím, že prostě jedu dle manuálu a leju co je tam napsaný. Co se týká týhle náplně, mě vůbec neubývá a tak mě prvotní investice nijak nebolí. Pochopitelně chápu, že to bude jistě nějaký standartní olej ale prostě má to tam bejt tak to tam leju stejně jako nenahrazuju ničím olej do Z náhonu a měním ho spolu s motorovým olejem každý rok nezávisle na ujetých km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 Anachy: tohle neřikej, nebo mě naštveš a já si pak připadám blbě. O stáří, typ nebo něco jiného tu nejde a zas takovou nádheru taky nemám :) Já si to jen usnadňuji tím, že prostě jedu dle manuálu a leju co je tam napsaný. Co se týká týhle náplně, mě vůbec neubývá a tak mě prvotní investice nijak nebolí. Pochopitelně chápu, že to bude jistě nějaký standartní olej ale prostě má to tam bejt tak to tam leju stejně jako nenahrazuju ničím olej do Z náhonu a měním ho spolu s motorovým olejem každý rok nezávisle na ujetých km.No samo, že jsem Tě chtěl jen popíchnout, aby tady nebyl takovej klid :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 Anachy: tohle neřikej, nebo mě naštveš a já si pak připadám blbě. O stáří, typ nebo něco jiného tu nejde a zas takovou nádheru taky nemám :) Já si to jen usnadňuji tím, že prostě jedu dle manuálu a leju co je tam napsaný. Co se týká týhle náplně, mě vůbec neubývá a tak mě prvotní investice nijak nebolí. Pochopitelně chápu, že to bude jistě nějaký standartní olej ale prostě má to tam bejt tak to tam leju stejně jako nenahrazuju ničím olej do Z náhonu a měním ho spolu s motorovým olejem každý rok nezávisle na ujetých km.No samo, že jsem Tě chtěl jen popíchnout, aby tady nebyl takovej klid :D :DTo jsem rád, nechci bejt zaškatulkovanehj mezi těma nafouklejma blbečkama v růžovym triku Lacoste :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 Anachy: tohle neřikej, nebo mě naštveš a já si pak připadám blbě. O stáří, typ nebo něco jiného tu nejde a zas takovou nádheru taky nemám :) Já si to jen usnadňuji tím, že prostě jedu dle manuálu a leju co je tam napsaný. Co se týká týhle náplně, mě vůbec neubývá a tak mě prvotní investice nijak nebolí. Pochopitelně chápu, že to bude jistě nějaký standartní olej ale prostě má to tam bejt tak to tam leju stejně jako nenahrazuju ničím olej do Z náhonu a měním ho spolu s motorovým olejem každý rok nezávisle na ujetých km.No samo, že jsem Tě chtěl jen popíchnout, aby tady nebyl takovej klid :D :DTo jsem rád, nechci bejt zaškatulkovanehj mezi těma nafouklejma blbečkama v růžovym triku Lacoste :)Ty ho ještě nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Květen 2015 Sdílet Odesláno 14. Květen 2015 To jsem rád, nechci bejt zaškatulkovanehj mezi těma nafouklejma blbečkama v růžovym triku Lacoste :)Pockej a dyk ty uz tam zaskatulkovanej ses :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 22. Květen 2015 Sdílet Odesláno 22. Květen 2015 Dneska sem koukal na cerpadlo trimu v lodi a vsiml sem si, ze tam je zezadu nejaka cedulka. Tak sem ji otocil a je to jeste original k tomu cerpadlu, kde je uvedena i specifikace oleje, takze viz nize. http://www.fotoalbum.cz/g/alba/2015/0522/rf214422dlGaj3tuTY2WgygxpDV263BbOmhwle_m.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se