viky_cz Odesláno 14. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 No, to by asi odpovídalo ocekavanym vlastnostem. Na foliovanou překližku nechyta nic, tak to je asi taky OK.Jo a uz vim proc mi nabidli jenom 455 - protože ostatní mají akorát ve velkych balenich. :)Prej bych mel mit spotřebu 0.5kg na m2, tak jsem vzal 2kg a uvidim, snad se povede to tim udelat.Edit: Jo, a pribral jsem i bilou barvu do laminatu. Byla za drobny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Leden 2015 Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 (upraveno) je tak mimochodem-maš(koupil jsi) laminovací valecek-je to takove kovove,lehce zubate-na prosycení tkaniny?-dos dobra pomucka akorat nevim kde ji mam :(http://www.komplex3m.cz/eshop/pomucky/valecky-stetce.html Upraveno 14. Leden 2015 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 To vis ze ne, nikdy jsem to nedelal jinak nez stetcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Leden 2015 Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 (upraveno) no-jeste zitra pohledam-nebo pokud najdu kus materialu (Al) tak ho vytocim-vozejk ti privezu zrejme v patek navecer Upraveno 14. Leden 2015 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 OK, dekuju.Ja normalne dycky koupim levnou sadu stetcu, spotřebuju je a pak je vyhodim. Valecek myslim resit nemusíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Leden 2015 Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 Ja normalne dycky koupim levnou sadu stetcu, spotřebuju je a pak je vyhodim. Valecek myslim resit nemusíme.taky resení- ale jak se říká KDO TO JEDNOU ZKUSI UZ NECHCE JINAK :lol: akorat je to dobry po pouzití umejt ale to platí i u jinejch aktivit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 14. Leden 2015 Sdílet Odesláno 14. Leden 2015 (upraveno) Nevim co na to reknou odbornici chemici, ale kdyz jsme zamlada laminovali, natrela se překližka 1200 potom se na to položila tkanina a pak se to normalne zehlilo zehlickou na co jemensi teplotu. Smrad hroznej, ale bylo to krasny, ta pryskyrice se dostala všude. Upraveno 14. Leden 2015 uživatelem tove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 15. Leden 2015 Sdílet Odesláno 15. Leden 2015 Ten váleče (říká se mu v odborných kruzích hrbáček) jde použít jenom na silnější vrstvu (tak od cca 1,5 mm) laminátu, na slabší vrstvu používám normální nízký velur. Je to rozhodně lepší než štětec, ale každému může vyhovovat něco jiného..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 15. Leden 2015 Sdílet Odesláno 15. Leden 2015 Zehlicku mi taky nekdo poradil kdyz jsem delal oblouk ale ten smrad je tak strasnej ze se to da delat jenom venku kdyz je teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 16. Leden 2015 Sdílet Odesláno 16. Leden 2015 Zkoušel někdo po laminování dát loď do fólivýho pytle a po vyhlazení fóĺie použít vývěvu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 16. Leden 2015 No.... zítra jdem na to. Drevo by bylo... trochu krivy, ale jinak bych to asi takhle nejak chtěl mit.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/16012015317B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 17. Leden 2015 Sdílet Odesláno 17. Leden 2015 (upraveno) Zkoušel někdo po laminování dát loď do fólivýho pytle a po vyhlazení fóĺie použít vývěvu ?docela pekne to popsal na jachtingu Panak ml. ze Srbska Upraveno 17. Leden 2015 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2015 No. Tak k laminovani:- Epoxy jsme michali 30dkg do kelimku a asitak tretinu P11 z lahvičky.- Omylem jsem koupil molitanovy valecky, ale krome toho, ze po case zacnou mizet, tak to s nima jde docela dobře.- Kyl ma 3 vrstvy, dno 2 a boky jednu, zrcadlo 2, zbytek zadniho cela jednu.- 2kg epoxy na to skoro staci. Udelali jsme dno a zadni celo a sice nam zbylo, ale na borty je to asi malo. To se bude nejspis v tejdnu resit.Trvalo nam to ve dvou lidech kousek přes 2 hodiny.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/18012015_1157B.jpghttp://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/18012015331B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Leden 2015 Sdílet Odesláno 19. Leden 2015 A vypadá to celkem slušně :), jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 19. Leden 2015 Sdílet Odesláno 19. Leden 2015 hezký, šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 19. Leden 2015 No... mam snahu to udelat aspon trochu slusne, ale nejsem z tech, co by meli potrebu se nekde uzkazovat s nalestenym zazrakem, radsi jsem, kdyz to proste funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Leden 2015 Sdílet Odesláno 19. Leden 2015 Máš "recht". Na co by byla navoněná lakovka, kdyby se hned potopila a neplavala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 20. Leden 2015 Sdílet Odesláno 20. Leden 2015 Se poseru až mě tohle předjede na Labi :D Moc pěkný, jen tak dál, jsi šikula !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 20. Leden 2015 Sdílet Odesláno 20. Leden 2015 doufám, že zde bude včas oznámen termín první plavby, abych si udělal čas a přijel se podívat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 20. Leden 2015 Sdílet Odesláno 20. Leden 2015 Termin prvni plavby budiz zde vcas vyvesen,vezmu synkovu lod na vysilacku (je skoro stejne velka :D ) a dame zavod :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 20. Leden 2015 Termin první plavby rozhodne vyvesovat nebudu, za prvy nevim, kdy to bude a za druhy nevim, jestli se to nebude chtit potopit.Práce na laminovani nadále pokracuji:http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/20012015335B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 20. Leden 2015 Sdílet Odesláno 20. Leden 2015 no právě proto je dobré pozvat hodně diváků (snad né zachránců) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Leden 2015 Autor Sdílet Odesláno 20. Leden 2015 No. Pokud někdo z prichozich dojede lodi, tak bych o tom uvazoval. Na brehu jsou mi divaci s prominutim na.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 21. Leden 2015 Sdílet Odesláno 21. Leden 2015 šel bych do toho, ale musel jsem vše prodat z důvodu koupě baráku. Zato mám teď ale hezkou stodolu, takže do budoucna bude hezké parkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Leden 2015 Sdílet Odesláno 21. Leden 2015 (upraveno) Termin prvni plavby budiz zde vcas vyvesen,vezmu synkovu lod na vysilacku (je skoro stejne velka :D ) a dame zavod :lol:Roberte, tvl pojď si utřít ten monitor :DViki, dostane ten "fofr klacek" taky nějaký válečný barvy? Jakože závodní? :D Upraveno 21. Leden 2015 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky