viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 (upraveno) No jo... mi to s tim vlhkem nedoslo :D ... Navod říká +5 az +35, ja mam na pude urcite přes 15. Vedle je podkrovi kde se topi. Na podzim jsem dodelal zatepleni strechy na pude a najednou se divim, co tepla mi tam zustava.Dal jsem tam kyble s vodou, at trochu zvednou vlhkost. Jen tak cvicne jsem to osplejch stetcem a vono to fakt zacalo tuhnout. Tech 24h tam nikde není napsaných, ale vono je to jedno, stejne většinu z toho budu rovnou sroubovat, tak by to mělo drzet pohromadě.Edit: Ted mne napadlo, ze vlastne mam na pude na pulce i radiátory (pozůstatek budovani předchozím majitelem)..... ja tam muzu i topit! To zkusim. To se protoci plynomer. :) Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 (upraveno) nez naneses lepidlo tak na to lehce foukni tim rozprašovacem na mlžení kytek-takhle to delame v truhlarnějimak ziram jak ses rozjel-to u tebe zas tak obvykle není :D Upraveno 24. Prosinec 2014 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Asi viky ceka snih, a chce si nejdriv zasankovat, nez to hodi na vodu :D a =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Samochodky - samovodky, sami ridi, samy jedou....Mam na to jenom svatky. Koncem ledna zase Indie, tak se s tim nesmim moc srat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Dobra zprava je, ze to lepi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 a lepí se to na ruce nebo to lepí dřevo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Jediny cim to jde z rukou ja aceton, pokud to nezeschne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 No..jestli mohu trochu přidat do mlýna: rozprašovašem lepené části lehce navlhčit a vše doporučuji zároven šroubovat k sobě - a můžeš to mít během 24 hod.hotovo a nech to klidně raději řádně vytvrdnout 48 hod. at to dokonale drží. Pokud to budeš jenom stahovat svěrkama,musíš to vždy nechat do druhého dne vytvrdnout - tak se montáž dosti prodlouží,ale zase se můžeš chlubit,že je to postavené bez jediného šroubku a to jen tak nikdo nemá!Tak držím palce at se ti to povede k tvé ploné spokojenosti!bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Na ruce jsem to zatím nenalepil... skoro.Stahuju to sroubama i svorkama. Mam svorek malo, tak mi nic jiného stejne nezbejva. Vytvrdnout to necham nejak v klidu. Delam to postupne, az slepim bocnice, tak je namontuju na pater a zacnu lepit zebra a listy na prichyceni dna. To je fura malejch soucastek, ale aspoň jsou všechny podobny, tak nemusim nic vymejslet a mohlo by to jit od ruky.Tedka delam pomalu a opatrne, abych něco nepokazil, kazdej novej krok musim promyslet. Je to napoprvé docela narez, ale snad to popluje. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 24. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Na ruce jsem to zatím nenalepil... skoro.Stahuju to sroubama i svorkama. Mam svorek malo, tak mi nic jiného stejne nezbejva. Vytvrdnout to necham nejak v klidu. Delam to postupne, az slepim bocnice, tak je namontuju na pater a zacnu lepit zebra a listy na prichyceni dna. To je fura malejch soucastek, ale aspoň jsou všechny podobny, tak nemusim nic vymejslet a mohlo by to jit od ruky.Tedka delam pomalu a opatrne, abych něco nepokazil, kazdej novej krok musim promyslet. Je to napoprvé docela narez, ale snad to popluje. ;)Jestli chceš půjčit svorky na stažení tak zavolej,nějaké mám určitě doma a rád pomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2014 Diky, az spravim auto, tak bych kdyztak stavil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Prosinec 2014 (upraveno) Dneska dokumentuji postup, v rade planovanych praci méně vyznamny, nicmene zacinam skládat kostru, coz mne uspokojuje.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/25122014262B.jpg Upraveno 25. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 Dneska jsem k zebrovym latim zacal resit vyztuhy boku.http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/26122014265B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 K tomuhle obrazku asi není třeba prilis komentar.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/27122014273B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Uff.... tak jsem dneska na 3. smenu dolepil podlahovy late.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/27122014274B.jpgTedka to musí poradne všechno zatuhnout, at to drzi a muzu to spasovat na obšívku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 27. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Pěkně ti to přibejvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Rozkaz znel jasne - nebyl cas lamat si hlavu kdo je kdo.Proste to přes svatky musí bejt lod. (Teda pochybuju, ze to bude uplne hotovy, ale aspoň nahrubo bych to videl ze jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 Takže kdy bude první plavba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 No to ti reknu az budu se stavbou trochu dal, ale Silvestra jsem uz zamitl.Mam takovej silenej plan, ze bych se s tim ucastnil otvirani Labe a tedy i jarniho srazu, takze prvni plavba by musela bejt tak nejpodzejc v breznu. Ale kdyz to bude driv (jako treba leden), tak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 (upraveno) Viky, máš to zrcadlo dost podražený? na některejch fotkách se mi zdá, že ne, na jinech, že jo. tak se radši ptám, pro jistotu..... Upraveno 28. Prosinec 2014 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 Dle puvodnich planu - 15 stupnu. Z nekteryho pohledu to není videt, protože jsem na bocnicich nechal nad odtrhovou hranou "kridylka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 Kurva jseš ale dobrej :) držím palce :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 No to se jeste uvidi.Pred chvili jsem to zkusil zabrousit a slozit..... no.. dobra zprava je, ze ve stavu "tohle nedam" jsem byl jenom asi minutu, pak jsem zacal upravovat.... a jeste to bude chvili trvat. :)http://www.mujweb.cz/valentvi/boot/28122014276B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 29. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2014 Vypadá to pěkně. Píšeš si někam kolik hodin jsi na tom strávil? Nejspíš tě limituje počet svěrek, ale čekal jsem, že stavba bude 2 - 3 dení záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 29. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2014 Vypadá to pěkně. Píšeš si někam kolik hodin jsi na tom strávil? Nejspíš tě limituje počet svěrek, ale čekal jsem, že stavba bude 2 - 3 dení záležitost.Zdenda) ne tak to není,svěrky má,ale musí se věnovat taky ženě,nemůže být přeci pořád na půdě ne :)viky_cz )když to vidím,nechceš dneska prubnout pevnost u nás na staré sjezdovce ve Chvaleticích, krásně by to klouzalo, byl by to fičák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky