maxik1958 Odesláno 20. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2014 To budes moct svezt i mne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2014 S tim se pocita, ze to bude plavidlo pro velky kluky. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2014 (upraveno) Hm. Ale uz na to dneska vazne kaslu.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/20122014246B.jpgZacinam verit, ze kdyby to nebylo poprvy, tak se to za vikend opravdu da udelat. Upraveno 20. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 20. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2014 Hm. Ale uz na to dneska vazne kaslu.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/20122014246B.jpgZacinam verit, ze kdyby to nebylo poprvy, tak se to za vikend opravdu da udelat.Pěkné a jsi šikovný, bude pěkný dáreček pod stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2014 No to doufam... ale ty bocnice mi davaji zabrat, asi je budu muset udelat ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 A co tohle????http://sport.bazos.cz/inzerat/42485490/Kluzak-rarita.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 V tom se asi leželo ne? To by bylo pro dva asi jen v poloze zezadu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 A co tohle????http://sport.bazos.cz/inzerat/42485490/Kluzak-rarita.phpNo ale ja neshanim takhle velkej kluzak. Dyt to znas ne? Vsechno je jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 (upraveno) Jo a aby se nereklo ze nic nedelam ... dneska jsem koumal zebrovani. Musel jsem opatrne, protože na tohle zadnej tvar v planech není. Taky jsem stihl koupit late, ale jinak nic moc.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/21122014249B.jpgEdit: Takhle kolem pulnoci se nejlíp dela.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/22122014252B.jpghttp://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/22122014254B.jpgNení nad to, když je s kym pokabosit o technologickem postupu, hned clovek vi, co ma delat.Maxiku dekuju. :) Upraveno 22. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 (upraveno) Kurz ohybani lati - lat jde ohnout. A ja blbec to chtěl rezat.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/23122014255B.jpg Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Proto jsem Ti psal, že nechápu proč to nechceš udělat v jednom kuse, a chceš si přidělávat zbytečně práci........ :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 No dyt vis.... musim si to nejdriv interne vyresit. :)Nebylo mi jasny jak potom napojit zebra, ale uz jsem si odpověděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Ono se to normálně staví obráceně, latě zapustíš do žeber, a potom na ně teprve obšívku, ale jde to i jinak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 No... to u mne nejde, když zebra jsou z lati, tak je nemuzu rozriznout..... nedelaly se s takhle tenkejma zebrama dreveny kanoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Zebra maji mit v outorech zesileni, takove jako zavetrovani, tam je mista pro lat az, az..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Na to jsem taky prisel.Udelam to z překližky a prilepim k zebrum.Hele jak ma vypadat vrstva toho lepidla před lepenim?Ma se to nechat 15 minut zavadnout, ale kolik toho ma bejt a jak to vypada když je to zavadly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Lepidla dej malo,ono napeni lepeny material muzes lehce navlhcit, ale nutne to neni. Nic zavadavat nemusi, rovnou to stahni sklicidlem, pokud to chces jeste sroubovat, muzes klidne az po zatvrdnuti lepidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 (upraveno) No jo.... ja si ten navod precetl a uz jsem to pochopil.... musi se to do 15 minut slozit, ne po 15ti minutach. Uz testuju. Uvidíme co to snese. Nalepil jsem late na zrcadlo a pak to budu brousit do ukosu. Jestli to neupadne při brouseni, budu spokojen. Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 čim to lepíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Jak radil Maxik, "bublinkama" Soudal 66A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Tak jsem se na to byl podivat. Je to slepeny asi 2.5 hodiny a ještě nejsou bublinky tuhy. Pockam do rana. Jestli to takhle pujde dal, tak budu lepit do velikonoc. :) Asi mi nezbyde, nez si poridit vetsi množství svorek.Tak jsem aspoň napasoval na bocnice zbytek lati. To bude mazec lepit to ohnuty, ale zase asi to je na slepovani nejhorsi část. Zbytek uz budou vicemene rovny nebo snadno ohejbaci věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 možná máš doma malou relativní vlhkost vzduchu, pak to nejde skoro vůbec. zkus lištu přetáhnou vlhkým hadrem, může být viditelně vlhká - mokrá. teda ne, že by z ní kapalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 (upraveno) No... na pude asi mala vlhkost bude. Mam tedka proste počkat nebo mam jit a udelat vlhko i ted když je to slepeny?Edit: .... jdu tam udelat vlhko. Bude se to hodit i zejtra (ne ze bych na Stedrej den se primo chystal pracovat... ale lepit se musí, at se to posouva).Dekuji za upozorneni. :) Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 teď už to nech plavat, do ráno to kopne - pokud na půdě nemrznetenhle klajstr tvrdne vzdušnou vlhkostí, jako všechny polyuretany, a taky potřebuje trochu tepla - viz návod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Ono taky asi nebude moc teplo, v lete je to za hodku vypeneny a tuhy, nicmene spoj ma byt namahan az po 24 hodinach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se