viky_cz Odesláno 20. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 20. Červenec 2020 Po delsi dobe ozivuju tema....zacal mi doma vznikat dalsi model, tentokrat ponekud univerzalnejsi konstrukce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 21. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2020 Po delsi dobe ozivuju tema....zacal mi doma vznikat dalsi model, tentokrat ponekud univerzalnejsi konstrukce ;)Počkej, to budou rány tou plochou přídí ve vlnách! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2020 Zkousim vyrobit "samostabizacni" prid, teoreticky by mela v kritickym naklonu rovnat lod zpatky, proto je to vepredu takovy divny, ale nemyslim si, ze by to bylo s mlacenim o vlny horsi nez Minimost.Jinak teda tahle konstrukce je primarne pro rodice na ryby, kluzak to bude jen tak "omylem", pro pripad ze na to prijde motor (jasneze to zkusim), po vetsinu casu se s tim bude zavazet zradlo rybam a mozna sekat rakosi.... a sem tam to mozna vemu na vylet, bude to sedet presne na zahradku na T3. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 24. Červenec 2020 No... tak se posouvame. Pristi tyden bych snad mohl laminovat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 12. Srpen 2020 Tady je prehled prace na vyrobe zakladniho trupu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 23. Srpen 2020 Tak jsem konecne sestrihal dalsi cast - lepeni. K odborne praci stavitele lodi to ma dost daleko. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 30. Srpen 2020 Tak panove, jestli se chcete pobavit, jak jsem zmastil laminovani, tak tady je odkaz. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2020 (upraveno) Ty ještě neznáš váleček a stěrku?? Upraveno 30. Srpen 2020 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 30. Srpen 2020 No ... potreboval jsem to udelat a jediny co jsem nasel byly stetce po malovani. :) Je to oldschool, ale nejak mi to neva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Listopad 2020 Autor Sdílet Odesláno 17. Listopad 2020 Vylezlo slunicko.... :D A jedeem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Odesláno 18. Listopad 2020 No... tak konečně můžu letos ukončit plavební sezónu.Čluneček by potřeboval ještě doladit trim, člověk se musí trochu snažit aby to šlo z vody, ale na ty ryby to bude stačit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2020 Ahoj, není to sice veterán, ale mohla by to být inspirace pro Vikyho :) https://www.youtube.com/watch?v=EWMN3cTvJ-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Listopad 2020 Autor Sdílet Odesláno 24. Listopad 2020 No jo.... podle tech kolecek (lozisek) vespod je sotva obojzivelna, ale je to moc krasnej zahradni domek. :D Pekne provedena prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky