Přejít na obsah
Plavidla.cz

Staromodni minikluzaky

viky_cz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 537
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Ahoj, diky za nabidku, ale chci to zkusit jinak. Dalsi ve fronte je Maxik. ;)

Jo mimochodem, dneska jsem si celej den stezoval, jak jsou v OBI blby, ze k Epoxy 1200 davaji malo iniciatoru. Sehnal jsem si další.... a když jsem delal predposledni varku, tak mi to doslo: 6,5:100 a 1:6,5 je dost podstatnej rozdil!

No... ale zase mi to pekne tuhlo, skoro jak polyester! :D Nejsem ja debil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mozna jsi :D ale to jen kvuli tomu zes to koupil v obi, ja kupoval epoxydovou pryskyrici skoro za polovinu nez ji maj v obi ;) cos za kolik koupil?

Nemam cas. Den zpozdeni by znamenal nejet na dovolenou s novym clunem, riskoval bys to?

Edit: Ještě kousek!

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/27062016752B.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Na to nemam místo ani na pude ani v garazi.... skoro ani na dvore ne. Takze jedine tyhle minibestie.

Jo a mimochodem, ten Tohatsu nutne potřebuje vrtuli se stoupanim tak 11. Ted ma pravdepodobne stoupani 8.3, ma to sice super starty, ale jede to pomalu (teda vono 30 není uplne pomalu, ale slo by to i lip) a furt vytoceny nadoraz.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Panove, abych taky tvoril nejakej obsah.... rozhodl jsem se Bestii trochu predelat, uz dvakrát mne to hodilo do vody a tentokrát to malem odnesl muj oblibeny motor a to se neodpousti.

http://muskokaseaflea.ca/bb/index.php?action=dlattach;topic=1495.0;attach=7749;image

Odkaz ke komentáři

Ahoj.

O ekologicky katastrofe nic nevim. Je to dvoutakt, k uniku paliva nedoslo, k uniku oleje tedy taky ne. Motor se mi povedlo zdechnout celkem včas, jenom si cucnul malinko vody do klikovy skrine horniho valce. Přes vyndany svicky jsme ji normalne vyfoukali ven. Motor jsem rozjel co nejdriv, abych ho promazal a vevnitř nezacalo něco reznout.

Trvalo asi hodinu to vykyblovat a rozhýbat motor, takze "snad" není třeba resit. Maka to!

Ale to nic nemeni na tom, ze nejakou tu konstrukcni zmenu to chtit bude.

Odkaz ke komentáři

No tak ono když se podíváš na profil dna tak se není čemu divit, možná k tomu přidělat na boky něco jako stabilizační plochy - mívaly to dřív některé čluny něco jako rozšíření dna do boku. Ona každá jezdící věc má nějakou limitní hranici kdy už to nedrží tak to letí na bok a dál....
Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Tak jsem se do toho dneska pustil. Pekne pilou a kladivem. :)

Cil číslo 1 - odlehcit tomu predek

Cil číslo 2 - predelat nabeznou hranu pride

Cil číslo 3 - zajistit aby, ram neprekazel ukladani vybaveni

http://muskokaseaflea.ca/bb/index.php?action=dlattach;topic=1495.0;attach=8039;image

Odkaz ke komentáři