viky_cz Odesláno 23. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2016 Mne to neprijde uplne hnusny, ale kazej to ty obrovsky riditka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 24. Červen 2016 Sdílet Odesláno 24. Červen 2016 Chtelo by to video z jizdy :-) mne to neprijde uplne spatny,aspon takhle "z dalky",cena je na jednu stranu vysoka,na druhou stranu si to zkuste nekdo doma vyrobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Červen 2016 Ja bych ty domaci vyrobe az tak neveril, vypada to jako docela profesionalne udelana skořepina a když to porovnam s tim "přepravníkem", odmitam verit, ze autorem je tatáž osoba. ;)Jinak ahoj msman, je fajn ze se tu taky ukazes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 24. Červen 2016 Sdílet Odesláno 24. Červen 2016 Tak musim dohlizet na tvoji stavbu, to je jasny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Červen 2016 Hihi, OK.... jde to pomalu, ale da se.http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/24062016733B.jpg... Hele, nemas nejaky fotky ze stavby Minimaxe, na web Seaflea.eu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 24. Červen 2016 Sdílet Odesláno 24. Červen 2016 ale jistě :D naházim ti to do mailu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 24. Červen 2016 Dekuji! Budu rad za každý data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Červen 2016 Sdílet Odesláno 26. Červen 2016 Viki, před časem jsem nabízel, že po výměně řízení mi zbydou kladky. Je to k dispozici. Máš zájem?http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11998/11998649_8b2fd8faa17b449b7b6c54d8fbd15bd0/images/20160626_151738.jpg?ver=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 26. Červen 2016 Ahoj, diky za nabidku, ale chci to zkusit jinak. Dalsi ve fronte je Maxik. ;)Jo mimochodem, dneska jsem si celej den stezoval, jak jsou v OBI blby, ze k Epoxy 1200 davaji malo iniciatoru. Sehnal jsem si další.... a když jsem delal predposledni varku, tak mi to doslo: 6,5:100 a 1:6,5 je dost podstatnej rozdil!No... ale zase mi to pekne tuhlo, skoro jak polyester! :D Nejsem ja debil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 27. Červen 2016 Sdílet Odesláno 27. Červen 2016 No mozna jsi :D ale to jen kvuli tomu zes to koupil v obi, ja kupoval epoxydovou pryskyrici skoro za polovinu nez ji maj v obi ;) cos za kolik koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 27. Červen 2016 Sdílet Odesláno 27. Červen 2016 Viki, před časem jsem nabízel, že po výměně řízení mi zbydou kladky. Je to k dispozici. Máš zájem?http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11998/11998649_8b2fd8faa17b449b7b6c54d8fbd15bd0/images/20160626_151738.jpg?ver=0Můj zájem trvá...Co za tu kozu :D a =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Červen 2016 Autor Sdílet Odesláno 27. Červen 2016 No mozna jsi :D ale to jen kvuli tomu zes to koupil v obi, ja kupoval epoxydovou pryskyrici skoro za polovinu nez ji maj v obi ;) cos za kolik koupil?Nemam cas. Den zpozdeni by znamenal nejet na dovolenou s novym clunem, riskoval bys to?Edit: Ještě kousek!http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/27062016752B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 27. Červen 2016 Sdílet Odesláno 27. Červen 2016 no tak to je jiná, to pak vysvětluje i ten míchanej poměr :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 10. Červenec 2016 Tak to jezdi. Ale dodělávat bude co ještě dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 10. Červenec 2016 Ahoj no super, jezdí to pěkně. Kdy začneš stavět něco většího tak okolo 8,5 m a na bydlení to bych se přidal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červenec 2016 Autor Sdílet Odesláno 10. Červenec 2016 Na to nemam místo ani na pude ani v garazi.... skoro ani na dvore ne. Takze jedine tyhle minibestie.Jo a mimochodem, ten Tohatsu nutne potřebuje vrtuli se stoupanim tak 11. Ted ma pravdepodobne stoupani 8.3, ma to sice super starty, ale jede to pomalu (teda vono 30 není uplne pomalu, ale slo by to i lip) a furt vytoceny nadoraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 11. Červenec 2016 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2016 gratuluji, moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 15. Srpen 2016 Panove, abych taky tvoril nejakej obsah.... rozhodl jsem se Bestii trochu predelat, uz dvakrát mne to hodilo do vody a tentokrát to malem odnesl muj oblibeny motor a to se neodpousti.http://muskokaseaflea.ca/bb/index.php?action=dlattach;topic=1495.0;attach=7749;image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2016 No pozitivní je, že to nešlo ke dnu celé :) . Takže vysušit odbahnit atd a snad bude opět makat. Ale co ta ekologická katastrofa ? :) :)A Hlavně, že se nikomu nic nestalo - nebo tam máš něco schovaného pod palubou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 16. Srpen 2016 Ahoj.O ekologicky katastrofe nic nevim. Je to dvoutakt, k uniku paliva nedoslo, k uniku oleje tedy taky ne. Motor se mi povedlo zdechnout celkem včas, jenom si cucnul malinko vody do klikovy skrine horniho valce. Přes vyndany svicky jsme ji normalne vyfoukali ven. Motor jsem rozjel co nejdriv, abych ho promazal a vevnitř nezacalo něco reznout.Trvalo asi hodinu to vykyblovat a rozhýbat motor, takze "snad" není třeba resit. Maka to!Ale to nic nemeni na tom, ze nejakou tu konstrukcni zmenu to chtit bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2016 No a nebo jezdíš moc dravě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 16. Srpen 2016 Jako dobry, to třeba i jo, ale takhle na tom nemuzu nechat nikoho svyzt! Dyt se mi na tom někdo prizabije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2016 No tak ono když se podíváš na profil dna tak se není čemu divit, možná k tomu přidělat na boky něco jako stabilizační plochy - mívaly to dřív některé čluny něco jako rozšíření dna do boku. Ona každá jezdící věc má nějakou limitní hranici kdy už to nedrží tak to letí na bok a dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Srpen 2016 Autor Sdílet Odesláno 16. Srpen 2016 No ale ja vim co je spatne. Jenom potrebuju vyzkoušet jiny reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Únor 2017 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2017 Tak jsem se do toho dneska pustil. Pekne pilou a kladivem. :)Cil číslo 1 - odlehcit tomu predekCil číslo 2 - predelat nabeznou hranu prideCil číslo 3 - zajistit aby, ram neprekazel ukladani vybavenihttp://muskokaseaflea.ca/bb/index.php?action=dlattach;topic=1495.0;attach=8039;image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky