Přejít na obsah
Plavidla.cz

Staromodni minikluzaky

viky_cz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 537
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

No.... tohleto je original konstrukce, zadny vylepseni.

(Když teda pominu, ze Minimost je i v originale propracovanejsi nez Minimax.)

Ale teda co jsem videl, tak je to udelany slusne. Precejenom Michal (co to vyrabel) toho o dreve asi vi o fous vic nez ja....

Sranda s tim bude i tak. Krome toho.... 3000,- je cena materialu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po delší době jsem opět nahlédl :) zdenda trochu míchá minimosta a minimaxe, respektive vikymaxe :lol: ... vikyho je lepší v boji s většími vlnami, pobere defakto dva lidi atd... tenhle člověk na tom podle mě ani nejel, těžko říct proč, kupoval to tehdy pro přítelkyni, škoda... byl to pokus jak to vlastně a zda jede, jaký to je atd, mělo to být co nejjednodušší, až to půjde, tak se pustim do něčeho dalšího, ale to už bude asi podobnější po praktické stránce tomu vikyho...
Odkaz ke komentáři

Ahoj, je fajn ze se taky nekdy ukazes. :)

Holt z toho asi pritelkyne nevlhne tak jak si Minimax zaslouzi. Je to skoda, docela bych byl rad, aby se toho ujal někdo, kdo s tim fakt bude jezdit. Byl bych nerad aby ta Praha byla poslední podobna akce se spoluplavbou. "Blechy" za tu srandu stojej. ;)

Mimochodem, Ken vyrobil blesi tricka a dve ke mne poslal, v pondělí jdu na postu zjistit kde (kurwa) jsou. Jedno je pro tebe, tak se pak nejak domluvime.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

No... abych tady kolegum na foru nezustaval dluzen, tak davam par obrazku z toho co se mi klube opet na pude.

Je to tak nejak vlastní konstrukce, ale staromodni je to dost. Je to spis hracka pro deti, ale chystam se na to dat motor takovej aby se ani tatinkove nenudili. ;)

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/05012016615B.jpg

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/09012016622B.jpg

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/09012016628B.jpg

Odkaz ke komentáři

Lubor: Znam, ale na Hydrofoil mame v Seaflea Europe odborníka v Anglii. Ja mam na starosti stavbu lodi pro pitomce.

Samoliter: Clovece... ani strejda Google to nenajde, nemas k tomu nejaky info? :) Jinak co se mne tyka, tak zakladem pro volbu tvaru jsou zejmena Skua a Bebop.

Odkaz ke komentáři

Samoliter: Clovece... ani strejda Google to nenajde, nemas k tomu nejaky info? :) Jinak co se mne tyka, tak zakladem pro volbu tvaru jsou zejmena Skua a Bebop.

no oni existují takove hranate papírove věci-říka se jim knížky-možna že jsi to taky viděl u mě doma

ale není nad to když si človek neco vymyslí a vysochá po svem :lol:

ostatne ten Minimost s řidítkama mi taky neco pripoměl :)

Samolitr-toho Mloka to pripomína jen tou velikostí-Vikiho specialita je ten pateřovy ram

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

no oni existují takove hranate papírove věci-říka se jim knížky-možna že jsi to taky viděl u mě doma

Jooo! O tom jsem videl porad na Youtube! Problém je, ze knizky pamatujou jenom lidi co neumeji ve scanneru vyrobit PDFko, nez jim ten zazrak sežerou moli.

Samolitr-toho Mloka to pripomína jen tou velikostí-Vikiho specialita je ten pateřovy ram

... a hodi se skoro do každý lode, vypada divne, ale ale je docela praktickej. A na co jsem prisel nedavno.... dala by se do nej celkem snadno naimplantovat stevenka. ;)

Odkaz ke komentáři

Stavba stoji, tedka davame dohromady obrazky na plany a budu pokracovat az si budu jistej, ze všechno vim. Coz teda nastane zrejme o vikendu.

Laminovani ještě neresim, ale po minulych zkušenostech radsi pockam az nebude takova zima. Minimost se při preprave do tepla namocil, uspinil a cestou zpatky i trochu omlatil. To budu radsi laminovat všechno na pude.

Mezitím jsem si tak nejak z nudy udelal zakladni obsah na novej web www.seaflea.eu .... at teda mas novinky a nenudis se. ;)

Odkaz ke komentáři