Zdenda Odesláno 7. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2015 Jenomže tvůj minimost je pooodstatně líp udělanej. Alespoň co je z fotek vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Říjen 2015 No.... tohleto je original konstrukce, zadny vylepseni.(Když teda pominu, ze Minimost je i v originale propracovanejsi nez Minimax.)Ale teda co jsem videl, tak je to udelany slusne. Precejenom Michal (co to vyrabel) toho o dreve asi vi o fous vic nez ja....Sranda s tim bude i tak. Krome toho.... 3000,- je cena materialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2015 Já nemyslim přímo řemeslný zpracování. To z fotek nepoznam. Tvuj minimost vypadá podstatně líp uživatelsky. Má líp vyřešený řízení a šikovný je i to sedlo co jsi tam udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 10. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 10. Říjen 2015 po delší době jsem opět nahlédl :) zdenda trochu míchá minimosta a minimaxe, respektive vikymaxe :lol: ... vikyho je lepší v boji s většími vlnami, pobere defakto dva lidi atd... tenhle člověk na tom podle mě ani nejel, těžko říct proč, kupoval to tehdy pro přítelkyni, škoda... byl to pokus jak to vlastně a zda jede, jaký to je atd, mělo to být co nejjednodušší, až to půjde, tak se pustim do něčeho dalšího, ale to už bude asi podobnější po praktické stránce tomu vikyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. Říjen 2015 Ahoj, je fajn ze se taky nekdy ukazes. :)Holt z toho asi pritelkyne nevlhne tak jak si Minimax zaslouzi. Je to skoda, docela bych byl rad, aby se toho ujal někdo, kdo s tim fakt bude jezdit. Byl bych nerad aby ta Praha byla poslední podobna akce se spoluplavbou. "Blechy" za tu srandu stojej. ;)Mimochodem, Ken vyrobil blesi tricka a dve ke mne poslal, v pondělí jdu na postu zjistit kde (kurwa) jsou. Jedno je pro tebe, tak se pak nejak domluvime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Říjen 2015 Tricka jsou doma. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 18. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 18. Říjen 2015 wow, no tak to je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 18. Říjen 2015 Mas mail. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 9. Leden 2016 No... abych tady kolegum na foru nezustaval dluzen, tak davam par obrazku z toho co se mi klube opet na pude.Je to tak nejak vlastní konstrukce, ale staromodni je to dost. Je to spis hracka pro deti, ale chystam se na to dat motor takovej aby se ani tatinkove nenudili. ;)http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/05012016615B.jpghttp://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/09012016622B.jpghttp://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/09012016628B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Leden 2016 Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Viky Ty jsi ale šikula, držím palce ať to pluje jak má. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Diky, sam jsem zvedavej co to bude delat na vode. Oproti Minimostu by to mělo min hrnout vodu v prechodovym rezimu, ale co se tyka celkovy stability nemam vůbec tuseni co cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Leden 2016 Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Pěkný tvary. Jak drží šrouby přímo v tý překližce? Netrhaji jí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Jak netrhaji? Do hrany je nevrtam, jenom do plochy a všechno predvrtavany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 10. Leden 2016 Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Asi jsem to z těch fotek špatně viděl. Přišlo mi to jako do hrany. Takže máš v rozích latě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Mam tam latky, kde je potřeba. Do hrany to nejde, nedrzi to.Vona ta překližka co mam taky není zadnej zazrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 16. Leden 2016 Udelal jsem rastr na zdi a všechny dily na nem nafotil pro nakresleni.A ze clunu zbyla hromada materialu. :Dhttp://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/beastooplans053B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 17. Leden 2016 Sdílet Odesláno 17. Leden 2016 Můžeš to poslat ve velký obálce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Leden 2016 Sdílet Odesláno 18. Leden 2016 Pro inspiraci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 18. Leden 2016 Sdílet Odesláno 18. Leden 2016 Ahoj Viki. Tvá stavba mi připadá jako malý člun Mlok. Tak cca 40 let staré plány? Ale v tvých rukách to bude jako obvykle velmi OK. samoliter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2016 Lubor: Znam, ale na Hydrofoil mame v Seaflea Europe odborníka v Anglii. Ja mam na starosti stavbu lodi pro pitomce.Samoliter: Clovece... ani strejda Google to nenajde, nemas k tomu nejaky info? :) Jinak co se mne tyka, tak zakladem pro volbu tvaru jsou zejmena Skua a Bebop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 18. Leden 2016 Sdílet Odesláno 18. Leden 2016 (upraveno) Samoliter: Clovece... ani strejda Google to nenajde, nemas k tomu nejaky info? :) Jinak co se mne tyka, tak zakladem pro volbu tvaru jsou zejmena Skua a Bebop.no oni existují takove hranate papírove věci-říka se jim knížky-možna že jsi to taky viděl u mě domaale není nad to když si človek neco vymyslí a vysochá po svem :lol:ostatne ten Minimost s řidítkama mi taky neco pripoměl :)Samolitr-toho Mloka to pripomína jen tou velikostí-Vikiho specialita je ten pateřovy ram Upraveno 18. Leden 2016 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2016 no oni existují takove hranate papírove věci-říka se jim knížky-možna že jsi to taky viděl u mě domaJooo! O tom jsem videl porad na Youtube! Problém je, ze knizky pamatujou jenom lidi co neumeji ve scanneru vyrobit PDFko, nez jim ten zazrak sežerou moli. Samolitr-toho Mloka to pripomína jen tou velikostí-Vikiho specialita je ten pateřovy ram... a hodi se skoro do každý lode, vypada divne, ale ale je docela praktickej. A na co jsem prisel nedavno.... dala by se do nej celkem snadno naimplantovat stevenka. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 19. Leden 2016 Sdílet Odesláno 19. Leden 2016 Nefóruj a raději sem láduj fotky ze stavby. Nemůžu se dočkat pokračování.Laminovat to budeš zase s Liborem v Oseku? Docela bych se přijel poučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Leden 2016 Autor Sdílet Odesláno 19. Leden 2016 Stavba stoji, tedka davame dohromady obrazky na plany a budu pokracovat az si budu jistej, ze všechno vim. Coz teda nastane zrejme o vikendu. Laminovani ještě neresim, ale po minulych zkušenostech radsi pockam az nebude takova zima. Minimost se při preprave do tepla namocil, uspinil a cestou zpatky i trochu omlatil. To budu radsi laminovat všechno na pude.Mezitím jsem si tak nejak z nudy udelal zakladni obsah na novej web www.seaflea.eu .... at teda mas novinky a nenudis se. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 19. Leden 2016 Sdílet Odesláno 19. Leden 2016 Viki, jak budeš řešit řízení? Na jaře budu do lodě instalovat převodku s kabelem a zbude mi 6 kladek a je tam i napínací pružina. Může to být tvoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky