Přejít na obsah
Plavidla.cz

Staromodni minikluzaky

viky_cz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 537
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Testy ukazaly 22km/h dle GPS (po proudu 24 / proti proudu 20).

Protože motor se na plnej plyn dusi, ještě musim zapracovat na reseni.

Edit: A jeeje tech 22km/h odpovida 5000ot při 6" stoupani.... tak to uz asi o moc rychlejc nepojede. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem krome trapeni s dodávkou paliva (porad nevim co presne je za problém, ale makam na tom) udelali ještě jeden pokus - zatezovy test. Pidiclunecek odvezl 2.5 člověka... presneji tedy ... 220kg. Nejelo to nejak moc rychle, ale prepravit nekoho přes vodu se s tim da.
Odkaz ke komentáři

Tak ono to v planu bylo... akorát jsem se furt nejak nemohl dokopat k nakupu dilu... když uz jsem se v patek stavil v Kolokramu, tak zbytek snadnej. :D

Jenom ten motor .... musim dneska rozdelat palivovou pumpu. A pak se mozna dlouho nesvezu.

Odkaz ke komentáři

šmarjá pano,co na to vůbec lezeš?! Podívej jak je to vratký a nebezpečný!!! Doufám žes měl na ruce aspoň chcípák! :D :D :D

Ps: s tim točenim na místě sis to ale pos...,za to s tebou nemluvim :( :cool:

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Pro poradek davam odkaz na video z minulyho tydne i sem.

Vcera jsme zkouseli clunecek v Podebradech, ziskal jsem k pokusum vzorek obyvatelstva a testovali jsme pri ruznym zatizeni. Do plnyho kluzu se clunecek dostane tak do 110kg zateze, coz by odpovidalo vytlaku 175kg.

Kolem 120kg zateze uz to z vody nejde ani kdyz se clovek snazi a vi co s tim, da se to sice vydloubat to rychlejsiho prechodovyho rezimu, ale musi se to hodne zatizit na predek a jak clovek sleze z pride, tak to zase padne dolu. Vykon motoru je bohuzel stale neznamy a urcite to neni 5HP.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Na Dunaj party byla prilezitost vyzkouset Minimost az na hranu jeho moznosti.

http://www.jachting.info/data/images/13/t/DSCN0472.JPG

Sice jsem od ty sprsky uz nabiral vodu, ale jenom zlehka. Zato je surfovani za jinym clunem velka legrace. Akorat je to dost narocny pro pilota vedouci lodi, protoze kdyz mu spadnu z vlny, tak s tim Parsunem uz ho nedojedu a musi na mne cekat.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...