msman Odesláno 30. Březen 2015 Sdílet Odesláno 30. Březen 2015 viky, už to video nahrávám, za chvilku sem dám odkaz :cool:kýbl je silné slovo, řekněme že vlny od čtyř parníků, a nebo dráždění vysokého minimosta jen není to pravé :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 30. Březen 2015 Sdílet Odesláno 30. Březen 2015 uznávám že tvůj "live" pohled zblízka musel být zajímavej, škoda žes neměl v ruce foťák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 30. Březen 2015 Sdílet Odesláno 30. Březen 2015 tak tady je video z prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 30. Březen 2015 uznávám že tvůj "live" pohled zblízka musel být zajímavej, škoda žes neměl v ruce foťák :DCopak muj ... ale Betka se nemohla prestat tlemit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2015 Tak dneska jsem zase něco udelal. Tohle bude myslim docela zajimavej posun dopředu.http://www.mujweb.cz/valentvi/boot/DSCN5024B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2015 Testy ukazaly 22km/h dle GPS (po proudu 24 / proti proudu 20).Protože motor se na plnej plyn dusi, ještě musim zapracovat na reseni.Edit: A jeeje tech 22km/h odpovida 5000ot při 6" stoupani.... tak to uz asi o moc rychlejc nepojede. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Duben 2015 Sdílet Odesláno 4. Duben 2015 Tak dneska jsem zase něco udelal. Tohle bude myslim docela zajimavej posun dopředu.http://www.mujweb.cz/valentvi/boot/DSCN5024B.jpgtím myslíš ten záchrannej kruh? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2015 Srandicky... :DOvladani plynu na riditkach samozrejme. :) Ten zachrannej kruh jsem daval minulej tejden. Je to dobra dekorace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. Duben 2015 Dneska jsem krome trapeni s dodávkou paliva (porad nevim co presne je za problém, ale makam na tom) udelali ještě jeden pokus - zatezovy test. Pidiclunecek odvezl 2.5 člověka... presneji tedy ... 220kg. Nejelo to nejak moc rychle, ale prepravit nekoho přes vodu se s tim da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 6. Duben 2015 Sdílet Odesláno 6. Duben 2015 no vidíš, že bych tě dokopal k dodělání plynu? to se to pak jede viď? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Duben 2015 Tak ono to v planu bylo... akorát jsem se furt nejak nemohl dokopat k nakupu dilu... když uz jsem se v patek stavil v Kolokramu, tak zbytek snadnej. :DJenom ten motor .... musim dneska rozdelat palivovou pumpu. A pak se mozna dlouho nesvezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Duben 2015 V nedeli jsme natocili nejaky videa, když jsme zkouseli, co si clovek k tomu muze dovolit. ;)http://www.plavidla.cz/videa/Minimost%20stabilita.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 7. Duben 2015 Sdílet Odesláno 7. Duben 2015 šmarjá pano,co na to vůbec lezeš?! Podívej jak je to vratký a nebezpečný!!! Doufám žes měl na ruce aspoň chcípák! :D :D :DPs: s tim točenim na místě sis to ale pos...,za to s tebou nemluvim :( :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Duben 2015 Vid ... silene nestabilni to je. :DMimochodem, mame ozkouseno na 220kg zateze. Ale to nemel kdo fotit, protoze jsme vsichni sedeli na clunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 Pro poradek davam odkaz na video z minulyho tydne i sem.Vcera jsme zkouseli clunecek v Podebradech, ziskal jsem k pokusum vzorek obyvatelstva a testovali jsme pri ruznym zatizeni. Do plnyho kluzu se clunecek dostane tak do 110kg zateze, coz by odpovidalo vytlaku 175kg.Kolem 120kg zateze uz to z vody nejde ani kdyz se clovek snazi a vi co s tim, da se to sice vydloubat to rychlejsiho prechodovyho rezimu, ale musi se to hodne zatizit na predek a jak clovek sleze z pride, tak to zase padne dolu. Vykon motoru je bohuzel stale neznamy a urcite to neni 5HP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 Na Dunaj party byla prilezitost vyzkouset Minimost az na hranu jeho moznosti.http://www.jachting.info/data/images/13/t/DSCN0472.JPGSice jsem od ty sprsky uz nabiral vodu, ale jenom zlehka. Zato je surfovani za jinym clunem velka legrace. Akorat je to dost narocny pro pilota vedouci lodi, protoze kdyz mu spadnu z vlny, tak s tim Parsunem uz ho nedojedu a musi na mne cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 tak vznikla ta díra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 Nee... dira je zrejme z tahani z vody na Melicich. Mimochodem... uz mam zalepeno. :)Docela jsem mrkal jak je dno dorasovany, tak jsem to nejhorsi pretrel zbytkem Polyesteru a uvidim co to udela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 ja lamínoval v sobotu..... http://www.starelode.cz/index.php/forum/16-drevo/507-neco-z-berlina?start=18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 Videl jsem... hezka práce, akorát nevim co to udela když to bude pracovat. Mne se na par mistech tkanina odtrhava. Ale spis to bude blbou pryskyrici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2015 No, já jsem s tím měl problém jen na jedný lodi v jednom místě. Při podrobném průzkumu jsem zjistil,že dřevo bylo nasáklý olejem z převodovky......spravila to aý opakovaná lázeň tetráku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 No... zalepil jsem to. Nejak.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/14072015523.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 Není nic vidět.....a to je dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 7. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2015 http://sport.bazos.cz/inzerat/50678841/Minimax.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Říjen 2015 Ja se teda Minimosta drzim jak kliste, Minimax evidentne meni majitele.Videl jsem tohle litat s 8HP motorem, je to fakt hlina! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky