msman Odesláno 5. Březen 2015 Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 snad to půjde alespoň takhle, jinak nevim jak to sem vložit, tady jsou alespoň tři fotky před úterní plavbou, kdy minimax poprvé viděl motor :)Foto 1.Foto 2.Foto 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 No musim říct, ze to vypada o dost lip nez tam moje stavba. Snad to dozenu jeste nejakou tou barvou. Ale hlavne ze je s tim legrace. :) jakej jsi použil materiál? 6mm obalovku nebo neco lepšího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 Tedka koukam na ty fotky. Ta Yamaha je dvoutakt ze jo? Vis jakej ma sroub? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 5. Březen 2015 Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 dvoutakt to je, ale o šroubu nemam tušení, jak řikám, mam jen půjčeno :)překližka je 6mm occoume nebo jak se to jmenuje, sice je dražší, ale super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 Uvazuj o tom Tynci, jestli mas na velikonoce cas. Mohla by bejt sranda. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 6. Březen 2015 Sdílet Odesláno 6. Březen 2015 když to vyjde tak proč ne, včera a dneska jsem se bastlil s řízenim, zítra to jedu zkusit, tak aby pak ještě bylo s čim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Březen 2015 Tak hlavne at se dari a je nejaky video! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 7. Březen 2015 Sdílet Odesláno 7. Březen 2015 (upraveno) tak dneska to bylo super, jediný "zklamání" je že to jede podle gps "jen" 22-24km/hod, jak řikám, chce to zrychlit, ale řízení super, , hezky bylo, voda klidná, žádný skákání :) videjka jsou, dokonce i jedno "onboard" jsem si troufnul (telefon bych vážně utopit nechtěl, ale tak je to hodný :) ), musíte vydržet do zítra, dnes jsem grogy :cool: Upraveno 7. Březen 2015 uživatelem msman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 Ja to radsi ani nemeril. Ještě to chce otackomer a uvidíš, jestli se to da vylepsit. ;)Osobne to ale se 4HP motorem vidim jako dobrej výsledek uz takhle. Je to prakticky minimalni pouzitelna motorizace.Edit: Mimochodem, mas ode mne email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 8. Březen 2015 Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 tady je video ze včerejška z lodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 8. Březen 2015 Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 a ještě jedno, tentokráte na výšku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 Pekny, dokonce moc pekny! Ten motor je jednovalec? Ze zvuku by mely jit dostat otáčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 8. Březen 2015 Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 do třetice video z břehu, takhle to přechází do skluzu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 Clovece, dyt ty nemas vůbec narovnanej trim! Při plny rychlosti musí bejt noha motoru kolmo k hladine..... zbytecne ztrácíš rychlost takhle. Je dost dobře mozny, ze proto ti voda leti po noze nahoru.Kanadani tvrdej, ze motor se ma zvedat tak dlouho, dokud to nezacne skákat a potom o jednu diru ubrat, je prej pak nejmensi smacena plocha a jede to nejrychlejc. Ja teda myslim ze s temahle slabejma motorama se tolik do extremu jit nemůže, ale neutralni trim by se urcite hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Březen 2015 Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 presne tak-na tom 3 videu na 0.40 vterine to je krasne videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Březen 2015 Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 Při plny rychlosti musí bejt noha motoru kolmo k hladine..... zbytecne ztrácíš rychlost takhle. Kanadani tvrdej, ze motor se ma zvedat tak dlouho, dokud to nezacne skákat a potom o jednu diru ubrat,o díru může bejt moc. ladli jsme to klíny pod závěs po mm a to jsme nebyli Kanaďani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 Hih... no jo, ale nejsme na závodech ... aspoň zatím ne. ;)Napadlo mne ještě ohledne toho strikani od motoru, jestli to nemůže bejt tou pomerne velkou kylovou lati. Jeji konec muze způsobovat nejaky turbulence tesne před motorem..... ja mam late dve mimo osu a zadny strikani jsem nezaznamenal. I když zrejme mi to jede pomalejc, tak to nemusi bejt znat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 kýlová lať je tušim 32x42 lišta nebo tak něco, končí to hned před motorem, toť otázka, taky je otázka jestli není ten motor moc vysoko - délka toho zadního plata... no uvidim dneska :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 tak jsem to byl dneska vyzkoušet a málem se mi vysmál startér... motor jsem zvednul o tři díry nahoru a lepší to o malinko je, ale rychlejší ani nějak ne, předtím to jelo 22 max 24, teď to jede 24-25 :( o zrcadlo to stříká pořád plus mínus stejně, těžko říct, já tam nevidim když sedim vepředu :-) otázka je jestli je ten motor dost ponořenej, jestli na něj není tohle zrcadlo vysoký... :/ale jinak paráda, počasí krásný, voda jako zrcadlo, svezení hezký :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 Zrcadlo je v zakladu 15-15.5" pokud vim. U těchhle clunu ma bejt motor ponorenej co nejmíň, takze to je asi ok.. všechny diry mezi jsi zkousel? S timhle si clovek musí pekne vyhrat, aby nasel to spravny nastaveni a rozlozeni vahy. Další věc je vrtule, která ma taky dost vliv, ale na pujcenym motoru ji asi tezko budes menit, ze jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 9. Březen 2015 Sdílet Odesláno 9. Březen 2015 tu výšku jsem dělal origo, teď už jen na jak dlouhou nohu to maj myšlený :) na vrtuli nic nezměnim, jsem rád že mam něco :D měl jsem na plno sklopeno, tak jsem to dal nejdřív na prostřední, pak na čtvrtou, na pátou a nakonec zpět na čtvrtou, ta mi přišla tak nějak asi nejlepší, ale v ostřejších zatáčkách mi motor vypadává snáz než při plně sklopenym :/jinak až na ten keks s motorem to byla naprostá paráda, samozřejmě jsem na vás myslel... :cool: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2015 Po ty zmene trimu se mi zda, ze motor ma na poslech vyssi otáčky nez předtím. Prijde mi, ze to jede celkem spravne.Podle planu na Minimost mělo bejt zrcadlo dlouhy 15.5" ale ja udelal jenom 38cm jak jsem zvyklej. Na ty zavody to ladej uplne na hranu a zanorujou co nejmíň kvůli rychlosti, ale pak to ma prave trochu mensi tah na rozjezdech, musí se opatrne. Mam podezreni, ze kylova lat ti to ještě malinko zhorsuje, ale zase ti to pekne zataci, to mne ne. Ja mam takovou rovnochodku. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 10. Březen 2015 Sdílet Odesláno 10. Březen 2015 tak je pravda že kýl jsem udělal alá co ruka dala, ale při cestě dopředu to nijak necestuje a v zatáčkách to drží slušně, takže od toho bych neupouštěl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Březen 2015 Sdílet Odesláno 10. Březen 2015 for msman - testuješ v Županovicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 11. Březen 2015 Sdílet Odesláno 11. Březen 2015 jj, mam to nejblíž :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se