Přejít na obsah
Plavidla.cz

Staromodni minikluzaky

viky_cz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 537
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Pochybuju ze by se s tim dalo strikat.

To barvivo je hodne husty a musí se ho tam dat pres 10% aby to krylo, takze to dost zahusti pryskyrici. Sice ji pak naredis aktivátorem, mohl bys asi dat T60, kteryho se dava skoro 30%, ale asi zase na ukor kryvosti.

Valeckem se to patla docela dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja kdyz jsem laminoval plachetni canoi tak jsem to delal taky v zime. Pekne jsem to prosytil, uhladil, a pak jsem pod obracenou lod dal primotop. Jak se trup ohral, chytlo to reakci jedna basen. Bezva prace, jen mi sla para od huby..... Upraveno uživatelem maxik1958
Odkaz ke komentáři

No... to uz by si na pude plny drevenyho prachu bylo skoro přes miru, dost na tom, ze jsem se bal pokazdy, když jsem brusnym kotoucem chytil hlavu sroubu. Ale zkusil jsem to dneska nahrat a uvidim.

Az to otocim a zacnu delat dno, tak ten primotop mozna nekde precejen vyhrabu, mel bych jeden mit ulitej v garazi. Ale je to hluboko.

Odkaz ke komentáři

Tak uz jsem se tam podivat byl.....

Epoxy 1200 nadále dobry a bilej pruh nadále spatny.... az na mista, kde je prekrytej tim novym epoxy. Proto jsem se rozhodl pro systém magistr Kelly, poradne natuzil novou davku pryskyrice a za soustavného ohrivani ji přes to napatlal. V nejhorsim pripade toho budu loupat o par deka navíc. :D

Edit: Jo... a potrebuju najit vibracni brusku. Nekde jsem ji mel, jenom nevim kde. Flexou bych to skelny platno strasne zmasakroval.

Odkaz ke komentáři

Dneska probehla kontrola a drobne upravy. Dno ještě necham trochu dopict aby slo brousit a dalo se to polozit na zem. Ten suk vypada na fotce hnusne, ale je to OK, je to jenom blbej odlesk.

Bud vecer budu pokracovat nebo to necham az v tejdnu. Zlobive bile pruhy zacaly docela pomalinku tuhnout. Zkusim tomu kdyztak jeste pomoct fenem a uvidim.

Odkaz ke komentáři

1) Eda nemá zahradku a nebude mit, na dvoudverakach spatne drzi.

2) Skladani na zahradku není jednomuzne, nejsem Herkules.

3) Veskere potrebne komponenty na vozíček se valely v garazi. (Mozna si dokoupim nafukovaci kolecka, mam ted z kolecka z plny gumy a to se hodi mozna tak do garaze, ale ne ven.)

Odkaz ke komentáři