Robert Odesláno 1. Únor 2015 Sdílet Odesláno 1. Únor 2015 Na hustou lod hustou barvu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 1. Únor 2015 Bude to chtit vzit ještě jednou. Malo to kreje. Asi do epoxy pridam vic barvičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Únor 2015 Sdílet Odesláno 1. Únor 2015 Jak je to hustý? Dalo by se s tim stříkat? Dá se to něčim ředit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 1. Únor 2015 Pochybuju ze by se s tim dalo strikat.To barvivo je hodne husty a musí se ho tam dat pres 10% aby to krylo, takze to dost zahusti pryskyrici. Sice ji pak naredis aktivátorem, mohl bys asi dat T60, kteryho se dava skoro 30%, ale asi zase na ukor kryvosti.Valeckem se to patla docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2015 Dneska jsem zkousel barvit smesi 80g Epoxy 455, 15g Eprotint a 10g P11. Zítra se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 3. Únor 2015 Sdílet Odesláno 3. Únor 2015 těším se na další fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 Nevim jestli se mas na co tesit. Tuhne to naprd v tyhle zime. Asi malo topim.http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/58/06022015356B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 6. Únor 2015 Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 kdo si počká, ten se dočká....... a já si klidně počkám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 No.... tak cekej. Dneska epoxid dostal poslední sanci, jestli nezafunguje, pujde dolu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 6. Únor 2015 Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 (upraveno) Ja kdyz jsem laminoval plachetni canoi tak jsem to delal taky v zime. Pekne jsem to prosytil, uhladil, a pak jsem pod obracenou lod dal primotop. Jak se trup ohral, chytlo to reakci jedna basen. Bezva prace, jen mi sla para od huby..... Upraveno 6. Únor 2015 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 No... to uz by si na pude plny drevenyho prachu bylo skoro přes miru, dost na tom, ze jsem se bal pokazdy, když jsem brusnym kotoucem chytil hlavu sroubu. Ale zkusil jsem to dneska nahrat a uvidim.Az to otocim a zacnu delat dno, tak ten primotop mozna nekde precejen vyhrabu, mel bych jeden mit ulitej v garazi. Ale je to hluboko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 tyjo..... to je vlastne docela dobrej napad...... když ji otocim a hodim tam primotop, tak ten vrsek dobře zahreju! Jenom otáčet trup s mokrym lepidlem je dost blby.... no. Asi bude pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 Clovek se divi co všechno se nenajde v garazi. Třeba ještě nerozbalenej primotop. :DZahajil jsem vyhrivani systémem "pekingska kachna".http://mujweb.cz/valentvi/boot/06022015357B.jpgJo a dobra zprava je, ze Epoxy 1200 tuhne. Aspon něco. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 6. Únor 2015 Sdílet Odesláno 6. Únor 2015 No vidis, treba to vyjde. Ja jsem to delal zamerne, abych mel dost casu udelat celou lod najednou. V jednom to byla docela honka,delal jsem to snad 4 hodiny, to bych za tepla nedal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Únor 2015 Sdílet Odesláno 7. Únor 2015 tak co? jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2015 No to nevim, ještě jsem se tam nebyl podivat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2015 Tak uz jsem se tam podivat byl.....Epoxy 1200 nadále dobry a bilej pruh nadále spatny.... az na mista, kde je prekrytej tim novym epoxy. Proto jsem se rozhodl pro systém magistr Kelly, poradne natuzil novou davku pryskyrice a za soustavného ohrivani ji přes to napatlal. V nejhorsim pripade toho budu loupat o par deka navíc. :DEdit: Jo... a potrebuju najit vibracni brusku. Nekde jsem ji mel, jenom nevim kde. Flexou bych to skelny platno strasne zmasakroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2015 Pul kila Epoxy 1200 a hned je na svete lip. :Dhttp://mujweb.cz/valentvi/boot/07022015364B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Únor 2015 Sdílet Odesláno 7. Únor 2015 co se ti na te hrane udelalo za vřed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2015 Suk, na to kaslu. Zabrousim a maznu ještě jednou. Stejne si myslim ze přes to v budoucnu hodim ještě pasku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2015 Dneska probehla kontrola a drobne upravy. Dno ještě necham trochu dopict aby slo brousit a dalo se to polozit na zem. Ten suk vypada na fotce hnusne, ale je to OK, je to jenom blbej odlesk.Bud vecer budu pokracovat nebo to necham az v tejdnu. Zlobive bile pruhy zacaly docela pomalinku tuhnout. Zkusim tomu kdyztak jeste pomoct fenem a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Únor 2015 Sdílet Odesláno 8. Únor 2015 Horky na to nefoukej! Nech tomu cas, a teplo zevnitr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2015 Noo a mezitím muzu vyrobit slipwagen. Nekde mam starou zehlicku na kouli, tak si presuny trochu zjednodusim, doufam ze mne nechytej. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Únor 2015 Sdílet Odesláno 8. Únor 2015 Ty to nebudeš vozit na zahrádce? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2015 1) Eda nemá zahradku a nebude mit, na dvoudverakach spatne drzi.2) Skladani na zahradku není jednomuzne, nejsem Herkules.3) Veskere potrebne komponenty na vozíček se valely v garazi. (Mozna si dokoupim nafukovaci kolecka, mam ted z kolecka z plny gumy a to se hodi mozna tak do garaze, ale ne ven.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky