Sullaco Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Tak takhle nějak si představuju průkopníka v plavbě. Tlemim se ale zároveň smekám nad šikovností a zápalem pro věc!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Kdyz ne vestu tak aspon prilbu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Když ja mam problémy s ušima a tohle jediny funguje aby mi do nich nenafoukalo.Vesta byla zbytecna, je to az nudne stabilni clun. Jediny co u nej realne hrozi je, ze se clovek rozmasti o breh při otočce. A to skoncis na brehu. :D .... a prilba se ti hodi.Chcipak jsem si 2x omylem vytrh a pak jsem ho pridelal na motor, takze: bezpečnost především. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Problemy s usima ohledne aerodynamiky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 No tak mam dve moznosti.... bud nacpat do usi vatu a delat jako ze nic a nebo narvat na kebuli o 2 cisla mensi prilbu co pamatuje Rusky tanky na Vaclavaku a delat ze jsem Crazy Frog. ;)Co myslis ze si vyberu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Pozorně sleduji, z duše fandím a tleskám. Máš změřený kolik to jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Hele Viky, klobouk dolu. I pres tu drobnou nedokonalost, kterou popisujes a predpokladam doladis, dobra prace :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Únor 2015 Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 :) GRATULACE :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 16. Únor 2015 Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 Viky.. gratuluji a chválím... udělal jsi kus dobrý práce, a ty nepatrné nedostatky lehce odstraníš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 Dekuji, prijimam medaile, kvety i pametni vence. :DAz se vysekam z rymy a nachlazeni, tak provedu nekolik dalsich testu za ucelem zjisteni rychlosti a zlepseni parametru. Ale to fakt az bude teplejc. Tedka jsem jenom potreboval overit, jestli v tom vyvoji mam vubec pokracovat. Coz se nastesti potvrdilo. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 Udelal jsem video z prvniho testu. Neni to nic moc, ale je docela dobre videt, jak se ten motor flaka. ;)http://mujweb.cz/valentvi/boot/IMG_0044C.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Únor 2015 Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 Pěkné, tipoval bych rychlost tak někde okolo 18-20 km/h. Chtělo by to ale ovládání plynu u řízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 16. Únor 2015 Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 super, klobouk dolu.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 17. Únor 2015 Tak takhle nějak si představuju průkopníka v plavbě.http://www.jachting.info/data/images/13/t/DSC_2604B.jpg:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 18. Únor 2015 Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 já blázna :) (v dobrém) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 Vsichni vime, ze tohle se vzajemne nevylucuje. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 18. Únor 2015 Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 18. Únor 2015 Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 viky kde máš to video?Asi jsem to přehléd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 18. Únor 2015 Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 (upraveno) tadyhttp://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?pid=18542#p18542 Upraveno 18. Únor 2015 uživatelem Fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 Pockejte den-dva, bude lepsi video. ;)Jinak to stary je zde: http://plavidla.cz/videa/Minimost%2015-02-2015.wmv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 19. Únor 2015 Sdílet Odesláno 19. Únor 2015 Ten břeh se při té rychlé otočce rychle přibližoval :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2015 No jo... to je tim ze ovladani plynu bylo jenom na motoru, kdyby bylo na riditkach, mohl jsem ubrat a vytocit to. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Únor 2015 Sdílet Odesláno 19. Únor 2015 musíš vysednou na vnitřní bort. jako na sajdkáře :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 20. Únor 2015 hhh.... na to je to moc siroky. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 20. Únor 2015 No. Tak kluci z Kanady si vzali materiál do práce a vzniklo pekny videjko. Vypada skoro jako reklama na Parsuna. :)https://www.youtube.com/watch?v=sLyOWN0m63I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se