viky_cz Zveřejněno 10. Prosinec 2014 Sdílet Zveřejněno 10. Prosinec 2014 (upraveno) AhojTak trochu jsem se zakoukal do amerických minikluzaku ze 60tych let.Hrozne se mi libi Minimost:http://i.ytimg.com/vi/nXh7BFz3Kk8/mqdefault.jpgMate s tim někdo zkusenosti?Prijde mi, ze plavebni vlastnosti to ma.... no... priserny... ale melo by to byt schopny slusne svistet pri malym motoru. Podle videi na netu to vypada ze s tim bude velka legrace. Upraveno 10. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 AhojTak trochu jsem se zakoukal do amerických minikluzaku ze 60tych let.Hrozne se mi libi Minimost:http://i.ytimg.com/vi/nXh7BFz3Kk8/mqdefault.jpgMate s tim někdo zkusenosti?Prijde mi, ze plavebni vlastnosti to ma.... no... priserny... ale melo by to byt schopny slusne svistet pri malym motoru. Podle videi na netu to vypada ze s tim bude velka legrace.viky_cz ) Než to začneš stavět,tak řekni a já Ti půjčím svého čluna Sportyaka co mám na zavážení na ryby i ze zrcadlem a můžeš osadit 5HP i více podle své odvahy, ať víš do čeho jdeš a nezapomeň vestu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Něco podobného ted pujčovali na vystavě lodě na vodě a bylo to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 (upraveno) JPfish: Neboj se, uz jsem 5HP zkousel na malym clunecku z Vari. Nebylo to ono.Tohleto je proste jiny: Upraveno 10. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 JPfish: Neboj se, uz jsem 5HP zkousel na malym clunecku z Vari. Nebylo to ono.Tohleto je proste jiny: bodejť by nebylo, když ani jeden z nich nemá pouze 5HP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 (upraveno) Však ja uz taky ne. ;).... Ale ten první obrazek co jsem dal ma 4HP dvoutakt a taky jede pekne. Upraveno 10. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 No vidíš, tohle má správný rozměry kokpitu, jak jsem Ti psal, žádný klekátko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Však ja uz taky ne. ;)copak, copak - ses nepochlubil a nebo jsem to přehlíd? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 (upraveno) Asi prehlid. :) Povedlo se mi o kousek pridat.Ne moc, ale dost na to, aby mi Romana sla pekne z vody, aspoň když se plavim sam.Pro Minimost teda sice zbejva ten Parsun, mam na nej dve vrtule, tak jednu vyberu a mělo by to fungovat dobre, ale když bude potreba, muzu dat i ten silnejsi motor, koneckonců je to dvoutakt, tak by Minimostu slusel vic. ;)Neboli - kdo si hraje, nezlobi. :D Upraveno 10. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Tohle je to taky dostatečně malý a byl bys všude první :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 To je vyborna banda sebevrahu, ale když jde o rozmery, tak tohle je rekordman: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Ten vypadá jak když to má voblečený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Viky chystá něco na Hrčáky.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 (upraveno) Na hrcaky snad ne... ale u tyhle konstrukce se mi hrozne libi, ze je mozny snadno prekonat prekazky typu jez, hraz a podobne. Dalo by se s tim cestovat i po "mene splavnych" rekach jako je Berounka, Jizera nebo Morava.Edit: Jo a Ohre, ta je dulezita. A taky vsechny mozny jezera, pritoky a slepy ramena kolem Labe. A abych nezapomnel, ostry test je planovan na Opatovicky kanal.Akorat ten kokpit musim udelat min "zavodni" a dozadu dat kolecka od gumaku, aby to bylo jednomuzne. Upraveno 11. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Hele Viky tohle je taky malý a trochu bytelnější a určitě by s tím byla větší sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Hezkej pokus, ale pohledem na muj predchozi prispevek jiste pochopis, co vsechno je na Jet Dinghy spatne. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Jasně :) , jen jsem to zkusil ..... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Až s tim budeš na Ohři překonávat Kadaňskej stupeň, tak řekni. Přijedu se podívat. :D Ještě bacha na oblast kolem Stráže n.O. Tam je sice krásná kamenná řeka, ale pro lodě už je to horší.Jinak je to fajn hračka. Postavený je to za víkend a hurá na vodu. Jak se to bude chovat v kluzu, když to má tak plochý dno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Jak.... kdyz jsou vlny nebo spatnej trim, skace to zabky.Chystam se to zkusit postavit pres svatky, ale zatim mam sehnany jenom drevo, pryskyrici nemam, tak to mozna bude trvat delsi dobu, nez to doladim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Jak.... kdyz jsou vlny nebo spatnej trim, skace to zabky.Chystam se to zkusit postavit pres svatky, ale zatim mam sehnany jenom drevo, pryskyrici nemam, tak to mozna bude trvat delsi dobu, nez to doladim.Viky, pak mě v tom musíš nechat svízt! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Co bych neudelal pro stradajiciho kolegu? Momentálně bez loděJenom je otazka, jestli muj vysledek vhodny k plavbe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Je super mít kamarády co pomůžou v nuzných dobách. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2014 Ja se zblaznim.Dovezli mi 6mm překližku az z Ostravy. Ze ji tam měli skladem. A když jsem si pro ni dojel, tak se ukazalo, ze je FOLIOVANA! :(Tak na druhej pokus mi snad uz sezenou tu spravnou. Kdybyste někdo chtěl delat v lodi skrinky z tmavého dreva, tak vim kde mají 3 desky skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2014 Taak.Hosi se pochlapili a dodali mi překližku v rekordnim case. Uz mam doma 3 desky 6mm a jednu desku 9mm borovy obalovky. Za necely 2000,- vcetne DPH. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 12. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2014 Vypadá to jako dobrá hračka.Kdy se do toho pustíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky