Sullaco Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Coverline: ahoj, prosím tě, dej od těchto "najednouzájemcůzezahraničí" ruce pryč, ani s nimi nekomunikuj. To samé mě kdysi kontaktovalo ohledně prodeje motorek, aut a kdesi cosi. Normální člověk, i kdyby byl ze zahraničí, by loď chtěl osobně vidět a přijel by. Tohle všechno jsou podvodníci kriplové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 No ještě bych požadal adminy a ostatni co se cítí jako bohově vtéhle diskuzi .smázněte můj porfil bo mimo Zdenda 20103.Viki, Rimerak a podobní jste banda debilních teoretiků cov ubec nic nepřinášeji!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 Neurážej lidi co neznáš! Já o tobě taky nepíšu že jsi debilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 No ještě bych požadal adminy a ostatni co se cítí jako bohově vtéhle diskuzi .smázněte můj porfil bo mimo Zdenda 20103.Viki, Rimerak a podobní jste banda debilních teoretiků cov ubec nic nepřinášeji!!!!!a takovej tu byl klid. Jsou vánoce. Já myslim, že přání by se měla plnit. Já hlasuju pro vyhovění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 Ja bych si ho tu nechal. Ono není na skodu, když tu u tech jeho prispevku bude napsano ci jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 ten se neuklidni ani po nuceny dovoleny, potřebuje publikum a taky doktora, prezentuje se i jindejinak vsem prijemny svatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 22. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 Nedá mi to, abych se nepřidal. Jsem pouze rekreační "námořník". Nikdy jsem nejel po žádné řece, pouze v létě brouzdám po Jadranu a hrozně mě to baví. Před lety jsem objevil toto forum a téměř denně kouknu , co je nového. Získal jsem tady pár zajímavých rad a zkušeností, i když poslední dobou je to tady spíš jako na Faceboku mezi pár lidma. Až teprve pan Bohouš Kuna do té nudy vnesl svěží vítr, co to říkám, byl to přímo uragán!!! Myslím, že každý máme svoje chyby, já pana Bohouše neznám a ani ho netoužím poznat. Snad aspoň o Vánocích bude klid, všem ho přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 22. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 Jak se rika, pohar pretekl jiz nejsem ochoten zde opetovne koukat na chabe urazky nekoho, kdo ze sebe dela vyjimecneho a ostatni ma za povl. Jelikoz jsou ty vanoce tak souhlasim se Zdendou a vazeny KBfotoservis, tady mas od nas take jeden darek, diskutovat si muzes nekde v hospode u piva, ale sem uz nenapises ani carku. Minulej tejden sem te varoval a bohuzel to bylo pouze mlaceni prazdne slamy, takze tentokrat to mas jiz nastalo !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 Vesele vanoce!(Hezky darek vsem slusnym uzivatelum, ze?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 (upraveno) No ještě bych požadal adminy a ostatni co se cítí jako bohově vtéhle diskuzi .smázněte můj porfil bo mimo Zdenda 20103.Viki, Rimerak a podobní jste banda debilních teoretiků cov ubec nic nepřinášeji!!!!!Poslední reakce na tebe ty samolibej profíku, protože vím, že si to přečteš: Mám dobrou paměť, velice dobrou a čechy jsou hrozně mrňavý. Ostatním se omlouvám. PS: Všem kromě výše uvedeného chudáka, bych rád popřál hezké Vánoce a v tom novém roce hlavně to zdraví a co nejmíň srážek s blbci. Howgh. Upraveno 22. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Viky asi tak nejak :)Kuci uz sem to daval do uvodu, ale za mne take krasne vanoce, at vam jezisek prinese to co si prejete a do toho noveho roku vse nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 ahoj,bloknutí toho .....je ten nejhezčí dárek pro nás všechny,co to tu pročítáme.Už mě to taky nebavilo.Taky hezké vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Já všem přeji hezké prožití Vánoc,hodně zdraví a štěstí v Novém Roce, hodně klidu, a hlavně si všichni užívejte radosti! A děkuji za krásný vánoční dárek. Max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Ahoj, všem klidné a pohodové prožití svátků vánočních a do Nového roku hodně uplutých km a žádné stresy :)for Tomas : předběhl jsi mě už jsem si říkal, že toho pána vymažu jelikož uráží na koho narazí.- Doufám, že ho nikdy nepotkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 (upraveno) To ja ho sem tam potkavam a celkem se zdal bejt skoro normalni. No zdani asi klame. :/ Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Letos jsem se rozhodl na vanoce nechlastat.Všechny ty flasky vina, co clovek dostane, jsem se rozhodl nekam vylejt.NEVERILI BYSTE, JAK DOBREJ JE ZELNEJ SALAT SE ZALIVKOU SAUVIGNON 2011 :DVESELE VANOCE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Zelnyho salatu se zalivkou Sauvignon ruznych rocniku je u nas v ulici vsude plno ale az po Silvestru :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 :D To uz není tak dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 No, dvakrát kvašenej...... :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Ahoj klucí, přeju vám taky krásné pohodové vánoce a všechno nejlepší v novém roce a hlavně aspoň metr vody pod kýlem a sucho v lodi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Vážení přátelé "od vody", přeju vám všem pěkné vánoce, klidné svátky a to nejlepší možné počasí do příští sezóny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Ahoj pánové, kluci a kamarádi...všem Vám přeji krásné a radostné prožití Vánoc, něco pěkného pod stromečkem, a hlavně pohodičku :)A do nového roku hodně zdraví, trochu štěstí a spoustu krásných zážitků na těch našich lodích a lodičkách... ;)A ještě mi dovolte popřát tomuto fóru pohodovou atmosféru jaká tady donedávna vládla a věřím že opět vládnout bude :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 taky se přidávám" hezké a hlavně pohodové svátky ( tu poslední uvozovku neumím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 (upraveno) Přeji Vam všem klidne vánoce a do Noveho roku hlavně zdraví a pohodu PACKA Upraveno 23. Prosinec 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 23. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2014 Také přeji všem klidné svátky a v roce 2015 (a nejenom v něm) pohodu, zdraví, štěstí, peníze a vůbec vše, co si kdo může přát.Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se