Přejít na obsah
Plavidla.cz

Včeobecná diskuze

coverline

Doporučené příspěvky

Coverline: ahoj, prosím tě, dej od těchto "najednouzájemcůzezahraničí" ruce pryč, ani s nimi nekomunikuj. To samé mě kdysi kontaktovalo ohledně prodeje motorek, aut a kdesi cosi. Normální člověk, i kdyby byl ze zahraničí, by loď chtěl osobně vidět a přijel by. Tohle všechno jsou podvodníci kriplové.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

No ještě bych požadal adminy a ostatni co se cítí jako bohově vtéhle diskuzi .smázněte můj porfil bo mimo Zdenda 20103.Viki, Rimerak a podobní jste banda debilních teoretiků cov ubec nic nepřinášeji!!!!!

a takovej tu byl klid. Jsou vánoce. Já myslim, že přání by se měla plnit. Já hlasuju pro vyhovění.

Odkaz ke komentáři

Nedá mi to, abych se nepřidal. Jsem pouze rekreační "námořník". Nikdy jsem nejel po žádné řece, pouze v létě brouzdám po Jadranu a hrozně mě to baví. Před lety jsem objevil toto forum a téměř denně kouknu , co je nového. Získal jsem tady pár zajímavých rad a zkušeností, i když poslední dobou je to tady spíš jako na Faceboku mezi pár lidma. Až teprve pan Bohouš Kuna do té nudy vnesl svěží vítr, co to říkám, byl to přímo uragán!!! Myslím, že každý máme svoje chyby, já pana Bohouše neznám a ani ho netoužím poznat.

Snad aspoň o Vánocích bude klid, všem ho přeji...

Odkaz ke komentáři

Jak se rika, pohar pretekl jiz nejsem ochoten zde opetovne koukat na chabe urazky nekoho, kdo ze sebe dela vyjimecneho a ostatni ma za povl.

Jelikoz jsou ty vanoce tak souhlasim se Zdendou a vazeny KBfotoservis, tady mas od nas take jeden darek, diskutovat si muzes nekde v hospode u piva, ale sem uz nenapises ani carku. Minulej tejden sem te varoval a bohuzel to bylo pouze mlaceni prazdne slamy, takze tentokrat to mas jiz nastalo !!!!!!!

Odkaz ke komentáři

No ještě bych požadal adminy a ostatni co se cítí jako bohově vtéhle diskuzi .smázněte můj porfil bo mimo Zdenda 20103.Viki, Rimerak a podobní jste banda debilních teoretiků cov ubec nic nepřinášeji!!!!!

Poslední reakce na tebe ty samolibej profíku, protože vím, že si to přečteš: Mám dobrou paměť, velice dobrou a čechy jsou hrozně mrňavý.

Ostatním se omlouvám.

PS: Všem kromě výše uvedeného chudáka, bych rád popřál hezké Vánoce a v tom novém roce hlavně to zdraví a co nejmíň srážek s blbci.

Howgh.

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

všem klidné a pohodové prožití svátků vánočních a do Nového roku hodně uplutých km a žádné stresy :)

for Tomas : předběhl jsi mě už jsem si říkal, že toho pána vymažu jelikož uráží na koho narazí.- Doufám, že ho nikdy nepotkám.

Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové, kluci a kamarádi...všem Vám přeji krásné a radostné prožití Vánoc, něco pěkného pod stromečkem, a hlavně pohodičku :)

A do nového roku hodně zdraví, trochu štěstí a spoustu krásných zážitků na těch našich lodích a lodičkách... ;)

A ještě mi dovolte popřát tomuto fóru pohodovou atmosféru jaká tady donedávna vládla a věřím že opět vládnout bude :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...