Anachy Zveřejněno 21. Listopad 2014 Sdílet Zveřejněno 21. Listopad 2014 Zveřejněno 11.11.2014Od 1. ledna 2015 nabývá účinnost novela zákona 114/1995 Sb., o vnitrozemské plavbě. Novelizované znění zákona naleznete zde :http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/7E023573-BDF6-4603-BC77-01A333A2D13E/0/114_1995.rtf Pokud se to někomu chce studovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Tak tam ti šmejdi zakázali plavbu pod cizí vlajkou.....Naopak českou nařídili.Jo a je povinné pojištění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Tak tam ti šmejdi zakázali plavbu pod cizí vlajkou.....Naopak českou nařídili.Jo a je povinné pojištění...čti ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Nic takového jsem tam teda nenašel....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 To doufam, ze snad ani zakazat nemuzou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 No zajímalo by mně co to znamená ,, prováděcí předpis § 19 Pojištění (1) Plavidlo určené prováděcím předpisem lze provozovat na vodní cestě jen za podmínky pojištění odpovědnosti za škodu z provozu plavidla sjednaného jeho provozovatelem. (2) Pojištění odpovědnosti za škodu z provozu plavidla sjednané jeho provozovatelem musí trvat po celou dobu evidence plavidla v plavebním rejstříku nebo v rejstříku malých plavidel. (3) Rozsah a podmínky pojištění odpovědnosti za škodu z provozu plavidla podle odstavce 1 stanoví prováděcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Pletete malá a velká plavidla dohromady.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 17. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2014 Nová vyhláška týkající se způsobilosti k vedení plavidla: http://www.lepsipravo.cz/TopicForm.aspx?TopicId=61 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2014 Po tom, co me minulej rok dva velemocni jachtari malem potopili taranem bych POV uvital. Vubec nevim, co bych si na podobnem pablbovi posleze vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 21. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2014 tak zitra razim na SPS-jsem zvedavej jestli se dozvim nejakou novinku pro r.2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 tak zitra razim na SPS-jsem zvedavej jestli se dozvim nejakou novinku pro r.2015Doufám, že se podělíš o novinky :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 22. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 22. Prosinec 2014 (upraveno) novinky mam i nemam-jedine co mi p.H potvrdil je že vlatnit lod bude od Noveho roku podstatne vetší zatež na peněženku jinak to ostatní jsou více-meně jen neoveřene info ktere sem radeji davat nebudu-ja jsem ušetril minimalně 1800 že jsem to stihjinak ted jdu rychle malovat tech.dokumentaci Upraveno 22. Prosinec 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 (upraveno) tak kdo se dneska dival na zpravy ?-už se tesim jak budou čihat u komory a davat dejchat nebo měřit rychlost v přivodnim kanale :)stačí jen nekoho,, n...rat ,, a ............ Upraveno 26. Prosinec 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 Zprávy jsem propásl, co tam bylo zajímavýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 (upraveno) v podstate to ze te na vode od Noveho roku bude moct kontrolovat a pokutovat kdejakej policajt(teda pokud neco porušíš)takže až ti nejakej blb oflaka lod-protože pojede jako prase-nemusis volat do NB ale nejbližší policajty ale na druhou stranu když nekoho nasereš tak si na tobe taky smlsnou(my jsme pred par lety takle dejchali ale to si za nama prijeli autem) Upraveno 26. Prosinec 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 A ty myslis, ze na to budou mit cas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 Tak policie kontrolovat mohla i teď, jen nesměli na místě pokutovat, dávali to k řešení na SPS, teď ti dají pokutu rovnou, ale pochybuju, že se jejich výskyt nějak rapidně zvětší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 (upraveno) no ja mam spis obavu aby to ,,nezneuzivala,,-kamaradickove a pod.jinak poslední dobou ,,wasrpolicajti,, z Labe byly docela často na silnici-jak nedavno zjistil už byvaly zdejsí uživatel ale od pristiho roku mají byt na vode častěji (interní info)je fakt ze s neregitrovanou lodí a motorem s ,,namalovanou,, 5 radeji na vodu nepolezu Upraveno 26. Prosinec 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 Aha, dík. No už je vidim, jak se pohrnou někam k vodě. To poběží po břehu a budou mávat, abych připlul blíž? :)Na druhou stranu, já se jich snad bát nemusim. Nepiju a chovam se snad ohleduplně. Vlny nedělam, nikde nelítam a nikoho snad neohrožuju. Občas to jen posekam rybářům (soudim podle jejich křiku a nadávek). Kdybych měl kličkovat jen kvůli tomu, že to rádi hážou až na protější břeh, tak bych to při mojí rychlosti plul 2x tak dlouho. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 To poběží po břehu a budou mávat, abych připlul blíž? :Dproč-na Labi si na tebe pockají v komoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 26. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2014 tak kdo se dneska dival na zpravy ?-už se tesim jak budou čihat u komory a davat dejchat nebo měřit rychlost v přivodnim kanale :)stačí jen nekoho,, n...rat ,, a ............Na jaké Tv to bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 To poběží po břehu a budou mávat, abych připlul blíž? :Dproč-na Labi si na tebe pockají v komořeMyslel jsem to s nadsázkou. :) Spíš to podle mě bude tak, že když bude všechno v pořádku, tak je člověk nepotká a když bude dělat kraviny a někdo je zavolá, tak už si způsob najdou. Třeba v tý komoře, jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 27. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Já jenom doufám, že se to nezvrtne jako kontroly na silnici, kde jde jen o to nacpat státní kasu a ohánějí se bezpečností. Pokud by mě měli buzerovat zbytečně ještě na vodě, tak to raději zabalím a budu doma valit bulvy na bednu. Pokud to bude probíhat jako do teď, že když neděláš bejkárny, tak si tě nikdo nevšimne a zbytečně nebuzeruje, tak u mě spokojenost, v opačném případě už si neodpočinu ani na vodě a o to nemám zájem. Raději bych s lodí skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banjoales Odesláno 27. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2014 Jaká buzerace? Jezdím (autem) denně, slušně, a stavěli mě na běžnou kontrolu naposledy tak před šesti lety... a neměl jsem problém - ukázal doklady a jel dál. Já jsem rád, že se i u silnice sem tam ukážou - jak by se jinak jezdilo, češi nejsou zodpovědní. Na vodě mě zastavili jednou - jel jsem pomalu ale dělal vlnu - no, mohli mi to odpustit ale ve znění zákona byli v právu. Jinak byli v pohodě, v podstatě se omluvili a řekli, že kdyby mohli vybírat pokuty a ne to hlásit na SPS, spravila by to tak stovka. SPS chtěla tisícovku.Kdo má policajty za buzeranty a podle toho s nima jedná, tak to většinou odskáče. Když udělám chybu a přiznám to, jsou v pohodě a vyřeší to zpravidla domluvou. Tolik mé zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 28. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2014 Ahoj kluci,tak jak to teda je s tím pojištěním?Podle vyhlášky to vypadá,že to platí pro všechny lodě s číslem,ale moc nechápu to(prováděcím předpisem)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se