Přejít na obsah
Plavidla.cz

Mercruiser 496 MAG HO 8,1L (317kw/425 HP)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

To Sullaco: Už je to jen asi o tom..kolik ještě vůle a trpělivosti máš :-) nebo CO ještě všechno musíš ty a tvůj tatík absolvovat.. aby jsi se rozjel pro nákup tím správným směrem ? :-)

neplýtvej energií a hledej tam rovnou..protože TADY..je už nás slušných s estetikou a smyslem pro správnost věci jen pár.. .nikdo jiný už nezbyl.. je to prosté :-)

jak se to přeci říká : ... člověk si kupuje zkušenost.. Taky nemá ani cenu ti posílat moje fotkyjak vypadala moje loď když jsem ji kupoval.. a pak prodával.. To je jako s tím hrachem.. nebo dřívím.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citovat
Sullaco, chtěl jsem se zeptat, jestli se tedy nemýlím, loď co jsi prodával byla polepena folíí? Na internetu jsem vyděl video jak jí polepují, tedy jestli to byla ona. Zajímá mě tvá zkušenost s folíí přemýšlím o ní také. Dík za odpověď

Ahoj, né kdepak, folii jsem na ní neměl, byl to origo gelcoat. Folii čirou,plánuji nyní na exponované místa, třeba tam kde plandají fendry o trup.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jahoďáku,

v Holandsku obecně pátrám na botentekoop.nl. Ovšem nejlepší kousky tím myslím jako ojeté mívá pan Nico Kolvendach z firmy watersportparadise.com. Jeho ojetiny jsou všechny opravdu téměř jako nové, vypulírované do bezvědomí, když jsem s ním mluvil po telefonu, automaticky řekl, že když přijedeme, loď hodíme na vodu, projedeme, vše zkontrolujeme, poté na suchu udělají opět inspekci atd. Mrkni na jeho showroom, takhle se dle mého prodávají lodě a on je abych tak řekl moje poslední naděje. Pak tu mám ještě firmu Deba.nl občas celkem něco zajímavého ale domluva s nima je taková nemastná neslaná.

Odkaz ke komentáři

Citovat
To Sullaco: Už je to jen asi o tom..kolik ještě vůle a trpělivosti máš :-) nebo CO ještě všechno musíš ty a tvůj tatík absolvovat.. aby jsi se rozjel pro nákup tím správným směrem ? :-)

neplýtvej energií a hledej tam rovnou..protože TADY..je už nás slušných s estetikou a smyslem pro správnost věci jen pár.. .nikdo jiný už nezbyl.. je to prosté :-)

jak se to přeci říká : ... člověk si kupuje zkušenost.. Taky nemá ani cenu ti posílat moje fotkyjak vypadala moje loď když jsem ji kupoval.. a pak prodával.. To je jako s tím hrachem.. nebo dřívím.. :-)

Ahoj, já jsem si od toho nic nesliboval, prostě jsem měl kolem cestu tak proč se nestavit že :) Sleduju všechny Crownline 250 CR/270 CR v okruhu 1000km, denně, jednoho mám v deba.nl ale katastrofa domluva s nima a na netu opět fotky staré 3 roky, aktuální ne a ne poslat. Jak jsem psal výše, čekám, že se něco objeví v tom watersport paradise. Zatím nic :(

Odkaz ke komentáři

Citovat
Ahoj Jahoďáku....

Já projížděl weby... pak komunikace přes email, ale ihned tradá do Holandska k prodávajícímu, ale měl jsem v záloze i některé bazary a pár inzerátů kdyby to nevyšlo.

Napiš mi a odkazy ti pošlu do mailu.

Zdar Mirziku, pokud tě to nějak nezdrží, hoď mi sem ty odkazy na ty bazary ať to omrknu. Díky moc!

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci,

tak jsem nějaké odkazy dal do odkazů na bazary.... já si tam nakonec vybral, trvalo to, ale nakonec to bylo podle mých představ a v naprosté pohodě a tak jak to má být když se prodává loď, jak psal výše Sullaco.

Takže hodně štěstí...........

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

díky za info, prolustruju co se dá.

Ikdyž je top paradox, já jsem toho svýho veterána kupoval v roce 2008 za cca 170.000,-.

Udělal jsem si sám kompletní rekonstrukci interiéru, dovýbava, nové badeplato, nové baterie, .... a pod. a k tomu kompletní GO motoru. Celkem další náklad za ca 150.000,- (jen materiál, nepočítám práci).

Když jsem se jí pokoušel před časem prodat za ca 200.000,- nebyla šance sehnat kupce. ...

Odkaz ke komentáři

Citovat
Ahoj,

díky za info, prolustruju co se dá.

Ikdyž je top paradox, já jsem toho svýho veterána kupoval v roce 2008 za cca 170.000,-.

Udělal jsem si sám kompletní rekonstrukci interiéru, dovýbava, nové badeplato, nové baterie, .... a pod. a k tomu kompletní GO motoru. Celkem další náklad za ca 150.000,- (jen materiál, nepočítám práci).

Když jsem se jí pokoušel před časem prodat za ca 200.000,- nebyla šance sehnat kupce. ...

To je bohužel krutá realita :(

Odkaz ke komentáři

No to je zase druhá stránka věci. Málo kdo to při prodeji ocení. U motorek se mi stávalo, že volal člověk a neřekl ani dobrý den a hned kolik dáte slevu. Nejdřív sem podobným říkal, přijeďte, najděte vadu a poté se můžeme bavit o ceně. Pak už jsem rovnou pokládal telefon.
Odkaz ke komentáři

Ahoj, jo jedine a jedine crown 250 CR, 270 CR muze byt ale uz je delsi tak s obloukem. Navic tenhle polepenej folii nebo prestrikanej, to je kentus, psal jsem si o fotky ve velkem rozliseni a je slusne vybydlenej, vevnitr roztrhany polstry atd. Ja jsem myslel, ze jsem konecne narazil na pana co o lod pecoval a to zde http://www.boote-forum.de/showthread.php?t=218359, uz jsem se radoval jak je pan peclivej, nez jsem pak zjistil, ze pan to koupil a po mesici prodava na kseft, noha je narychlo prestrikana, z trupu sundanej fouling a trup prebrousenej, levej bok ten vinovej pruh taky prestrik, najeto 660 MH coz je na me dost, takze nic. Cekam opravdu na holandana z WP, minulej rok se mu tam objevovali lode o 3-4 tis EUR vyssi avsak skutecne jako novy, ne narychlo udelany na prodej a cca 6x min najeto. Nekdo mozna namitne, ze to je pekny ale sorry 50tis. EUR neni zase tak malo, kor kdyz o par tis vyse se da koupit lod v diametralne lepsim stavu. A nebo se nastvu, vypustim dve sezony, prisetrima koupim to novy. Taky moznost. Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

Ahojky tak jsem si pohledově vybral Bavárku 38,ale prej jsou dost poruchové.Je pravda,že během mojí skušenosti už jsem viděl dvě v maríně stát na opravu.Koukal jsem po něčem stejné velikosti a dále mne opět nadchla Sea Ray -375 odkazy dole jsou pro ilustraci,ale takhle nějak bych to chtěl rok stáří ne více jak 2008.

K jaké lodi by jste se přiklonili.Ta Bavárka je dokonce v mojí budoucí maríně a v létě jsem v ní byl.

http://www.boatshop24.com/en/sea-ray-375-sundancer/Motorboat/247960#plcHPRku0zqOObZJ.97

http://www.boatshop24.com/en/bavaria-37-38-sport-diesel-ips-top/Motorboat/661263#BFJsKLXvz4oAz7xA.97

Začíná výstava Boat Dusseldorf nikdo nejede ??? Standa

Odkaz ke komentáři

Standa: za mě asi ta Bavaria. Na té Sea Ray se mi prostě nelíbí ta zadní partie, je to takové divně pokroucené ala Hyundai, ten oblouk je k celku takový subtilní a to okno nevím proč takhle ufikly a neprotáhli až dozadu, ta linie lodi je tak celá taková divná. Samozřejmě je to pouze a jen můj názor, vkus máme chválabohu všichni jinej.
Odkaz ke komentáři

Sullaco : Ona ta pokroucená partie je vlastně uložená sedačka,kdyř to otevřeš tak jde rozložit a sedíš obráceně,ale zase na co.Bavárka se mne také zamlouvá lépe,ale prej je dost poruchová tak nevím.Každej kdo opravuje lodě tak říká jednoznačně Sea Ray.Mám na to ještě rok než do toho půjdu tak už sonduji.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...
TOPlist