DAVIS Odesláno 21. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2014 to Sulaco : za čím to chceš vozit?já měl kdysi Vistu , ta měla 24 stop plus plato , vaha 3,3 tuny nastrojená , k tomu vlek 550 kg , motr 350Magnum a vozil jsem to za Navarou , ta měla koulůi JEN na 3 t.tady si myslím že na tom budeš stejně možná těžší..naštěstí je to těch 2,59takže šířka ok..a celkově to bylo TAK AKORÁT..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaXt Odesláno 21. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2014 (upraveno) Nějak si nemůžu vybavit jestli to bylo letos nebo vloni. Ale tutově je to ona! šmejdil jsem kolem protože je opravdu pěkná. Upraveno 21. Listopad 2014 uživatelem JirkaXt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Davis: kamarád má Pajero s 3,5t na kouli. Jirka XT: poslal jsem ti nějaké fotky mailem, třeba to poznáš líp. Jen si řikám, že těhle lodí musí bejt hafo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 22. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Kdyz v tom inzeratu pise objem palivove nadrze 230 l tak to je snad chyba,to by jsi se moc nesvezl :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Tak ono těch údajů prvotních nesedí více např. udávaná spotřeba 17 litrů na hodinu, to neměl ani můj třílitr. No nic zkusím pána vyzpovídat a zajedu se mrknout. Ta sundaná noha mě děsí i když jak říká Tomas80 nemusí to nic znamenat. Už zase ale uvažuji, že snad přišetřím a koupím novou, tohle je vždy o risku a nějak už mě ty levoty unavují. Jeden příběh za všechny, inzerát Crownline 270 CR, zánovní vše v cajku najeto pár motohodin. Když pominu problémy s komunikací, kdy máte pocit, že loď snad ani prodat nechtějí, vykašlete se na to a pak po 14 dnech sami volají a chtějí ji najednou prodat, prohlídka trupu respektive vytažení lodě prý možné až při samotném prodeji atd. No nic přijedete skoro 200km na místě ihned zjistíte, že to není model 270 ale 250, tudíž velikostně jinde a i cenově, majitel začne něco mluvit, že loď byla prodána jako model 270 a když mu ukážete i plaketu přímo na lodi kde je 250 tak mlčí. Počet motohodin je úplně jiný jak v inzerátu, cena je najednou bez DPH, atd. atd. Jsem silně znechucen prodejci v čR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 22. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Ano,vsichni jsme ty "prodejce" objizdeli :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 22. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Sullaco, že vůbec ztrácíš čas hledat loď u nás... já tohle minule vzdal už po 3 telefonátech a 2 návštěvách :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 22. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Proc se neda nainstalovat jednoduchej plug in na nahrati fotek primo ze stranky? Webmaster to ma za minutu...Jde o to, ze samozrejmne by zde asi moznost byla, ale fotky krome toho, ze se na ne koukas take neco zabiraj a jak osetris, ze si kazdej bude moct nahrat rozumnej pocet fotek. Neznam moc diskuzi, kde si muzes i nahravat fotky a uprimne, kdyz sem se kdysi zabejval strankama a par jich udelal, tak sem tuto volbu take zavrhoval a neumoznoval, protoze jsi v cechach a skonci to tak, ze si z toho lidi udelaj sve uloziste fotek z dovolenych a ty budes jenom platit diskovej prostor a prenos dat nekomu jinymu. Kromne rajcete jsou i jine moznosti, treba:http://galerie.cz/http://www.imghosting.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Listopad 2014 Sullaco, že vůbec ztrácíš čas hledat loď u nás... já tohle minule vzdal už po 3 telefonátech a 2 návštěvách :(Tak já už to taky vzdal ale jednou za čas se přeci jen objeví světýlko v tunelu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 To se objeví máš pravdu, ale bohužel jen jednou za čas.... a to je hodně smutný. Přeju Ti ať se Ti povede sehnat přesně takovou lodičku jakou máš v hlavě.... držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 (upraveno) Dík :D Přinejhorším budu rok na suchu a úplně přinejhorším koupím úplně novou ale menší no. Upraveno 23. Listopad 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Zdendo neboj, nebudeš na suchu, vždyť ti půjčím ten gumák..... Jinak já budu kupovat lodičku teď ve středu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Zdendo neboj, nebudeš na suchu, vždyť ti půjčím ten gumák..... Jinak já budu kupovat lodičku teď ve středu.....Tak doufám že se pak pochlubíš.... budou plachty, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Jó... budou plachty.... už študuju jak se s nima pracuje.... pak dám fotku..... po letošní sezóně s motorákem uvidím o čem je plachtění.... a aspoň uvidím jakým směrem se dál ubírat..... ale neříkám, že se mi nezasteskne po vrtuli s V8 motorem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 23. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2014 Jakej typ budeš kupovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 29. Listopad 2014 Tak osmilitr nebude a do čech už pro loď nejedu, už nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 30. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2014 Zdendo byl jsi se na ní podívat? tak se poděl o zážitek.... ať vím co je vůbec všechno v česku možný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 30. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2014 Tak osmilitr nebude a do čech už pro loď nejedu, už nikdy.Podel se s nami o zkusenost,co nesedelo tentokrat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Listopad 2014 (upraveno) Tak osmilitr nebude a do čech už pro loď nejedu, už nikdy.Podel se s nami o zkusenost,co nesedelo tentokrat ?Předem bych chtěl podotknout, že jsem měl od majitele asi 6 fotek, které z mého pohledu byly perfektní, na základě těchto fotek jsem se rozhodoval, že se pojedu podívat. Měl jsem však jisté pochyby a tak jsem minulý týden v pátek volal majiteli a žádal o zaslání fotek interiéru. Do neděle je máte. V pondělí volám že bych rád ty fotky. Do střed je máte. Ve čtvrtek volám, že bych rád ty fotky. Do pátka ráno je máte. V pátek večer píšu, že se chci v sobotu přijet podívat a co ty fotky. Fotky bez odpovědi, ok v sobotu večer můžete přijet. Mám to z baráku skoro 500 km, tzn. skoro 5 hodin cesty, celkem tedy 1000km a 10 hodin cesty. 100 km před cílem mi majitel volá, že mu v hale nejdou světla a je tam tma. říkám, že to nemá asi smysl a můžu se otočit. Néé přijeďte seženu baterku. Nevím, ale ohledávat skoro 10m loď baterkou, loď skoro za mega a půl, to mi přijde úsměvný. Skřípal jsem zuby ale věřil jsem tedy majiteli, že jim tam nečekaně ruplo trafo a že za to nemůže. Po příjezdu do haly mě čekala mnou vysněná loď. Jenže byla přiražená úplně ke stěně haly bokem, zadkem taky, z druhého boku byl zaparkovaný karavan. A ze předku lodi byl další karavan. čekal jsem, že když někdo ví, že jedu takovouhle štreku, že loď bude prostě připravena k prohlídce. Od karavanu z boku nebyly klíče, karvan z předku odjel, takže jsem aspoň viděl kotvu a čelo lodi. Nyní jak do lodi, když žebříček byl k nepoužití, když loď byla zadkem úplně u zdi. Pán se šplhal do lodi tím, že se prostě botama od bláta opřel o loď a vyhoupl se nahoru. Jásm řekl že tam takle nepolezu a ještě se zeptal, že leze do lodi v botech (křupání písku a bláta na laminu mi drásalo nervy) A jak chodíte v lodi Vy? Raději jsem neodpověděl. Majitel přinesl paletu, která se opřela o loď a já se vyhoupl do lodi, můj silnější otec takové štěstí neměla jak stoupnul na paletu, tak ta se svezla i s jeho vahou pěkně po trupu. Jak dopadl trup jsem radši nekoukal. V bagančatech špinavých pochopitelně až do kajuty, na koberec. Asi pro někoho normálka, pro mě ne. baterka téměř vybitá, nešlo ani zvednout skoro víko od motoru. Holt loď připravená k prohlídce. Loď zvenčí od bahna jako svině, to nebudu ani komentovat, tma jak v řiti, nemožnost loď vůbec vidět, protože se k ní člověk vůbec nedostal a tak jsem se sebral a po deseti minutách odjel domů. Peníze za naftu nelituju i když na druhou stranu psi v útulku, kde pravidelně přispívám, by měli za to dost kvalitních granulí. Ale čas, čas je pro mne drahý. A když si vezmu, jak jsem prodával loď já a měl někdo přijet. No nehodlám to komentovat. Ty fotky, co jsem obdržel, nebyly totiž aktuální, to byly fotky focené asi prvním majitelem, proto také nechtěl poslat foto další, protože na takovou zuboženou a hlavně špinavou loď bych nikdy nejel. Jo majitel vlastně řekl, že mám přijet někdy jindy. Jasně, nemám co dělat a tak si dám 10 hodin jízdy a 1000km jen tak z nudy znovu. PS: noha se pochopitelně nikdy neopravovala a nikdy nesundavala. Na rozdíl od fotek, byla dobitá a olámaná neskutečně. Takže z do čech už nikam nejedu a pokud tuhle loď neseženu v Holandsku v jednom krámu, kterému věřím kde prodávají lodě tak, jak se sluší a patří http://www.watersportparadise.com/ , koupím loď sice menší ale novou. Zdejších vychcanů a prasat už mám pokrk. Upraveno 30. Listopad 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2014 Tak asi takto, promaznul sem skoro dve stranky diskuze a handrkovani o hovne, omlouvam se pisatelu, za mazani jejich dlouhosahlych pracnych elaboratu, ale nejak se to zvrtlo uplne jinam, nez je nadpis diskuze. Tak prosim, ne ze se tady do sebe zase pustite a ja zejtra budu muset zase mazat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2014 Konecne bys taky neco delal! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2014 klasika.. clovek si proste kupuje.. nekdy misto lode.. zkusenost :-) promin , nemyslím to spatně TO Sullaco..Podobně jsem kdysi já kupoval svou Vistu .. a to az v Biogradu ..ale nakonec to dopadlo..nebylo to tak hrozné..ale protoze jsem uz lecos zazil tak jsem trochu byl pripraven.. cena byla nakonec 30tis euro.. :-(aprodával to tam čech..jistě možná lepší než by jsi koupil a pak se nestačil divit.. stav.. legislativa .. funkčnost..atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2014 uplne si to FAKT dokazu predstavit..ja jsem jako ty.. chovanim , myslenim.. a porad kroutim nad tim vsim hlavou .. proste jsem holt stara skola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2014 mimochodem.kdybys jel to Holandsko a mel misto volne.. klidne bych se svezl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2014 (upraveno) Ahoj, uvidím, zatím tam nic nemá. Každopádně ta prodejna, tam má takové skvosty, že by mě myslím dlouho trápily divoké sny :) Porušil jsem svůj slib a jedu se v neděli podívat jeětě na jeden kousek ale už raději nic neočekávám. Prvotní znaky majitele jsou: na mail neodpovídá, byť rok prodává více jak půl roku, fotky nafotit nechce, mám se přijet podívat, stav špígl nýgl. :) Tak třeba budu překvapen :D Upraveno 2. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se