Anachy Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 for sullaco: Držím palce , třeba to vyjde, jen pro zajímavost kam jedeš? Určitě napiš jak jsi dopadl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 je to nekde videt? TO na co mas se jet podivat? myslim inzerce,,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 Obdivuju tvojí trpělivost. S takovym majitelem bych nejednal už z principu.Na druhou stranu, já jsem ještě loď neprodával. Zatim se mi to hromadí doma. Kamarád vyprávěl to martýrium. Po telefonu žhavej zájemce, na prohlídku přijede s celou rodinkou, loď zkouší celej den do poslední kapky paliva v nádrži. Po celym dnu má rodinka úsměv od ucha k uchu, ale prej si to ještě musí rozmyslet. Pak už se buď neozve, nebo další víkend volá, že by si ještě potřeboval něco na tý lodi vyzkoušet, jestli je natankovaná. Když ne, tak se jde povozit k jinýmu ochotnýmu prodejci.P.S.Koukam, že u prodeje lodí se tu používaji stejný praktiky, jako u prodeje aut. Je to po prvním majiteli (jo ale jen v čechách), má to najeto 98tis. (tu dvojku mi před to číslo určitě zapomněli napsat). Nikdy nebourané (auto ještě smrdí po celolaku, díly nejsou spasovaný, podběhy a motorovej prostor se hemží "továrními" svary souseda s hobby COčkem), absolutně neškráblé (včera to manželce nabourali u krámu), interiér jako nový (to si přece snadno vyčistíte a zašijete), pravidelný servis (nejde povolit ani víčko od oleje, jak se léta nepovolovalo - na měrce je stoletá černá břečka, kotouče už jsou tenký jak víčka od jogurtů), vše funguje jak má (půlka kontrolek na palubce zhasíná společně, klima nefunguje, nebo smrdí jak bolavá noha atd.) a tak bych mohl pokračovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 Je to tento inzerát, jak říkám, vůbec ale vůbec nic si od toho neslibuju, jen mám cestu kolem, tak proč se nepobavit :) http://www.plavidla.cz/bazar_index.php?akce=detail&inid=0000040850 PS: jojo, praktiky jsou zvláštní, většina lidí působí tak, respektive dělá všechno proto aby se to neprodalo. Když si vzpomenu jak jsem před časem prodával loď já, reagoval na každý email, pucuval to do bezvědomí už dva dny předem, hamba by mě fackovala kdybych sliboval něco co tam není, na jedné sedačce jsem měl asi 1cm trhlinu, styděl jsem se za to jak nevím za co. Njn co se dá dělat. Na druhou stranu jsou tací jak píšeš ty Zdendo, zdejší kolega Mission... by mohl povídat, taky udělal rodince výlet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 http://spspraha.cz/rejstrik/hledej_new.asp?search=201854&Submit1=Vyhledej&typetemp=xmlTemplateNameRejstrikhttp://spspraha.cz/rejstrik/hledej_new.asp?search=110672&Submit1=Vyhledej&typetemp=xmlTemplateNameRejstrik Sullaco, předpokládám, že sem jsi už koukal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 (upraveno) http://spspraha.cz/rejstrik/hledej_new.asp?search=201854&Submit1=Vyhledej&typetemp=xmlTemplateNameRejstrikhttp://spspraha.cz/rejstrik/hledej_new.asp?search=110672&Submit1=Vyhledej&typetemp=xmlTemplateNameRejstrik Sullaco, předpokládám, že sem jsi už koukal??Jojo koukám tam vždy když vidím ev. číslo. Něco co by nesedělo? Mělo to víc majitelů, jak jsem psal iluze si vůbec ale vůbec nedělám, jen jedu kolem.Mimo jiné Davide a ostatní, sice OT ale zeptám se, včera mi někdo povídal, že díky novému vodnímu zákonu je vodní skůtr brán jako normální plavidlo a tudíž může všude. Je to tak nebo je to blud? Dík... Upraveno 3. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 Ja bych ji tedy neuživil ale vypada na fotkach užasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 Mimo jiné Davide a ostatní, sice OT ale zeptám se, včera mi někdo povídal, že díky novému vodnímu zákonu je vodní skůtr brán jako normální plavidlo a tudíž může všude. Je to tak nebo je to blud? Dík...celý zákon jsem neštudoval, ale návrh byl tak, jako je to třeba v Německu - tedy ne na blbnutí na místě, ale na cestováni. Tedy odněkud - někam a tak to prý i prošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 KB: ono to zas až tak nežere :) Ono to jen tak vypadá! Na fotkách to vždy vypadá úžasně a pak bys brečel, jak se někdo k takový nádheře zachová :(David: díky za info, na jednu stranu fajn na druhou stranu pokud to bude mít nějakej pitomec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 Kotveni najetím na mělčinu a po sezoně se to přetře foulingem :).To nedělám a nechápu že dá tu fotku ještě na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2014 David: díky za info, na jednu stranu fajn na druhou stranu pokud to bude mít nějakej pitomec....Jak je v čechách dobrým zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 David: díky za info, na jednu stranu fajn na druhou stranu pokud to bude mít nějakej pitomec....Jak je v čechách dobrým zvykem.Tak to stejně zase brzo zakážou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 KB: ono to zas až tak nežere :) Ono to jen tak vypadá! Na fotkách to vždy vypadá úžasně a pak bys brečel, jak se někdo k takový nádheře zachová :( David: díky za info, na jednu stranu fajn na druhou stranu pokud to bude mít nějakej pitomec....No o kouzlení s fotkama mi vyprávěj :-)ps to to tak nežere si mohu představit kolika asi ?? 150l/100km +- Ale jinak tedy vypadá skvostně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 Kotveni najetím na mělčinu a po sezoně se to přetře foulingem :).To nedělám a nechápu že dá tu fotku ještě na prodej.Nohle vypadá na Orlik a pískovou pláž , tam by jsi jinak uplně pořádně nepřistál , chápu že u takovýhle lodě to není úplně košer bo větší vlny, ostrý šutr plus váha lodi ,, a je malér, ale nemyslím že to je tak nebezpečné , spíš jde o estetiku . Já tedy na tu mojí našrouboval a nalepil sikaflexem 3 silné mm nerezové lišty a velmi se to osvědčilo , zejména na betonovým sjedu , tam to prostě jen drncne a žádný škrrrrkkkk laminátu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 KB: ono to zas až tak nežere :) Ono to jen tak vypadá! Na fotkách to vždy vypadá úžasně a pak bys brečel, jak se někdo k takový nádheře zachová :( David: díky za info, na jednu stranu fajn na druhou stranu pokud to bude mít nějakej pitomec....No o kouzlení s fotkama mi vyprávěj :-)ps to to tak nežere si mohu představit kolika asi ?? 150l/100km +- Ale jinak tedy vypadá skvostněHele já mám relativně málo času tím myslím, že jsem rád, že se na loď dostanu o víkendu, nekouřim, nepiju, na dalekou dovolenou nemám čas, pouze žeru :) a tak holt má záliba je, že něco proleju hrdlem u lodě. Při klidný jízdě se dostaneš se odhadem dostaneš na nějakých 80 litrů na 100km. Já vím, já vím... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 Kotveni najetím na mělčinu a po sezoně se to přetře foulingem :).To nedělám a nechápu že dá tu fotku ještě na prodej.Nohle vypadá na Orlik a pískovou pláž , tam by jsi jinak uplně pořádně nepřistál , chápu že u takovýhle lodě to není úplně košer bo větší vlny, ostrý šutr plus váha lodi ,, a je malér, ale nemyslím že to je tak nebezpečné , spíš jde o estetiku . Já tedy na tu mojí našrouboval a nalepil sikaflexem 3 silné mm nerezové lišty a velmi se to osvědčilo , zejména na betonovým sjedu , tam to prostě jen drncne a žádný škrrrrkkkk laminátuJo někde jsem viděl nalepovací ochranu na kýl, nebylo by to špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 Ta nalepovací ochrana se tu již někde řešila :), chce to jen prolést forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2014 nalepovací mi přijde kravina ale nerezová lišta co mám já zvládne o korál a šutr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2014 (upraveno) Ahoj vespolek, tak jsem se vrátil z další prohlídky a tak nějak přemýšlím, že za 1) založím téma typu jak se v čechách nakupuje loď, za 2) si říkám, že buďto jsem exot nebo jsem opravdu náročný a za 3) že opravdu ale opravdu do čR už pro loď nikam nejedu a pokud ano tak a) chci aktuální fotky lodě a to i místa kde stojí, za b) chci ujištění, že nemusím přijet v montérkách, c) že loď bude k prohlídce za světla, pod světlem atp. V takovémto stavu jsem prodával nedávno loď já a netroufl jsem si říci, že je špígl nýgl (stáří lodě téměř 19 let): http://2i.cz/2i/t/0b8c7a5083.jpghttp://2i.cz/2i/t/1a9d6b4192.jpg V takovémto stavu nabízí lodě firma wattersport paradise Kolvebach, Holandsko, ojeté lodě, o kterých si já troufnu říci že jsou skutečně špígl nýgl respektive dle mých představ: http://2i.cz/2i/t/f47385af7c.jpghttp://2i.cz/2i/t/c740b69c4f.jpghttp://2i.cz/2i/t/d651a78d5e.jpghttp://2i.cz/2i/t/a126d0fa29.jpg Takže opravdu nevím, zda jsem náročný, hogo fogo, nebo já nevím co ještě. Abych kurva doprdele byl domluven na prohlídce lodě, která se mimo jiné inzeruje už pomalu rok pokud se namýlím, cena slezla dolů už o 160tisíc, tudíž bych řekl, že enormní zájem nějaký není, sháním se jak debil s autem s tažným abych si mohl loď vytáhnout na denní světlo a pak přijedu, loď je zase umístěna v nějaké budově, kde je z jedné strany šero a z druhé strany téměř tma, tudíž vidět hovno, když řeknu že mám to tažné, jestli to můžem vytáhnout na světlo tak nelze kvůli zabarikádovanému vchodu (hlavně že jsem sháněl auto s tažným na popud majitele lodi), do lodi pochopitelně v botech, u nás asi normálka, to už neřeším, loď zasraná jak jetel (to je problém ji aspoň opláchnout hadicí?), o kobercích nemluvě, když chci vidět motor tak s tátou musíme držet víko motoru, protože nejde elektrika, koukáme do černé díry a majitel říká: motor je jak novej. Já na to: no, je tma vidím hovno. Majitel: no ale je jak novej. Já: super díky, tak to zase zavřem. Dál už nemá asi smysl pokračovat, snad jen ještě, že jsem se dozvěděl, že loď neprojde technickou neb je zde zabudován plynový dvojvařič (a tím pádem zničená deska uvnitř linky na lodi, kde menší vařič třeba na líh už nedáte) na uvnitř umístěnou 5kg bombu. Táta raději už posléze zmizel, protože byl celý špinavý od zdí, omítky a od humusu na lodi a s jeho prchlivou povahou se mu nedivím. Nejvíc mi je líto té loďe, chuděra, stojí tam zaprasená a špinavá jako nějaká ludra. Taková krásná a honosná loď! Co čekal majitel? A co čeká? Že ji někdo v napůl tmě ihned koupí? Nebo že někdo odjede domů aby pak xxx kilometrů přijel na prohlídku číslo 2 ??? Nechápu, nerozumím, je mi z toho asi víc smutno než že jsem nasrán. Opravdu, když člověk vidí tak majestátnou loď a jak je zajebaná a dobitá, mě to teda trhá srdce. Ale asi jsem jinej, i když třeba pán v holandsku viz. fotky výše to vidí stejně a opravdu u něj lodě, ojeté lodě v jiném stavu nenajdete. Takhle se totiž lodě prodávají. Mě holt nezbývá, nežli čekat až se u něj něco objeví nebo vzít loď menší ale úplně novou. Upraveno 7. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2014 Tedy Sullaco od tebe kupovat byla asi radost, nechceš mi na jaře přijet vyleštit tu moji. SMEKÁM ale to jak vypadala je fakt super stav. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2014 (upraveno) Anachy děkuju nechci :), i když ono to není ani tak o nějakém leštění jako o pravidelné údržbě, respektive prostě to jednou tejdně na vodě otřu hadrem a po sezoně napajcuju leštěnkou, vytepuju koberce a natřu vinyl, nic víc. Stačí málo ale pravidelně. Fakt. Jinak ten stejný model lodě akorát v jiném podání: http://www.davlemarina.cz/p-nejvetsi-kamenny-bazar-lodi-v-cr/d-107_bayliner-1851-r-v-1996/ Nu, prodávat loď plesnivou nebo porostlou řasami zevnitř, to je docela frajeřina :O Se jen divím, že to pány majitele v bazaru nechá chladnými a nevadí jim to. Asi mají tolik práce, že kýbl s hadrem a hodina dvě práce je moc. Taková česká klasika. Upraveno 7. Prosinec 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2014 Kultura chování se k majetku je u nás taková nějaká divná. Začíná to kotvením najetím na břeh (nedávno jsem byl ukamenován, že je to normální), pokračuje lezením do lodě v botách, doprasením čehokoliv, kašláním na předpisy atd. Kdysi, než jsem se přestěhoval do vlastního domu, jsem bydlel v pronájmu. Byl to byt v novostavbě, poměrně luxusně vybavenej. Po roce a půl, když jsem byt majiteli předával, tak se strašně divil, že je to všechno bez známek jakýhokoliv opotřebení. Tak jsem mu řekl, že to je snad normální ne?Když otec prodával po 4 letech auto, tak bylo v lepšim stavu, než nový předváděcí v salonu..... Takže Sullaco nejsi exot. Pro někoho je holt normální chovat se k věcem šetrně a někdo to zase holt bere jen jako spotřebák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 7. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2014 Sullaco, buď v klidu, zažíval a viděl jsem to úplně stejně jako ty. Když jsem prodával minulou loď byla 24let stará, ale dovolím si tvrdit že byla v bezvadném a stejném stavu jako jsi ji měl ty... prodával jsem ji ještě na vodě. Tenkrát přijel kupující a nevěřil že je vše původní a takhle zachovalé, tenkrát ani ještě neudělal zkušební plavbu a už říkal že ji bere, protože když viděl lodě které viděl a byl vyzkoušet, byl to děs a hrůza v jakém stavu byly. A musím říci že se o ní stará dodnes i on bezvadně.Sám jsem potom u nás absolvoval 3 prohlídky a po třetí jsem prostě řekl NE, už nikdy u nás..... Jedna prohlídka byla i spolu s Misson10, byl to ten jeho Bayliner, když jsem tu loď viděl nebyla špatná, ale prostě používaná, vytažená z vody a zaparkovaná v hangáru bez jakékoliv údržby předtím i potom. podle mého standartu by na ní bylo ještě spousta práce. Tenkrát jsem to majiteli i Misson10 říkal že moje prodaná loď byla i přes o dost velké stáří v lepším stavu než ta co stojí před námi. No a nakonec jsem tu svoji koupil v Holandsku a taky v bezvadném stavu s bezvadnou údržbou. Takže taky jsem asi exot... a stejné to mám i s auty a motorkami. Prostě k těm věcem mám nějaký vztah.... a neberu je jako kus plechu, laminátu.... atd. A o té pravidelné údržbě je to fakt ... dělám to stejně jako ty Sullaco.Vyčkej a uvidíš že se parádní kus lodě objeví... ale chápu Tě, taky jsem propadal panice :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Sullaco, chtěl jsem se zeptat, jestli se tedy nemýlím, loď co jsi prodával byla polepena folíí? Na internetu jsem vyděl video jak jí polepují, tedy jestli to byla ona. Zajímá mě tvá zkušenost s folíí přemýšlím o ní také. Dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 8. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2014 Tyjo chlapi co tu píšete, to je zase ostuda našeho národa. Napadá mě jedinej důvod, proč jsou lodě vždycky takhle zašité někde ve stodole vzadu a ve tmě - že by loupež ... ?Ještě mi řekněte, když hledáte ten "svůj" model, kde v holandsku hledáte? Na webu? Na jakém, poraďte, nebo jezdíte přímo po bazarech?Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se