Přejít na obsah
Plavidla.cz

Mercruiser 496 MAG HO 8,1L (317kw/425 HP)

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám celkem solidní nabídku na loď, nicméně jsem počítal s 350 MAG a tahle mrcha má motor krapet větší. Chci se zeptat, bude tam zásadní rozdíl ve spotřebě oproti 350 MAG? Dlle US diskusí tento motor těží z větší rychlosti kdy dostane loď do skluzu a že se nemusí tolik točit. Je mi jasné, že v max kalupu to žrát víc bude. Víte někdo něco víc? Díky.

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Ano je to osmiválec, big block, jde mi o to aby to nežralo jednou tolik co 5,7. Na US forech skutečně melou o tom, že to oproti 350MAG není nijak zásadní naopak se to nemusí tak točit. No uvidím, asi se na tu bárku zajedu přeci jen mrknout. čiptuningu se bojím, jde mi raději o výdrž i když pochopitelně mít 500 HP v lodi a ještě když si představím rozhulákaný 3t cruiser v rychlosti přes 80 mnooooo...

Roberte, ty se k tomu obsahu celkem blížíš, jak jsi na tom se spotřebou ty? Myslím tím kupříkladu při cestovní rychlosti, na bubláka a pak taky když ti hrábne a dáš full gas. Máš MPI nebo karbec? Dík.

Odkaz ke komentáři

Jee,ted koukam ze jsem si spletl 7 se 4 ,asi abych nemel stejne trapnej moturek jako Tomas80 :D :D Podivej se tady na ten odkaz kde je ta aplikace se spotrebama,skutecne to o moc vic nezere a stejne kdyz odjedes pryc z Labe budes bublat na volnobeh (zase ty vlny) :)
Odkaz ke komentáři

Jee,ted koukam ze jsem si spletl 7 se 4 ,asi abych nemel stejne trapnej moturek jako Tomas80 :D :D Podivej se tady na ten odkaz kde je ta aplikace se spotrebama,skutecne to o moc vic nezere a stejne kdyz odjedes pryc z Labe budes bublat na volnobeh (zase ty vlny) :)

Hele dle ty aplikace mi nesedi ani moje spotreba co jsem mel na 3,0 LX! Ono je totiz rozdil, jestli ta lod vazi s tim motorem tunu a pul nebo tri. Proto mi zajimaji prave tvoje udaje - zkusenosti. Mas MPI? Kolik najedes km na plnou nadrz? Nebud tajnustkar :)

Popravde, kdyby ta lod byla v grafickym provedeni trupu co se mi libi, je uz doma. Bohuzel moc nemam rad plne lakovani trupu a zrovna tuhle lod to dynamicky (po strance designu) zabiji. Jo ano, jsem divnej jak rekne pan Tomas80 :D

Odkaz ke komentáři

Bootcentrume - 280000 se mi zda dost malo ale kdyby jsi za nej chtel aspon 350000 to uz bych o tom vazne uvazoval ! Preci jen nejsme tak bohati abychom kupovali levne veci !

Bohužel,já mám jenom levné věci! Ale zkus si zjistit co stojí nový,třeba od Imramovskýho,nebo od někoho jiného!Ale dobře,udělám vyjímku a tobě ho nechám za 470000.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Tomas80: proc hledas motor po vsech certech ty vole, kdyz mas tady v Praze vsechny mozny a jeste zanovni? To fakt nechapu. :/

Proc se neda nainstalovat jednoduchej plug in na nahrati fotek primo ze stranky? Webmaster to ma za minutu...

Odkaz ke komentáři

Jestli se nepletu tak tu fialovou lodičku jsem viděl v Bašce. Byla venku z vody a měla rozebraný Z náhon. Nevím jestli to byla porucha nebo nehoda. Celý Z náhon tam nebyl.

Aha. A zrovna tahle? No vida a koupě dostává trhliny. :( Kdy to prosim tě mělo být?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...