Přejít na obsah
Plavidla.cz

kdyby někomu vadily vlny :-)

Danykopy

Doporučené příspěvky

Když jsem byl jako kluk s rodiči na dovolené v tehdejším Bulharsku, viděl jsem tam tohle a dokonce se tím i povozil.

A na Oríku ještě když tam bylo "vládní sídlo"z hráze na papalášské chaty - Vystrkov - lítal tak 8 metrovej člun a ten to měl taky... vozil smetánku.... prý to byla ruská výroba ....

Upraveno uživatelem mirzik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem byl jako kluk s rodiči na dovolené v tehdejším Bulharsku, viděl jsem tam tohle a dokonce se tím i povozil.

A na Oríku ještě když tam bylo "vládní sídlo"z hráze na papalášské chaty - Vystrkov - lítal tak 8 metrovej člun a ten to měl taky... vozil smetánku.... prý to byla ruská výroba ....

No jeden čas něco takového jezdilo i na slapské přehradě, akorát, že to bouralo břehy tak to zase přemístily někam jinam. Ale to jsem byl ještě o hodně mladší. :) :)

Odkaz ke komentáři

No jeden čas něco takového jezdilo i na slapské přehradě, akorát, že to bouralo břehy tak to zase přemístily někam jinam. Ale to jsem byl ještě o hodně mladší. :) :)

to, co bouralo břehy nebyl křídlák, ale typ Něva, na Slapech se jmenovala Delfín. Klouzavé dno a vodomet.

Odkaz ke komentáři

Jojo, tohle lítalo po Orlíku za totáče, úzký a dlouhý a myslím že to mělo červené kožené (koženkové) sedačky..... nedělalo to skoro žádné vlny tak jsme jako děti ani kolikrát nešli do vody aby jsme se pohoupali :)

Upraveno uživatelem mirzik
Odkaz ke komentáři

to, co bouralo břehy nebyl křídlák, ale typ Něva, na Slapech se jmenovala Delfín. Klouzavé dno a vodomet.

No jo byl jsem ještě špunt tak si prd pamatuji

Odkaz ke komentáři

• 6 years later...
  • 3 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...