Danykopy Zveřejněno 12. Listopad 2014 Sdílet Zveřejněno 12. Listopad 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 perfect.. no comment..:-)a při 6ti lidech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 asi to zvládne i větší zátěž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 (upraveno) Když jsem byl jako kluk s rodiči na dovolené v tehdejším Bulharsku, viděl jsem tam tohle a dokonce se tím i povozil. A na Oríku ještě když tam bylo "vládní sídlo"z hráze na papalášské chaty - Vystrkov - lítal tak 8 metrovej člun a ten to měl taky... vozil smetánku.... prý to byla ruská výroba .... Upraveno 13. Listopad 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 Kdyby někomu vadily vlny i spalovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 Když jsem byl jako kluk s rodiči na dovolené v tehdejším Bulharsku, viděl jsem tam tohle a dokonce se tím i povozil. A na Oríku ještě když tam bylo "vládní sídlo"z hráze na papalášské chaty - Vystrkov - lítal tak 8 metrovej člun a ten to měl taky... vozil smetánku.... prý to byla ruská výroba ....No jeden čas něco takového jezdilo i na slapské přehradě, akorát, že to bouralo břehy tak to zase přemístily někam jinam. Ale to jsem byl ještě o hodně mladší. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 No jeden čas něco takového jezdilo i na slapské přehradě, akorát, že to bouralo břehy tak to zase přemístily někam jinam. Ale to jsem byl ještě o hodně mladší. :) :)to, co bouralo břehy nebyl křídlák, ale typ Něva, na Slapech se jmenovala Delfín. Klouzavé dno a vodomet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 Myslíte Tohle? http://www.starelode.cz/index.php/forum/24-akce-srazy-vylety-cestopisy/84-na-delovem-clunu-ii-iii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 (upraveno) Myslíte Tohle? http://www.starelode.cz/index.php/forum/24-akce-srazy-vylety-cestopisy/84-na-delovem-clunu-ii-iiiJojo, tohle lítalo po Orlíku za totáče, úzký a dlouhý a myslím že to mělo červené kožené (koženkové) sedačky..... nedělalo to skoro žádné vlny tak jsme jako děti ani kolikrát nešli do vody aby jsme se pohoupali :) Upraveno 13. Listopad 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 Byl v tom 8mi válcovej ZIL :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 No táta vždycky říkal že to žere i trávu okolo břehů :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 No jeden čas něco takového jezdilo i na slapské přehradě, akorát, že to bouralo břehy tak to zase přemístily někam jinam. Ale to jsem byl ještě o hodně mladší. :) :)to, co bouralo břehy nebyl křídlák, ale typ Něva, na Slapech se jmenovala Delfín. Klouzavé dno a vodomet.No jo byl jsem ještě špunt tak si prd pamatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2014 Byl v tom 8mi válcovej ZIL :cool:v lítáku byl 4 válec, 3,2 l, cca 85 koní8-mička čajka byla ve Volze - policajtkajuťák, cca 7m, V- náhon a hydr. ovládaná převodovka rovnou na motoru. Měl jsem jí v lodi i s tím V-čkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2014 Tady je taky Véčko, a ten motor ještě je zachovanej, ten policejní byl myslím Limuzín jeden čas jsem byl spoluvlasníkem.......Kombinace jak píšeš,8mivál,hydraulika,véčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs Odesláno 14. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2014 (upraveno) Letos stála u Podolského mostu. Neodolal jsem a musel se s ní vyfotit :-)http://skipper3.rajce.idnes.cz/Orlik_s_Hankou_2014/ Upraveno 14. Listopad 2014 uživatelem petrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 8. Březen 2021 Sdílet Odesláno 8. Březen 2021 (upraveno) Upraveno 8. Březen 2021 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 14. Červen 2021 Sdílet Odesláno 14. Červen 2021 pro hračičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červen 2021 Sdílet Odesláno 15. Červen 2021 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se