Robert Zveřejněno 10. Listopad 2014 Sdílet Zveřejněno 10. Listopad 2014 No konecne,nemel jsem po ranu co cist ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 10. Listopad 2014 Zatim se neraduj, zatim je to na omezenou dobu, jelikoz to dopadlo asi nejhure jak mohlo, tak uvidime jestli se majitel stranek domluvi s poskytovatelem diskoveho prostoru na kterem jsou tyto stranky umisteny.Budu dale informovat !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 10. Listopad 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Listopad 2014 Drzme tedy nacelnikovi palce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 SLÁÁÁVAAA..... už to jede... Tak snad už to vydrží, držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 Co jsem napsal špatnýho, že jste mě smázli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 Jirko , myslím že jsi nic špatného nenapsal, zmizelo pár vložených komentářů z posledních pár dní z každého vlákna...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 (upraveno) Estli dobře chápu admin to převáděl na nový server ze zálohy a pokud js psal až po zazálohování, tak je to nenávratně fuč....A zdá se mi to, nebo ne? Že to běhá rychlejc :) Upraveno 12. Listopad 2014 uživatelem karelgumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 Ahoj,omlouvám se za výpadky z posledních dní,firma DATASTORE kde byl server plavidel umístěn bohužel bez upozornění brutálně ukončila svou činnost, a firma CASABLANCA kde byly uloženy data vypla jejich servery.Tímto děkuji CASABLANCE za vstřícnost se kterou nám umožnila si data plavidel ještě dodatečně stáhnout.Náš server je už teď definitivně usazen na novém místě ( firma CABERNET )inzeráty a příspěvky za poslední cca 2 dny bohužel zůstaly ve staré databázi, ale nebylo jich tolik :)Teď už můžete bez obav psát , inzerovat a.t.d.Admin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 (upraveno) Vypadá to že jo, že to je rychlejší :)Admin: ... to je super zpráva,... díky Upraveno 12. Listopad 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 Tak paráda, to nevadí, že příspěvek zmizel, psal jsem o této možnosti zálohy a přehrátí na jiný prostor. Povedlo, což je super, gratuluji a děkuji všem, kteří se do toho vložili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 Jo a rychlejší to je opravdu znatelně, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2014 Takze kuci, muzete zase horlive diskutovat :). Nicmene kdyby neco, tak jsem zalozil zalozni stranky http://plavidla.wz.cz/ , kdyby se nahodou nekdy stala zase nejaka neprijemna udalost s temahle hlavnima strankama, tak na zaloznich pro vas hodim informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Kluci, nemohli byste domluvit s providerem, at v PHP zapne SHORT OPEN TAG?Iti pise kraviny a jsou to kusy zdrojaku, takze celkem velky bezpecnostni riziko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Itinerář už je opraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2014 Dekuji mnohokrát, pane Admin! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2014 (upraveno) Dneska jsem si nasel cas na nahlednuti do Iti a poněkud jsem se zdesil..... skripty vůbec neprebiraji parametry z HTTP a ja nevim proc!!Zkusil bych to opravit, ale nejak nemam pristup. Pane Admin neslo by to nejak zaridit?Dekuju předem... Upraveno 28. Listopad 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Listopad 2014 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2014 Viky, zavolej Petrovi, cislo je v menu Kontakt na uvodni strance, dohodnete se, aby se to dalo do cajku, protoze by to bylo skoda, precijenom uz to nejakou praci dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se