Sullaco Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 To jsem rád, že jsme se víceméně shodli. Takže slunce v duši :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 To mě dneska nějaký plácač benzínový taky pěkně pohoupal na Orlíku, ani by mi to moc nevadilo, kdybych zrovna nebalancoval na lodi se stěžněm na rameni při jeho sklápění. Pro mě dneska letošní sezona už definitivně skončila, zaplať bánbůh že je loď venku z vody. Příští týden zaplachtuju, vyndám převodovku a čekání na jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 Když vlny tak asi tohle minuta 2.37 lod 3.6 metru , byli jsme tam 3 lidi pod náma 100 metru ,, voda -2°C ... 250 Km za polarním kruhem ,, jděte do háje s nějakým houpáním na Vltavě nebo Dalešicích , Kdo se tady nedržel na 3 místech současně , tak se pobblil a fakt padl na hubu , PS motor Yamaha 4 HP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 27. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2014 Charlie doufám, že jsem to nebyl já.... když tak se omlouvám.... v sobotu kolem poledne jsem vyplouval z Barrandov Yacht clubu u Velkého Víru a plul jsem kousek za radavu.... měl jsem na palubě zájemce o koupi člunu, tak si to chtěl vyzkoušet...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2014 Jo tak to by asi tak odpovídalo, ale nic se neděje, chvíli jsme počkali a v pohodě. Na to že jsi plul celkem daleko od břehu tak slušný vlnky přišli :-)A podařilo se prodat? A co budeš pořizovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 28. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2014 Tak zatím se nepodařilo prodat..... Jinak bych si chtěl pořídit MacGregora 26M... viděl jsem, že si o tom diskutoval asi před rokem na yachtingu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 28. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2014 Jo jo, uvažoval jsem o ní jako o dobrým kompromisu na toulky po evropě. Silnej motor do úseků s velkym prudem, k tomu doplnit záložák na kanálovou plavbu a plachty na jezera a k tomu snadná přepravitelnost za osobákem. Ale ta cena. No každopádně u nás padlo rozhodnutí že současná loď zůstane a na důchod pořídíme asi Haber 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se