tomas80 Zveřejněno 23. Říjen 2014 Sdílet Zveřejněno 23. Říjen 2014 Odkaz od kamarada Roberta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2014 (upraveno) Hmm... Mam nejak po chuti. Proc je majiteli toho Four Winnsu nadavano? Ze dela 15 cm vlnu? A proto umi hned hovno? Za vetru nejsou vlnky? Dobre, ten s tim bajlosem, ten to prepisk o tom zadna. Ale jak jsem slysel, jachtari to byla elita, chapu... Upraveno 23. Říjen 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2014 osmá minuta ,,, safra chlapík s motorákem trochu zvedl vlny ,, jaký překvapení na vodě ,, že by tomas 80 chtěl zase dokázat jak je úžasnej a jezdí na vesla v sezoně ? Tvl na vodě a vlny ?, od motorové lodi ? v létě ?? kdo to kdy viděl .Zajímalo by mne kterou nafukovací matraci to převrhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 osmá minuta ,,, safra chlapík s motorákem trochu zvedl vlny ,, jaký překvapení na vodě ,, že by tomas 80 chtěl zase dokázat jak je úžasnej a jezdí na vesla v sezoně ? Tvl na vodě a vlny ?, od motorové lodi ? v létě ?? kdo to kdy viděl .Zajímalo by mne kterou nafukovací matraci to převrhloKBfotoservismane : ad1) Tomase80 z toho uplne vynech,nesel mi vlozit link z telefonu tak jsem ho poprosil at to udela ad2) vubec jsi to nepochopil,od osme minuty jsem se smal jak blazen tem vypipanym komentarum a reakci toho chlapika na vlnky ktere mu houpou kocabkou,obcas je udelam taky stejne jako vsichni s takovouhle lodi. Jen doufam ze kdyz tyhle lodicky zdravim tak si vsichni nemyslej ze jsem zbohatlej *urak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Tomas80 je naprosto v pohode, ten na bublaka dela vlny stejny jako ten druhej motorak, navic s tim videem, krom toho ze ho sem dal nema nic spolecnyho :). Ja se nechci nekoho dotknout ale vysilovat takhle kvuli tomu, ze na vode nekdo dela 20cm vlnu, kor nekde uprostred, mi uz fakt prijde usmevny. Spis cloveka mrzi, jak je hned zaskatulkovanej " no voni umej tyhle hovno, ale jachtari to byla elita". On za vetru nejezdi? Me muze zase vadit, ze mu to rve jak krava a nejede.... No proste a zase, ceska malost... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Tak jsem to konečně taky zkouknul, no kecy má dobrý, ale kluci ruku na srdce, koho by nenasralo, kdyby se tak pěkný obložený chleby válely po zemi? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keegan25 Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Zdravim.Taky nechápu proč mu nadává ale mimo výtlak se přeci na Slapech v určitém období a na daném úseku smí.To na Orlíku by ty chleby neměl hned po vyplutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 osmá minuta ,,, safra chlapík s motorákem trochu zvedl vlny ,, jaký překvapení na vodě ,, že by tomas 80 chtěl zase dokázat jak je úžasnej a jezdí na vesla v sezoně ? Tvl na vodě a vlny ?, od motorové lodi ? v létě ?? kdo to kdy viděl .Zajímalo by mne kterou nafukovací matraci to převrhloKBfotoservismane : ad1) Tomase80 z toho uplne vynech,nesel mi vlozit link z telefonu tak jsem ho poprosil at to udela ad2) vubec jsi to nepochopil,od osme minuty jsem se smal jak blazen tem vypipanym komentarum a reakci toho chlapika na vlnky ktere mu houpou kocabkou,obcas je udelam taky stejne jako vsichni s takovouhle lodi. Jen doufam ze kdyz tyhle lodicky zdravim tak si vsichni nemyslej ze jsem zbohatlej *urakAha ted mi to došlo ,pustil jsem si to i se zvukem :-) takže omluva :-) ale ten trouba jak mu tam jezdili talíře :-) asi zapomněl že je na vodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 .. No proste a zase, ceska malost... :(Jako českou malost, spíš blbost, vidím v plácání se po ramenou, jak s přehledem serem na vyhlášku, serem na okolí, atd.Když to takhle bude pokračovat, omezej rychlost na 10 – 12km/h a po píči budou mít všichni.V Německu už to takhle kdysi proběhlo a flastr za překročení rychlosti je od 300 do 900 Euro. Taky tam tím pádem téměř vymřely rychlý lodě, protože mimo velkejch řek je všude 8 - 12, vyjímečně 15 km/h.Ten člověk, co to natočil, je závodník na kluzákách, bývalý pracovník SPS, stavitel lodí, žádnej vůl.Srovnávat vlnu od větru s vlnou od lodě může akorát ten, co jezdí na rybníku akorát z maríny do maríny a v životě nestál na kotvě, nebo u přírodního břehu, nebo celej rok u mola na řece, kde tihle exoti kolem plavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Jako českou malost, spíš blbost, vidím v plácání se po ramenou, jak s přehledem serem na vyhlášku, serem na okolí, atd.Když to takhle bude pokračovat, omezej rychlost na 10 – 12km/h a po píči budou mít všichni.V Německu už to takhle kdysi proběhlo a flastr za překročení rychlosti je od 300 do 900 Euro. Taky tam tím pádem téměř vymřely rychlý lodě, protože mimo velkejch řek je všude 8 - 12, vyjímečně 15 km/h.Ten člověk, co to natočil, je závodník na kluzákách, bývalý pracovník SPS, stavitel lodí, žádnej vůl.Srovnávat vlnu od větru s vlnou od lodě může akorát ten, co jezdí na rybníku akorát z maríny do maríny a v životě nestál na kotvě, nebo u přírodního břehu, nebo celej rok u mola na řece, kde tihle exoti kolem plavou.Když se holt lidi k sobě neumí chovat ohleduplně, aby na tý naší "velký" vodě byl pro všechny klid k relaxaci, tak se to pak musí zaříznout zákonem (jako to popisuješ v německu) a budou mít všichni po legraci.Nejlepší jsou hrdinové, co u nás kašlou na předpisy, ale v zahraničí maji pak staženou prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Nějak bych asi doporučil těm co na vodě vadí vlny ,, aby si zaparkovali auto v kempu ,, tam to houpat nebude ,,, nechápu tu hysterii ,, zvlášť když ten člun žádné velký vlny nedělal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 To hodne vysvetluje,jako zavodnik na kluzaku bych byl taky pekne na*ranej ze me predjel cestovni Bajlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 To hodne vysvetluje,jako zavodnik na kluzaku bych byl taky pekne na*ranej ze me predjel cestovni BajlosJa myslim, ze zrovna jemu to bude u prdele, adrenalinu uz si uzil dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Tak koukam, ze co sem tady nebyl jste to vyresili, takze ja uz si dam jenom kavicku :lol:Jinak KB, jak psal Robert, ja to ani nevidel, jenom sem zde hodil ten odkaz, tak to jdu skouknout, jelikoz jsem zrejmne o neco zajimaveho prisel :).edit: Jeee kuci, to sem se docela pobavil, kdyz je teda dedula takovej kovanej a pravej namornik, tak proc na vlnu najizdi bokem, aby ho to co nejvic rozhoupalo do boku? Myslim, ze tito lide by meli radsi sedet doma na prdeli a cumet na kulinarske dovenosti Ladi Hrusky !!!!!Uz sem to nekde psal, jsem na vode a musim pocitat s tim, ze proste ta vlna prijde, at od lode, nebo od pocasi a chovat se tak a lod si zabezpecit takovym zpusobem, aby mne to nemohlo ublizit. Ano na Slapech je zakazana jizda ve skluzu aspon teda pres leto, nicmene jsem si nevsiml, ze ty lode by ve skluzu jeli a pokud jede vedle dalsi lode, ktera je take v pohybu, tak se kazdej muze dane situaci dostatecne prizpusobit, nehlede na to, ze obe lode se v teto situaci neobjevi z niceho nic.Samozrejme, pokud takhle projede kolem uvazane lode u mola, nebo na kotve a udela takovou vlnu, tak souhlasim, ze to neni rozumny, ale jinak sorry, to kulate zarizeni co mame vetsina pred sebou na lodi, ma svuj ucel, to neni jenom na ozdobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Tak koukam, ze co sem tady nebyl jste to vyresili, takze ja uz si dam jenom kavicku :lol:Jinak KB, jak psal Robert, ja to ani nevidel, jenom sem zde hodil ten odkaz, tak to jdu skouknout, jelikoz jsem zrejmne o neco zajimaveho prisel :).edit: Jeee kuci, to sem se docela pobavil, kdyz je teda dedula takovej kovanej a pravej namornik, tak proc na vlnu najizdi bokem, aby ho to co nejvic rozhoupalo do boku? Myslim, ze tito lide by meli radsi sedet doma na prdeli a cumet na kulinarske dovenosti Ladi Hrusky !!!!! Zajimalo by mne co by delal na mori, kde jsou vlny celej den, jak od lodi, tak od vetru.Přesne tak , sedět doma na prdeli ... Stačilo by Lipno , tam jsou někdy tak hustý vlny během pěti minut že by jim ty chlebíčky lítali do nebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 (upraveno) .. No proste a zase, ceska malost... :(Jako českou malost, spíš blbost, vidím v plácání se po ramenou, jak s přehledem serem na vyhlášku, serem na okolí, atd.Když to takhle bude pokračovat, omezej rychlost na 10 – 12km/h a po píči budou mít všichni.V Německu už to takhle kdysi proběhlo a flastr za překročení rychlosti je od 300 do 900 Euro. Taky tam tím pádem téměř vymřely rychlý lodě, protože mimo velkejch řek je všude 8 - 12, vyjímečně 15 km/h.Ten člověk, co to natočil, je závodník na kluzákách, bývalý pracovník SPS, stavitel lodí, žádnej vůl.Srovnávat vlnu od větru s vlnou od lodě může akorát ten, co jezdí na rybníku akorát z maríny do maríny a v životě nestál na kotvě, nebo u přírodního břehu, nebo celej rok u mola na řece, kde tihle exoti kolem plavou.Davide upřímně, já si tě vážím, něco si naplaval na lodi, proti tobě jsem úplný lejno z námořníka. Sám se snažím na vodě neškodit, v blízkosti přístavů se snažím nedělat zbytečné vlny, když někdo nakládá loď nedělám vlny, rybáře se snažím objíždět a vůbec se tak prostě snažím jak jsem napsal neškodit. Taky jsem napsal, že ten na tom Bajloši to přepísk, to jako o tom žádná, ale ten na tom Four Winnsu z Boat Life, jel skutečně úplně normálně a to že dělal sotva 20cm vlnku mi nepřijde absolutně nijak dramatický a s tim člunem, pana autora to jistě skoro nic neudělalo. A pán je u mě prachobyčejný trouba protože vynášet soudy dopředu o někom koho neznám, kor soudy o tom jaký je a není, co umí a neumí a hned to přikrejt tím, jaká kdysi byla elita jachtaři, to mluví samo za sebe a je mi putna jestli měl třicet závodních lodí a byl mistrem světa i vesmíru. Tady na tom videu v případě druhé lodě se zachoval jako naprostý zapšklý a závistivý buran. A co se týká srovnání vlny od větru a od lodě, jak tu správně padlo, pán je takový profík, že najíždí na vlnu bokem... No nic. Hrozně miluju, když někdo je ten nejchytřejší jen proto, že mu je sto let a myslí si, že všechno ví nejlíp, ve všem má pravdu a ti druzí jsou méněcení, hlavně však jsou méněcení jen pro to, že jsou mladší a možná nestihli (zatím) to co on... Podobný věci jsem zažíval v kaprařině, kdy jsem někdy před 15 lety tahal za jeden den ryby, co ti, kteří mě nenáviděli jen proto, že chytám tak, jak oni neumí, jsem mladší a oni tááák strašně moc staří zasloužilí rybáři, nechytli za celý život. Ale že tohle potkám i tady, to jsem nečekalPodepsán: exot, co kolem plave a kupodivu i občas kotví u přírodního břehu a kterému dvakrát vyhodila vlna od lodi loď z vleku a jednou pan bývalý ministr pan Grégr(jeho loď) až skoro na břeh. Upraveno 24. Říjen 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Ano na Slapech je zakazana jizda ve skluzu aspon teda pres leto, nicmene jsem si nevsiml, ze ty lode by ve skluzu jeli a pokud jede vedle dalsi lode, ktera je take v pohybu, tak se kazdej muze dane situaci dostatecne prizpusobit, nehlede na to, ze obe lode se v teto situaci neobjevi z niceho nic..dovolím si tě malinko opravit:1) lodě neplavou v "skluzu" ale v " kluzu". ( nikam nesklouzávaj, ale kloužou)2) není zakázaná plavba v kluzu, ale už plavba v přechodovém režimu - pokud tento termín tady někomu vůbec něco říká. To je pro většinu běžných délek lodí kolem 10 - 15 km/h3) máš pravdu, že se můžu za plavby přizpůsobit tomu, co se děje okolo. Pokud stojíš u břehu nebo na kotvě, už to přizpůsobování se je podstatně těžší.4) když už mám velké nutkání jet jako prase, tak se aspoň malejm škopkům vyhnu velkým obloukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Jako českou malost, spíš blbost, vidím v plácání se po ramenou, jak s přehledem serem na vyhlášku, serem na okolí, atd.Když to takhle bude pokračovat, omezej rychlost na 10 – 12km/h a po píči budou mít všichni.V Německu už to takhle kdysi proběhlo a flastr za překročení rychlosti je od 300 do 900 Euro. Taky tam tím pádem téměř vymřely rychlý lodě, protože mimo velkejch řek je všude 8 - 12, vyjímečně 15 km/h.Ten člověk, co to natočil, je závodník na kluzákách, bývalý pracovník SPS, stavitel lodí, žádnej vůl.Srovnávat vlnu od větru s vlnou od lodě může akorát ten, co jezdí na rybníku akorát z maríny do maríny a v životě nestál na kotvě, nebo u přírodního břehu, nebo celej rok u mola na řece, kde tihle exoti kolem plavou.Když se holt lidi k sobě neumí chovat ohleduplně, aby na tý naší "velký" vodě byl pro všechny klid k relaxaci, tak se to pak musí zaříznout zákonem (jako to popisuješ v německu) a budou mít všichni po legraci.Nejlepší jsou hrdinové, co u nás kašlou na předpisy, ale v zahraničí maji pak staženou prdel.No hlavně že je příjemná relaxace, když podobnýmu exotovi řve motor jako kráva a nejede jako panu mistrovi z videa. To znám ze žernosek moc dobře, a taky mě to může jako klid hledajícího někde na břehu nebo rybáře pěkně srát. Ale jistě, to už se jaksi nevidí, to je přeci naprosto v pořádku, očekávám milion argumentů jak to nikoho rušit nemůže. Může a přijďte si to k nám na pískovnu někdy poslechnout. (Mimo jiné já nikdy neprotestoval, uvádím to jen jako příklad ju?) Takže o jaké ohleduplnosti a relaxaci tu vůbec mluvíte? Ahá, nevidíte pouze a jen svůj úhel pohledu? Jenom trošičku že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 (upraveno) Ano na Slapech je zakazana jizda ve skluzu aspon teda pres leto, nicmene jsem si nevsiml, ze ty lode by ve skluzu jeli a pokud jede vedle dalsi lode, ktera je take v pohybu, tak se kazdej muze dane situaci dostatecne prizpusobit, nehlede na to, ze obe lode se v teto situaci neobjevi z niceho nic..dovolím si tě malinko opravit:1) lodě neplavou v "skluzu" ale v " kluzu". ( nikam nesklouzávaj, ale kloužou)2) není zakázaná plavba v kluzu, ale už plavba v přechodovém režimu - pokud tento termín tady někomu vůbec něco říká. To je pro většinu běžných délek lodí kolem 10 - 15 km/h3) máš pravdu, že se můžu za plavby přizpůsobit tomu, co se děje okolo. Pokud stojíš u břehu nebo na kotvě, už to přizpůsobování se je podstatně těžší.4) když už mám velké nutkání jet jako prase, tak se aspoň malejm škopkům vyhnu velkým obloukemDavide, nemám důvod z tebou nesouhlasit, omlouvám se za skluz/kluz. Celé mě prostě jen sere to, že kvůli druhé lodi je tolik humbuku od pána autora a že nemám rád už od dob komunismu škatulkování, to je celé. A upřímně, druhá loď, podle tvého názoru, plula opravdu nějak katastrofálně? Díky za tvůj názor.A ještě jeden poznatek, páč je mi jasné, že mě spousta zdejších starých vlků zaškatulkovala jako neuctivého mladého debila, bez kouska úcty, slušnosti, zdvořilosti, pravděpodobně jako zbohatlíka kokota a já nevím co ještě. NE, na vodě se chovám respektive se snažím chovat slušně, uctivě jako kokot zdravím, poslouchám a respektuji staré chlapy, co už něco napluly, poslouchám je s otevřenou hubou a snažím se taky chovat podle té již skoro vymřelé lodní etiky. Nemám problém s nikým. Ale na druhou stranu nenávidím úzkoprsé voly, Mirky Dušíny, co jim vadí všechno a všichni, koukají jen a jen na sebe a hlavně ihned vynáší soudy a škatulkují, to se pak opravdu neznám. A na loď jsem si nenakradl ani mi na ní nikdo nedal, makám 15 hodin denně i víc. Howgh. Upraveno 24. Říjen 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Sám se snažím na vodě neškodit, v blízkosti přístavů se snažím nedělat zbytečné vlny, když někdo nakládá loď nedělám vlny, rybáře se snažím objíždět a vůbec se tak prostě snažím jak jsem napsal neškodit. Taky jsem napsal, že ten na tom Bajloši to přepísk, to jako o tom žádná, ale ten na tom Four Winnsu z Boat Life, jel skutečně úplně normálně a to že dělal sotva 20cm vlnku mi nepřijde absolutně nijak dramatický a s tim člunem, pana autora to jistě skoro nic neudělalo.podepsán: exot, co kolem plave a kupodivu i občas kotví u přírodního břehu a kterému dvakrát vyhodila vlna od lodi loď z vleku a jednou pan bývalý ministr pan Grégr(jeho loď) až skoro na břeh.Sullaco, neber to osobně.Souhlas, viděl jsem to hned, najel tu vlnu blbě, o tom není žádná. Na druhou stranu proč, když je tam ořízlá rychlost, mám furt koukat, kdo mi co provede.Nejde mi o jen o probírání tohodle konkrétního videa, ale o celkový stav vodácké kultury na našich vodách, a teda, žádná sláva to není. Připadá mi, že je tady, a to nejen na vodě, každej každýmu nepřítelem. Rybář lodi, parník malé lodi, pěšák cyklistovi, cyklista osobáku, osobák kamionu a zpět. Proč jsem v Německu jezdil na kole v naprostý pohodě ve městě nebo na státovce a tady se mám obyčejnej strach?No a když čtu tady ty reakce od některejch........................., bez komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 A ještě jeden poznatek, páč je mi jasné, že mě spousta zdejších starých vlků zaškatulkovala jako neuctivého mladého debila, bez kouska úcty, slušnosti, zdvořilosti, pravděpodobně jako zbohatlíka kokota a já nevím co ještě. NE, na vodě se chovám respektive se snažím chovat slušně, uctivě jako kokot zdravím, poslouchám a respektuji staré chlapy, co už něco napluly, poslouchám je s otevřenou hubou a snažím se taky chovat podle té již skoro vymřelé lodní etiky. Nemám problém s nikým. Ale na druhou stranu nenávidím úzkoprsé voly, Mirky Dušíny, co jim vadí všechno a všichni, koukají jen a jen na sebe a hlavně ihned vynáší soudy a škatulkují, to se pak opravdu neznám.Ani já nejsem Mirek Dušín a v Praze se mi kdysi podařilo rozhoupat kolesovej parník Děvín stojící u můstku tak, že vyběhla posádka od oběda a pěkně řvala. No, aspoň jsme se seznámili.Jde o to poznat a přiznat si, kdy se chovám na hovno a častějc se tomu vyvarovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 Boha to je zase téma ,,,někdo se pohoupal na lodi ,, a má z toho komplex . Je nás tady že by to člověk spočítal na prstech a ještě se hádat. Nedělejme si z tak krásného koníčka pakárnu .Stejně máme všichni depku , že končí sezona :-) Přiznám se, občas si teď na zahradě vylezu do lodi , pustím sí tam přímotop, telku otevřu rum a na synka volám aby s tím vlekem šel trochu zahoupat ......:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 Ono ani tak nejde o to jakou vlnu udělal na tomhle konkrétním videu. Pořád je pro mě hodnotnější člověk, kterej sice udělá prasárnu, ale je si toho vědom a ví, že to neni v pořádku. Nejhorší jsou ti, kteří dělaji prasárny, ale vůbec si to neuvědomují, protože si myslí, že to nejsou prasárny. Neni to narážka na nikoho a nic co tu zaznělo! Jen už se tu po druhý rozvášnila diskuze o vlně/vlnce. Ono vlastně o tu vlnku/vlnu až tak nejde. Jde o to co je pro koho ohleduplný / bezohledný chování. To se vždycky bude lišit pro ty co tu vlnu vytváří a pro ty co se několikrát do hodiny takovým vlnkám musí vyhejbat.Ten rychlostní limit:David to naťuknul. Ten rychlostní limit neni to jediný číslo, který omezuje rychlost. Tušim, že je na to nějakej vzorec, nebo číslo, který udává jaká část vodorysky musí být při výtlačné plavbě be styku s hladinou. To je ten správný limit. Kdyby tu hrozila pokuta ve výši např. 10% z ceny lodě, tak bychom to všichni věděli naprosto přesně a taky bychom to sakramentsky dodržovali.Rozhodně nechci rozpoutávat diskuzi. Je to stejně věcí úhlu pohledu. Navíc to chování nejsou žádný výjimky, ani policii to bohužel moc nevadí. Jen se snažím říct, že podle mě takové chování není v pořádku a měli by si to všichni uvědomovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 Já taky nejsem žádnej mirek dušín. Ostatně kdo z nás je že? Taky už jsem se bohužel nadělal prasáren. Na vodě asi ne, ale třeba na silnici jo. Dost často si to uvědomim ex post, tak se alespoň blinkry omluvim. Až si začnu myslet, že je to v pořádku a ostatní jsou jen fifleny, tak nad sebou zlomim hůl. To je pak beznadějný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se