tomas80 Zveřejněno 11. Leden 2010 Sdílet Zveřejněno 11. Leden 2010 (upraveno) Ahoj lidi.Co rikate nove jachtarske lokalite. Podle mne to bude asi zajimave misto pro plachetnice, protoze jsem tak nejak z clanku pochopil, s motorakama se tam asi moc nechytame ani ve vytlaku.http://cestovani.idnes.cz/obri-jezero-u-hranic-nabidne-koupani-uz-v-cervnu-machac-je-proti-nemu-prcek-15t-/igcechy.asp?c=A100106_134132_igcechy_tom Upraveno 12. Leden 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAŽINÁK Odesláno 12. Leden 2010 Sdílet Odesláno 12. Leden 2010 AhojLoni vletě sem se tam byl podívat je to obrovské ale mám obavy že s motorakem to asi opravdu nepujde jak tam bude jezdit parník tak to je konec jinak až to udělaj bude to opravdu paráda a záleží co tam povolej kromně plachetnic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokal Odesláno 12. Leden 2010 Sdílet Odesláno 12. Leden 2010 Nepochopil jsem, proč nejde jezdit motorákem tam, kde jezdí parník? Ledaže by to zakázali.Motorák může plout i pomalu, a navíc na takové ploše.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Leden 2010 Sdílet Odesláno 14. Leden 2010 Ahoj , jak se říká v zákoně o plavbě, "tam kde není plavba se spalovacím motorem zakázána - musí tam být lokalita specifikována nebo to bude upraveno značením, je plavba povolena. No to ale platí u nás, tak nevím který stát to bude vlastně zákoně spravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Leden 2010 Autor Sdílet Odesláno 14. Leden 2010 Ahoj. No tak je to v Nemceku, takze by se o to meli starat oni. Myslim, ze jsou trochu privetivejsi k nasemu konicku a tak tam s tim treba nebudou delat zadnej problem. I kdyby to omezili jen na vytlak, tak by to tam mohlo bejt zajimave, aspon na nejake povozeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se