DAVIS Odesláno 16. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 16. Říjen 2014 to Sullaco : napíšu t to na email to čipování , aby se to tu nemotalojinak - lodí krásných je plnej svět.. jen ty peníze mít..ale dnes už také půjdu jen do lodě nad 10m /pochozí lávka samozřejmě.. atd..spíš něco jako apreamare.it nebo něco podobného.. takový ten : bachratější široký zaoblený kutrovitý tvar : :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Říjen 2014 Ahoj kluci na mojí lodi na kterou stále vzpomínám jsem dodělal nalaminováním plato a hydraulickou lávku zadek lodě se zatížil o 180kg minimálně.Docela to změnilo jízdní vlastnosti lodě.Musel jsem dodělat trimovací klapky,aby šla loď ve 4 lidech /aniž bych poslal někoho na špičku/ do skluzu.Další sezónu mne odešla Z noha SX. Vyměnil jsem jí za DP a nerez propelery.Rozdíl mezi DP a SX byl tak velký,že ty trimovací klapky už jsem dál používal jen pro to abych udržel loď ve skluzu při menší rychlosti a zřejmě jít rovnou do DP tak bych je ani neinstaloval.To je můj postřeh stejná loď váha a posádka,ale rozdíl opravdu obrovský.Mluvím o plavbě na moři né bezvětří.Jinak pokoukávám a zřejmě půjdu do Bavária 39-42 která bude stále v HR.Chtěl jsem Bavária 37 ale při prolezení ten prostor není tak velkej jak jsem myslel.No úplně stejný postřeh jsem nalezl u uživatelů DP takřka po celém světe. Přesně jak píšeš, pokud to není ryze sportovní loď a je ještě těžká ale je potřeba ji dostat a hnát ve skluzu má DP své opodstatnění. Znovu říkám, ne nežeru všechna PR výrobců ale zase říkat, že to je totálně k ničemu mi přijde opačný extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 16. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 16. Říjen 2014 Ahoj kluci na mojí lodi na kterou stále vzpomínám jsem dodělal nalaminováním plato a hydraulickou lávku zadek lodě se zatížil o 180kg minimálně.Docela to změnilo jízdní vlastnosti lodě.Musel jsem dodělat trimovací klapky,aby šla loď ve 4 lidech /aniž bych poslal někoho na špičku/ do skluzu.Další sezónu mne odešla Z noha SX. Vyměnil jsem jí za DP a nerez propelery.Rozdíl mezi DP a SX byl tak velký,že ty trimovací klapky už jsem dál používal jen pro to abych udržel loď ve skluzu při menší rychlosti a zřejmě jít rovnou do DP tak bych je ani neinstaloval.To je můj postřeh stejná loď váha a posádka,ale rozdíl opravdu obrovský.Mluvím o plavbě na moři né bezvětří.Jinak pokoukávám a zřejmě půjdu do Bavária 39-42 která bude stále v HR.Chtěl jsem Bavária 37 ale při prolezení ten prostor není tak velkej jak jsem myslel.No úplně stejný postřeh jsem nalezl u uživatelů DP takřka po celém světe. Přesně jak píšeš, pokud to není ryze sportovní loď a je ještě těžká ale je potřeba ji dostat a hnát ve skluzu má DP své opodstatnění. Znovu říkám, ne nežeru všechna PR výrobců ale zase říkat, že to je totálně k ničemu mi přijde opačný extrém.Není to totálně k ničemu - dobře se s tím couvá!!! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Říjen 2014 No jo tak aspoň něco no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Ahoj kluci na mojí lodi na kterou stále vzpomínám jsem dodělal nalaminováním plato a hydraulickou lávku zadek lodě se zatížil o 180kg minimálně.Docela to změnilo jízdní vlastnosti lodě.Musel jsem dodělat trimovací klapky,aby šla loď ve 4 lidech /aniž bych poslal někoho na špičku/ do skluzu.Další sezónu mne odešla Z noha SX. Vyměnil jsem jí za DP a nerez propelery.Rozdíl mezi DP a SX byl tak velký,že ty trimovací klapky už jsem dál používal jen pro to abych udržel loď ve skluzu při menší rychlosti a zřejmě jít rovnou do DP tak bych je ani neinstaloval.To je můj postřeh stejná loď váha a posádka,ale rozdíl opravdu obrovský.Mluvím o plavbě na moři né bezvětří.Jinak pokoukávám a zřejmě půjdu do Bavária 39-42 která bude stále v HR.Chtěl jsem Bavária 37 ale při prolezení ten prostor není tak velkej jak jsem myslel.Jsem nucen ti oponovat.Tak dramatický rozdíl mohl být zapříčiněn pouze nevhodnou vrtulí u SX!!! U DP jsi se trefil,proto ten rozdíl!! bootcentrumNe ne vrtule byly stejné u SX i u DP a byl to skok je pravda že dalšího skoku jsem dosáhl když jsem tam dal místo alu nerezové,ale i na ty alu to frčelo bez trimovacích klapek.Jinak mohu potvrdit to couvání kotvil jsem jen zadkem /nebo bokem/ DP hodně drží stopu - dráhu a nevybočuje když tě nesfoukne vítr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Jestli vono to neni s tim duoproprdelem lepsi i dopredu,moje alpha kdyz jedu pomalu klickuje jak prase a nemam vule a klapky uplne dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Ahoj kluci na mojí lodi na kterou stále vzpomínám jsem dodělal nalaminováním plato a hydraulickou lávku zadek lodě se zatížil o 180kg minimálně.Docela to změnilo jízdní vlastnosti lodě.Musel jsem dodělat trimovací klapky,aby šla loď ve 4 lidech /aniž bych poslal někoho na špičku/ do skluzu.Další sezónu mne odešla Z noha SX. Vyměnil jsem jí za DP a nerez propelery.Rozdíl mezi DP a SX byl tak velký,že ty trimovací klapky už jsem dál používal jen pro to abych udržel loď ve skluzu při menší rychlosti a zřejmě jít rovnou do DP tak bych je ani neinstaloval.To je můj postřeh stejná loď váha a posádka,ale rozdíl opravdu obrovský.Mluvím o plavbě na moři né bezvětří.Jinak pokoukávám a zřejmě půjdu do Bavária 39-42 která bude stále v HR.Chtěl jsem Bavária 37 ale při prolezení ten prostor není tak velkej jak jsem myslel.Jsem nucen ti oponovat.Tak dramatický rozdíl mohl být zapříčiněn pouze nevhodnou vrtulí u SX!!! U DP jsi se trefil,proto ten rozdíl!! bootcentrumNe ne vrtule byly stejné u SX i u DP a byl to skok je pravda že dalšího skoku jsem dosáhl když jsem tam dal místo alu nerezové,ale i na ty alu to frčelo bez trimovacích klapek.Jinak mohu potvrdit to couvání kotvil jsem jen zadkem /nebo bokem/ DP hodně drží stopu - dráhu a nevybočuje když tě nesfoukne vítr.Jak můžeš tvrdit takový nesmysl,že vrtule byly stejné jak u SX a u DP???? A navíc i stálý převod v Z-ku bývá odlišný od SX!! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Jestli vono to neni s tim duoproprdelem lepsi i dopredu,moje alpha kdyz jedu pomalu klickuje jak prase a nemam vule a klapky uplne doleHlavně je nejduležitější mít klapky uplně dole,jak píšeš,to si rovnou vyhod kotvu!!!! Ha,ha,...ALE JINAK,KDYŽ BUDEš MíT DELší A KVALITNěJší LOD,TAK TA TI TAK KLIčKOVAT NEBUDE! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Kdyz nesklopim klapky tak je to jeste horsi. A bohuzel na qualitni a krasny sea ray z druhe pol. devadesatych let nemam :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 (upraveno) No nevim, laboroval jsem u Alfy s vrtulema, vyzoušel jich asi deset a je nesmysl napsat, že stačí jen jedna vrtule. Vždycky jsem dosáhl toho, že buďto jsem měl vrtuli, co mě ihned vyrvala z vody ale utrpěla maximálka, nebo jsem šel z vody pomaleji ale maximálka stoupla. Proto jsem vozil dvě na střídání. A nebo něco mezi tím. Ideál neexistuje a nikdy neexistoval a existovat nebude a to je právě to, co DP pomáha eliminovat. Záměrně píšu pomáhá, nikoliv že to je zázrak. I za použití rychlejší vrtule zkrátka ty dvě vyrvou tu loď lépe z vody. Mluvil jsem teď s kamarádem z kanady, co měl tu tzv. cigarette power boat a jasně to povídal, ano je to singl, vrtule co nejvíc do maximálky ale taky to trvalo, než se tam moje kráva s 1500 HP pořádně rozjela. A nebo jsou na celém světě blbci a jen u nás na to přišli. :) Upraveno 17. Říjen 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 (upraveno) Kdyz nesklopim klapky tak je to jeste horsi. A bohuzel na qualitni a krasny sea ray z druhe pol. devadesatych let nemam :D :D :DDyť byl ve slevě! Homecredit ti nic neříká? :) :) :) Upraveno 17. Říjen 2014 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Kdyz nesklopim klapky tak je to jeste horsi. A bohuzel na qualitni a krasny sea ray z druhe pol. devadesatych let nemam :D :D :DDyť byl ve slevě! Homecredit ti nic neříká? :) :) :)jakej homokredit? k čemu je to dobrý? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 17. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2014 Az budu mit homokredit tak si koupim delsi a kvalitnejsi lod s ochozem a budu hrat s holkama "chodi pesek okolo" ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2014 Az budes mit homokredit, tak si s holkama rozhodne hrat nebudes :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 20. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2014 A jo vlastne,mas pravdu. Tak jestli mi ten kratkej vrak doklickuje az na Zernoseky tak si zahrajem s klukama :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2014 A jo vlastne,mas pravdu. Tak jestli mi ten kratkej vrak doklickuje az na Zernoseky tak si zahrajem s klukama :lol:Mám kratší a taky jsem tam dokličkoval :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 20. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2014 Jasne,jsme zoceleny letnim provozem na Slapech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se