packa Zveřejněno 30. Září 2014 Sdílet Zveřejněno 30. Září 2014 ahojjak jsem pred časem napsal-další pokus rozhybat dení kolem lodiček-a pokud by to nektery moderator dostalna hlavní stranku-dekujipro Maxika-pokus se to prekopirovat na Stare lodčhttp://img.janforman.com/beznazvu7qj7.jpgzaroven s tim probehne akce Zamykaní Labe 2014 a vecer posezení s hudbou a ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Říjen 2014 sice to pocasí asi nebude na plavbu ale jako setkaní,pokec a zbavení(nebo nabytí) par pokladů.......... LODNI BURZA 25.10.2014 Marina Tynec nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 Uz zítraaaa..... kdo se tam ukazete?Ja tam zrejme budu cely odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 24. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2014 musím bohužel nakladat loď na správčáku...tak nevím.mám spoustu dílů nových/budíků,a pod./ ale nemám to s sebou.tak jedině poskytnu seznam a fotky později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 davide-počasí nas trochu zradilo ale presto se nas tam par sešlo-další budou na jaře a na podzim v rozumějšim termínu tak snad........par lidí fotilo tak snad se nějaka dokumentace tady objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 Ahoj bylo tam něco zajímavého ? kolik asi lidí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 dik za info..ja musel dnes taky do vody , našěstí sen po kolena..musel jsem to už vytáhnout a zazimovat..tak příště.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 (upraveno) no par vecí se tam objevilo-centrala,ch.wc,pozicky,kotvy,rizení+ovladaní,2 lode,nadrze,vrtule a už nevim co-mel jsi prijet.hlavne jsme domlouvali pristi ,,jarní sraz,,tentokrat na Vltave nad Prahou-tak je na co se tesita lidí-na to jake bylo pocasí a ze to byl takovej ,,zahrivací,, pokus celkem dost Upraveno 25. Říjen 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 vim že jsem měl...ale tak příste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2014 (upraveno) ... centrala,ch.wc,pozicky,kotvy,rizení+ovladaní,2 lode,nadrze,vrtule ...Zapomnel jsi na zachranny kruh a teleskopicky hak. :D Na to, ze nejakej chytrolín od Mariny zapomnel do pozvánky napsat od kdy do kdy bude burza, bylo to dobry. Prodejci byli... 4? Ale materiál většinou celkem zajimavej a i se něco prodalo. (Ja jsem si poridil krasne omšelou 2.5 galonovou nadrz pro dvoutakt z USA.) Jak pise Packa, byla to kulturni událost, fajn lidi - tedka mne domu dovedlo kolo. ;) Upraveno 25. Říjen 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 Přimlouvám se příště udělat to v sezoně nebo na začátku . Já na to tedy debil zapomněl ale mělo to silnou konkurenci ,, bo mně mamka pozvala na domácí ptáčky a s tím se těžko soupeří :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 Silne jsi nam tam schazel - nebylo komu nadavat za vlny. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 Silne jsi nam tam schazel - nebylo komu nadavat za vlny. :DJá sem si to myslel ,,, ale lod nebyla na vodě tak sem to nemohl předvést v praxi :D ale zvonilo mi v uších :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 (upraveno) Nuze tedy, jak jsem Packovi slibil, dodavam par fotografii.Protože se prodejci schazeli jak svabi na pivo (s vytkou, ze nebylo stanoveno kdy se zacne, takze za to nemohli) jeden z prodávajících se dostavil az když jsem uz nejak nefotil, nebyv tou dobou jiz vybaven pevnou rukou. http://plavidla.cz/obrazky/burza2014/014B.jpg Nabídka na maly počet prodavajich i pomerne pestra, zajimava nabídka plavidel..... http://plavidla.cz/obrazky/burza2014/017B.jpghttp://plavidla.cz/obrazky/burza2014/016B.jpg ..... nabídka originálního prislusenstvi byla dokonce provazena profesionalni produktovou prezentaci: http://plavidla.cz/obrazky/burza2014/021B.jpghttp://plavidla.cz/obrazky/burza2014/020B.jpg :) Az prestanu mit kocovinu, zacnu se tesit na priste! (Mimochodem, Hospudka tradicne podava velmi podareny rizky s bramborovym salatem) Upraveno 26. Říjen 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 Jo jo akcička super.Dokonce jsem prodal nějaké věci a tak se mi zaplatil benzín na cestu.Jo lodičku jsem dneska přivezl....Pokud do jara seženu dotatečně silný motor tak budeme na srazu lyžovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 to viki : ta nádrž kruhová/kanoš.. to je ten americký ? cos koupil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 Jojo, není krasnej? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 jasně že je..snad aby mu nebylo uvnitř rezivo :-)doufam že ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2014 (upraveno) Je v nem benzin. Prej ještě bez biosložky. :) Vevnitr to vypada celkem OK, ale stejne dam radsi filtr. Upraveno 26. Říjen 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 20. Březen 2015 (upraveno) přatele-jaro je tady a s ním dalsí BURZA-tentokrat spojena s ,,Odemykaním Labe 2015,,prohrabte zasoby a přijedte http://img.janforman.com/151815pmsu.jpg Upraveno 20. Březen 2015 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 31. Březen 2015 Autor Sdílet Odesláno 31. Březen 2015 Pratele-prave jsem dostal zpravu ze se pro extreme spatne pocasi Odemykani Labe a Burza 4.4.2015 rusí-o nahradním terminu budu vcas informovat-Packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. Duben 2015 nahradní termin burzy je 18.4.2015-misto a cas je stejny-packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se