JPfish Zveřejněno 28. Září 2014 Sdílet Zveřejněno 28. Září 2014 Doporučte prosím barvu,která se Vám zdá jako" top" na laminátovou loď.Já teď konkrétně hledám matnou zelenou vojenskou barvu na rybářskou loď a moc jsem toho nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 tak hledej speciální produkty pro armádu.. u mne v práci ji používáme.jinak já používám epoxy základy a polyuretanové vršky.. na GFKto jsou barvy které jsou jak odolné , tak pružné a tvrdé.můžu se u nás zeptat. kolikté zelené potřebuješ.?má to 4 m délky , nebo víc.? a i zevnitř předpokládám. tak 3 litry/kila ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 30. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Září 2014 tak hledej speciální produkty pro armádu.. u mne v práci ji používáme.jinak já používám epoxy základy a polyuretanové vršky.. na GFK to jsou barvy které jsou jak odolné , tak pružné a tvrdé. můžu se u nás zeptat. kolikté zelené potřebuješ.?má to 4 m délky , nebo víc.? a i zevnitř předpokládám. tak 3 litry/kila ?Díky mám to již vyřešené, přímo do výrobce lodě Olive green (RAL 6003).Chtěl jsem jen znát vaše názory na barvy co drží.Camuflage barev je hodně na kov,ale u laminátu jsem si nebyl jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 vzdy je to o základu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se