Fibos88 Zveřejněno 23. Září 2014 Sdílet Zveřejněno 23. Září 2014 Zdravím, jakožto naprostý amatér a začátečník s čímkoli co plave po vodě :) , jsem se dostal k jednomu staršímu lodnímu motoru. Byl uložený ve sklepě snad skoro 10 let, možná i víc. Chtěl bych vás poprosit o pomoc s určením typu motoru. Nenašel jsem na něm žádný výrobní štítek, výrobce, prostě nic co by mi pomohlo ho identifikovat. Za jakékoli informace budu vděčný. Rád bych ho zprovoznil, ale bez nějakého schematka nebo návodu to asi nemá cenu. Fotky jsou zde: http://fibos88.rajce.idnes.cz/Lodni_motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 Viděl bych to na ruskýho Vichra, ten už je tak starej že u nás nesmí na vodu - teda nejde v čechách přihlásit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 nee, je to Mockba 25 lošaděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 Vypadá zachovale a kompletně. Nezkoušel jsi ho natočit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fibos88 Odesláno 23. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Září 2014 Zkoušel, bohužel je v háji řazení, nejde vyřadit. Svíčky nehážou jiskru. Na další závady jsem zatím nepřišel. V každém případě s tou elektrikou to bude jen nějaká blbost, možná špatné ukostření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 to David : jseš si tou mocbou jistej?vloni jsem jednu dělal , bohužel už nemám fotky , ale buď byla ještě starší.. nebo nevím.. ale měla o dost kulatější tvar a dekly pod vrchním krytem byly půlené.. tohle mi přijde trochu.. jen ale trochu novější.. i ta pína je jiná..ale nehádám se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 promiň... Moskvou.. nepsla mi klavesnice jak měla.. Ještě jsem si vzpoměl že mám někde fotky.. pohledám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Září 2014 Sdílet Odesláno 23. Září 2014 to David : jseš si tou mocbou jistej?vloni jsem jednu dělal , bohužel už nemám fotky , ale buď byla ještě starší.. nebo nevím.. ale měla o dost kulatější tvar a dekly pod vrchním krytem byly půlené.. tohle mi přijde trochu.. jen ale trochu novější.. i ta pína je jiná..ale nehádám se :-)kdybych nebyl, tak bych to nepsal. Mockba, byly minimálně typy 10, 12 a 25 koníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Září 2014 Sdílet Odesláno 24. Září 2014 David má pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 24. Září 2014 Sdílet Odesláno 24. Září 2014 10tku a 12tku jsem tu měl, ale 25tku jsem nikdy neviděl, tak aspoň už vím, jak vypadá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 24. Září 2014 Sdílet Odesláno 24. Září 2014 už mlčím ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fibos88 Odesláno 25. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Září 2014 Díky za určení, škoda jen, že jsem o tom motoru nenašel zmínku v jiném jazyce, než ruštině. Podařilo se mi vyřešit ten problem s elektrikou, svíčky už jiskru dávají. Jen mi nejde benzín do válců a vytéká na spodu nohy. Je to nějaké divné....:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 26. Září 2014 Sdílet Odesláno 26. Září 2014 ahoj, podívej se na plovák v karburátoru. Možná protéká a jde do výfuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Září 2014 Sdílet Odesláno 26. Září 2014 Díky za určení, škoda jen, že jsem o tom motoru nenašel zmínku v jiném jazyce, než ruštině. Podařilo se mi vyřešit ten problem s elektrikou, svíčky už jiskru dávají. Jen mi nejde benzín do válců a vytéká na spodu nohy. Je to nějaké divné....:-(a nebo ho tam jde tolik, že to nezapálí a jen proteče do výfuku - co takhle zaseknutý plovák v karburátoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Září 2014 Sdílet Odesláno 26. Září 2014 Taky muze byt dira v palivovy pumpe, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Září 2014 Sdílet Odesláno 26. Září 2014 Nebo jen netěsnost nějaké hadičky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 26. Září 2014 Sdílet Odesláno 26. Září 2014 a nebo je to jenom rozbitý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fibos88 Odesláno 26. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 26. Září 2014 Karburátor jsem měl rozdělaný, zdálo se být všechno ok, ale mrknu ještě jednou, protože to tím výfukem kape docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fibos88 Odesláno 26. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 26. Září 2014 V každém případě rozbitý je to dost :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se