Přejít na obsah
Plavidla.cz

Pomoc s určením motoru

Fibos88

Doporučené příspěvky

Zdravím, jakožto naprostý amatér a začátečník s čímkoli co plave po vodě :) , jsem se dostal k jednomu staršímu lodnímu motoru. Byl uložený ve sklepě snad skoro 10 let, možná i víc. Chtěl bych vás poprosit o pomoc s určením typu motoru. Nenašel jsem na něm žádný výrobní štítek, výrobce, prostě nic co by mi pomohlo ho identifikovat. Za jakékoli informace budu vděčný. Rád bych ho zprovoznil, ale bez nějakého schematka nebo návodu to asi nemá cenu. Fotky jsou zde: http://fibos88.rajce.idnes.cz/Lodni_motor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to David : jseš si tou mocbou jistej?

vloni jsem jednu dělal , bohužel už nemám fotky , ale buď byla ještě starší.. nebo nevím.. ale měla o dost kulatější tvar a dekly pod vrchním krytem byly půlené.. tohle mi přijde trochu.. jen ale trochu novější.. i ta pína je jiná..

ale nehádám se :-)

Odkaz ke komentáři

to David : jseš si tou mocbou jistej?

vloni jsem jednu dělal , bohužel už nemám fotky , ale buď byla ještě starší.. nebo nevím.. ale měla o dost kulatější tvar a dekly pod vrchním krytem byly půlené.. tohle mi přijde trochu.. jen ale trochu novější.. i ta pína je jiná..

ale nehádám se :-)

kdybych nebyl, tak bych to nepsal. Mockba, byly minimálně typy 10, 12 a 25 koníků

Odkaz ke komentáři

Díky za určení, škoda jen, že jsem o tom motoru nenašel zmínku v jiném jazyce, než ruštině. Podařilo se mi vyřešit ten problem s elektrikou, svíčky už jiskru dávají. Jen mi nejde benzín do válců a vytéká na spodu nohy. Je to nějaké divné....:-(
Odkaz ke komentáři

Díky za určení, škoda jen, že jsem o tom motoru nenašel zmínku v jiném jazyce, než ruštině. Podařilo se mi vyřešit ten problem s elektrikou, svíčky už jiskru dávají. Jen mi nejde benzín do válců a vytéká na spodu nohy. Je to nějaké divné....:-(

a nebo ho tam jde tolik, že to nezapálí a jen proteče do výfuku - co takhle zaseknutý plovák v karburátoru

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...