wilda Zveřejněno 6. Leden 2010 Sdílet Zveřejněno 6. Leden 2010 Zdravim všechny,S tímto motorem mám tyto potíže: Uprostřed loňské sezóny jsem dal člun na vodu a nemohl jsem nastarovat. Po nesčetných pokusech se nakonec nastartovat podařilo s použitím sytiče, ale motor několikrát chcípl.V nízkých otáčkách má velmi nestabilní chod. Toto je doprovázeno velmi tuhým chodem plynové páky asi do poloviny zdvihu, pak se to uvolní a motor i páka pracují normálně až do maximálních otáček. To se dělo opakovaně po celý den. Doma jsem odpojil dálkové ovládání, ale páčka plynu u motoru jde stejně ztuha/ i na sucho/. Kontroloval jsem mechanické vedení táhel plynu do obou karburátorů, bez zjevné závady, vše je namazáno. Nevím jestli to s tím souvisí, ale před tímto problémem jsem musel motor zhodit z člunu a ve vodorovné poloze jsem jej převážel v autě, ve správné poloze. Do té doby bylo vše OK. Ještě podotýkám že motor je jetý cca 3 sezóny,zachovalý, elektrostart. Pokud někdo znáte tyto motory nebo jste rešili podobný problém pomozte prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Odesláno 7. Leden 2010 Sdílet Odesláno 7. Leden 2010 Ahoj.Podle popisu to z 90 % vypadá na mechanické poškození táhel přepákování." šprajcují" proti sobě,nemyslím že by došlo k přidření klapek v pouzdrech tak najednou.Nejlepší by bylo prohlédnout motor na stendu v dílně.Pokud budeš potřebovat pomoc, domluvíme se.Carlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilda Odesláno 7. Leden 2010 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2010 Ahoj, Dík, táhla se teoreticky neměla jak poškodit, kryt byl stále nasazen, ale je fakt že většina je jich z plastu....Zkusím to ještě jednou prohlédnout, popř použiji nějakou vylučovací metodu, zvěsit táhlo z jednoho karburátoru vyzkoušet chod atd., no a když se v tom už budu hrabat tak zkusím i ty klapky. Snad nenapáchám moc škod :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se