Tinky II Zveřejněno 16. Září 2014 Sdílet Zveřejněno 16. Září 2014 Chtěl jsem poprosit jaký požíváte toaleťák? Mám WC s elektrickým macerátorem a nevím zda mohu použít standartní WC papír, nebo jen ten " drahý mariňácký " , abych nezničil tu vrtulku v macerátoru.Díky Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Září 2014 Sdílet Odesláno 16. Září 2014 Chtěl jsem poprosit jaký požíváte toaleťák? Mám WC s elektrickým macerátorem a nevím zda mohu použít standartní WC papír, nebo jen ten " drahý mariňácký " , abych nezničil tu vrtulku v macerátoru.Díky Pavelnelíp takovej, kterej se při akci neprotrhne :D Ne, vážně, macerátoru se nic nestane, ale motor to neutočí a celý se to zastaví.Pak přijde luxusní práce s odstraněním nespláchnutých exkrementů , rozebráním a vyčištěním. To je teda zážitek. Stejně je ale dobrý jednou za čas macerátor rozebrat a odstranit z něj chlupy a vlasy. běžně používám 3 - 4 vrstvej běžnej např. Linteo, či jak se to jmenuje. Musí jít snadno roztrhat v ruce. Bacha na toaletní ubrousky a ubrousky na mimina, ty zaručeně nesežere. Jo a nehodit tam zmuchlanou kouli papíru. Jednou milostivá koupila papír, ten málem nešel trhnout ani rukou a to teda zlobilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinky II Odesláno 16. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Září 2014 Díky za info. Vyzkouším tu tvou značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 16. Září 2014 Sdílet Odesláno 16. Září 2014 Hlavně bacha na vložky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 16. Září 2014 Sdílet Odesláno 16. Září 2014 (upraveno) Nejlépe dva prsty, muslimové by mohli vyprávět, nestrkat pak prsty do h*j*lu, jinak jsou ty prsty právě tam 8o))))))Zajímavé, prase muslimům vadí, ale zas*aný prsty ne, kam ten svět dojde fakt nevím. Asi zase jenom do ha*z*u. Upraveno 16. Září 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Září 2014 Sdílet Odesláno 16. Září 2014 Kupuju v Lidlu takovej ten ve vetsich rolich uz od zacatku a neni sebemensi problem a to i pres to,ze na hajzlu mam jenom klasickou rucni pumpu a macerator az na vypusti septiku. Za marine toaletak rozhodne penize nevyhazuj, je to blbost. Jak zde bylo receno, klasickej jemnej toaletak, ne ten hodnevrstvej silnej, ten by to asi mohl ucpat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geus Odesláno 7. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2014 tak me tam jedna holka jednou hodila ty velke ubrousky na mimina a divila se ze to neodteka a hajzl plnej, BLONDYNA a uplne blba nastesti to slo hackem vyndat. ja pouzivam normalni trojvrstvej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se