Anachy Odesláno 19. Září 2014 Sdílet Odesláno 19. Září 2014 Přesně jak píše mirzík :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 19. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. Září 2014 No alespoň něco... na tom Orlíku a Slapech v sezoně to chápu. Lidi jsou pitomý. Na Orlíku jsem potkal plavce, přeplavával z kempu Radava na protější břeh - 2km? Potkal jsem ho uprostřed. Magor života si nevážící. Kdyby měl alespoň žlutou kšiltovku... Ale takhle nebyl skoro vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 19. Září 2014 Sdílet Odesláno 19. Září 2014 Me potesil ted nejakej kokot v kamyku(obci, tedy ne na prehrade). Stojim u mola a von se tam v ty uzine prozene s nejakou 5t kravou v jakymsi skluzu neskluzu(blba lod, jel dost pres 50, ale vlna pekelna), vlna mela pres 3/4m. Pochopitelne 2x, pac se timhle dementnim zpusobem musi projet podivat na prehradu a zpatky. Pro priste beru prak, 6mm gumu a M13 matky a budu zcela nekompromisni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 19. Září 2014 Sdílet Odesláno 19. Září 2014 Me potesil ted nejakej kokot v kamyku(obci, tedy ne na prehrade). Stojim u mola a von se tam v ty uzine prozene s nejakou 5t kravou v jakymsi skluzu neskluzu(blba lod, jel dost pres 50, ale vlna pekelna), vlna mela pres 3/4m. Pochopitelne 2x, pac se timhle dementnim zpusobem musi projet podivat na prehradu a zpatky. Pro priste beru prak, 6mm gumu a M13 matky a budu zcela nekompromisni.Jen aby ti někdo to střílení nevrátil. M13 jsem ještě neviděl, ale 7,65 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 Me potesil ted nejakej kokot v kamyku(obci, tedy ne na prehrade). Stojim u mola a von se tam v ty uzine prozene s nejakou 5t kravou v jakymsi skluzu neskluzu(blba lod, jel dost pres 50, ale vlna pekelna), vlna mela pres 3/4m. Pochopitelne 2x, pac se timhle dementnim zpusobem musi projet podivat na prehradu a zpatky. Pro priste beru prak, 6mm gumu a M13 matky a budu zcela nekompromisni.Taky už mě pár takových minulo a napadlo mě totéž, takže za mě rozhodně souhlas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 (upraveno) To je fakt, sehnat matku M13, tak to bude takova vzacnost, ze je skoda s ni strilet. :D... Jestli nemyslel M8, ta bejva na 13ku klic. Upraveno 20. Září 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Září 2014 Sdílet Odesláno 20. Září 2014 (upraveno) s M8 muzes tak akorat plasit vrabce-jedine nacvakany(nastrihany) ,,pucny,, z 16 čtyřhranu-na gumak je to jednoznačne nej :Da na bazanty taky :D Upraveno 20. Září 2014 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 Me potesil ted nejakej kokot v kamyku(obci, tedy ne na prehrade). Stojim u mola a von se tam v ty uzine prozene s nejakou 5t kravou v jakymsi skluzu neskluzu(blba lod, jel dost pres 50, ale vlna pekelna), vlna mela pres 3/4m. Pochopitelne 2x, pac se timhle dementnim zpusobem musi projet podivat na prehradu a zpatky. Pro priste beru prak, 6mm gumu a M13 matky a budu zcela nekompromisni.Jen aby ti někdo to střílení nevrátil. M13 jsem ještě neviděl, ale 7,65 ano7,65 je raze pro holky, ja zacinam na 45 auto,eventualne longcolt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 No ale do kožichu bych s ní dostat taky nechtěl. Já zase preferuju 7,62 a 5,56 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 Nechcete jet taky na vylet na Ukrajinu? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 Ani ne. Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 My jsem do praku používali kuličky z ložisek do kol nakládacích šachetních bagrů, myslím že měli průměr tak okolo 1 cm což mi přijde jako docela průbojné střelivo :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 My dávali do praku sekaný litinový tály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 Ani ne. Proč?No jestli vam nechybi ta skvela prilezitost nekoho strelit nebo bejt streleny. Tak mi to pripada. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 Tak to ti milý Viky připadá špatně. Střílím hodně a střílím rád. Do terče a gongů. Nikdy jsem nezastřelil ani žádný zvíře a nikdy mě to ani nenapadlo, hnusí se mi to. Samozřejmě jsem připraven sebe a moje blízké kdykoliv bránit. Na tom není snad nic špatnýho, že ne? Nebo si tu začnem povídat o celosvětovém míru beze zbraní, o tom jak jsou zbraně špatné a zlé a vlastníci jsou krvelačná individua.... :) :) :) Apropo zdejší narážka na zbraně vznikla pokud dobře čtu z ryze obraných důvodů. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 My jsem do praku používali kuličky z ložisek do kol nakládacích šachetních bagrů, myslím že měli průměr tak okolo 1 cm což mi přijde jako docela průbojné střelivo :) :)Já zase olověný 100g koule sloužící jako ryb. olůvka. Měl jsem vyměřeno, že pod úhlem 45 stupňů, vypálené prakem z 3 patra, zasáhly a spolehlivě zničily okno mého úhlavního nepřítele ve 200m vzdáleném paneláku. Jo, já bejval hroznej parchant :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 Tak to ti milý Viky připadá špatně. Střílím hodně a střílím rád. Do terče a gongů. Nikdy jsem nezastřelil ani žádný zvíře a nikdy mě to ani nenapadlo, hnusí se mi to. Samozřejmě jsem připraven sebe a moje blízké kdykoliv bránit. Na tom není snad nic špatnýho, že ne? Nebo si tu začnem povídat o celosvětovém míru beze zbraní, o tom jak jsou zbraně špatné a zlé a vlastníci jsou krvelačná individua.... :) :) :) Apropo zdejší narážka na zbraně vznikla pokud dobře čtu z ryze obraných důvodů. ;)Já přesné tak, teda zastřelil jsem pár bažantů který jsem ovšem také snědl, takže pro obživu bych zvíře taky zastřelil, pro zábavu nikoli. Musím říct, že na obranu své rodiny bych asi nezaváhal ani chvilku. A abych se s tou ráží nevytahoval, tak nejradši střílím z mé malorážky, replika COLT Lighting (pumpa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 (upraveno) Nebo si tu začnem povídat o celosvětovém míru beze zbraní, o tom jak jsou zbraně špatné a zlé a vlastníci jsou krvelačná individua.... :) :) :) Apropo zdejší narážka na zbraně vznikla pokud dobře čtu z ryze obraných důvodů. ;)1) Mne zbrane dost vadej. Kazdej je nejakej.2) Vzhledem k tomu, ze tyhle vyrobci velkych vln byvaji bezohledny hovada, rozhodne bych ani ve snu nezkousel na nej vytahnout cokoliv střílecího. Je dost velka sance, ze on taky nebude váhat a mozna se i trefi lip. Edit: Jinak souhlasim s Maxikem když někdo zastreli zvire na jidlo, je to celkem v poradku. Ale to ještě neznamena, ze se citim dobře, když kdejakej jouza kolem mne ma bouchačku. Upraveno 21. Září 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Září 2014 Sdílet Odesláno 21. Září 2014 vidím to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Září 2014 Sdílet Odesláno 22. Září 2014 (upraveno) Viki, já ti nic nevyvracím, každej jsme nějakej, ale zbraní se bát rozhodně nemusíš, oni nic sami nedělají. Bát se můžeš jedině tak lidí. Apropo někde bych mohl dohledat statistiku, kolik zranění a kolik úmrtí přivodili palné zbraně, kolik nůž, tyč, basebalová pálka atd. Palné zbraně jsou až někde na konci. Obzvláště v české Republice. Za dobu co chodím střílet to je snad již od mých 10 let jsem se nesetkal s nějakým idiotem, co by měl legálně drženou zbraň a nějak s ní machroval, bezdůvodně vytahoval atd. To možná tak nějací idioti, co to mají na černo. Zbraň jinak nenosím a rozhodně bych ji na nikoho nevytahoval a dokonce nestřílel. Pouze kdyby mě někdo ohrozil zásadně na životě a i tak si musí člověk rozmyslet co pak. A ani nevěřim, že by se někdo našel, kdo by kvůli vlně na mě vytáhl pistoli. Tyhle historky jsou z říše JPP. Ono to je docela o průser a může tě to stát i ztrátu ZP na řadu let. Možná když natrefíš na nějakýho jogurta, ukáčko či tak podobně. Upraveno 22. Září 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 22. Září 2014 Sdílet Odesláno 22. Září 2014 Když jsem si dělal zbroják, tak nám taky nedoporučovali nosit u sebe zbraň. Je to jednoduchý. Když už jí u sebe máš, tak musíš bejt připravenej jí vytáhnout. No a když už jí vytáhneš, tak musíš bejt připravenej střelit. Když vynecham mezní situaci, kdy člověk jedná spíš instinktivně, tak kolik normálních lidí je připravených střelit z bezprostřední blízkosti do člověka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Září 2014 Sdílet Odesláno 22. Září 2014 (upraveno) Proto říkám, že mě za celej život dalece víc lidí ohrozilo nožem, v putyce popelníkem či uraženou lahví od piva nebo trubkou než palnou zbraní. A takový ty příběhy od kovbojů, naposledy snad na Jachting.info od pana Geuse, že když by po něm někdo střelil prakem nebo co tak okamžitě tasí a střílí, těm bych doporučoval nečíst kovbojky a trochu mírnit slova nebo rovnou zajet k Chocholouškovi. Pak se nemůžem divit zase, že lidi kvůli těmhle idiotům maj to povědomí značně pokřivený. Upraveno 22. Září 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 22. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2014 ...Tak jsem dneska člun s motorem zaregistroval a o víkendu hurá na Orlík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 22. Září 2014 Sdílet Odesláno 22. Září 2014 Viki, já ti nic nevyvracím, každej jsme nějakej, ale zbraní se bát rozhodně nemusíš, oni nic sami nedělají. Bát se můžeš jedině tak lidí. Apropo někde bych mohl dohledat statistiku, kolik zranění a kolik úmrtí přivodili palné zbraně, kolik nůž, tyč, basebalová pálka atd. Palné zbraně jsou až někde na konci. Obzvláště v české Republice. Za dobu co chodím střílet to je snad již od mých 10 let jsem se nesetkal s nějakým idiotem, co by měl legálně drženou zbraň a nějak s ní machroval, bezdůvodně vytahoval atd. To možná tak nějací idioti, co to mají na černo. Zbraň jinak nenosím a rozhodně bych ji na nikoho nevytahoval a dokonce nestřílel. Pouze kdyby mě někdo ohrozil zásadně na životě a i tak si musí člověk rozmyslet co pak. A ani nevěřim, že by se někdo našel, kdo by kvůli vlně na mě vytáhl pistoli. Tyhle historky jsou z říše JPP. Ono to je docela o průser a může tě to stát i ztrátu ZP na řadu let. Možná když natrefíš na nějakýho jogurta, ukáčko či tak podobně.Je to tak, mezi sebou se střílej maximálně myslivci, a těch je stejně moc, a vlastně se nedají počítat mezi normální lidi, takže do statistiky nepatřej! Ale už dlouho jsme tu OT........:rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Září 2014 Sdílet Odesláno 22. Září 2014 ...Tak jsem dneska člun s motorem zaregistroval a o víkendu hurá na Orlík :-)Tak ať nevzlítneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky