novakomoni Zveřejněno 10. Září 2014 Sdílet Zveřejněno 10. Září 2014 Dobrý den,neznáte někdo nějaký osvědčený přípravek na čištění koženého čalounění?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Září 2014 Sdílet Odesláno 12. Září 2014 A je to kožené , nebo vinyl ?Docela dobře funguje cif na nádobí ale musí se sním opatrně a potom samozřejmě přípravky z marina shopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 12. Září 2014 Sdílet Odesláno 12. Září 2014 Na kůži jsem používal přípravek od Riwaxu, funguje celkem dobře, najdeš to na jejich stránkách http://riwax.cz/pages/produkt_06.htmPokud je na těch sedačkách, nebo na co to chceš řasa, což někdy vypadá jako špína, hlavně v záhybech a šití, vyzkoušej savo proti plísním, leze to pak dolů samo.Odzkoušeno letos na začátku sezóny, já mám ale nějakou umělou koženku či co to je za paznecht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 12. Září 2014 Sdílet Odesláno 12. Září 2014 Na 99 procent je to vinyl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se