viky_cz Odesláno 26. Únor 2015 Sdílet Odesláno 26. Únor 2015 Zdenda: No to je otázka, jestli není lepsi nechat auto v Italii. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 26. Únor 2015 Sdílet Odesláno 26. Únor 2015 A nabo nechat auto s vlekem v Brindisi preplout 130 kilaku do Albanie a pak podle pobrezi az tam,jezis to by bylo pekny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 26. Únor 2015 Sdílet Odesláno 26. Únor 2015 To mě nenapadlo.... to je ještě lepší nápad. Akorát holky by se určitě bály a moje VMP s 0,75NM by se sakra kroutilo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 26. Únor 2015 Sdílet Odesláno 26. Únor 2015 Dve hodiny adrenalinu ale stalo by to za to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Únor 2015 Sdílet Odesláno 26. Únor 2015 Jo.... preplout s timhle VMP z Italie do Albanie, to je mozna adrenalinu az moc. :DRekove by to nejspis vůbec neresili. Jo a muzes si ho nechat vymenit za 1NM. Bude to lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 2. Březen 2015 Sdílet Odesláno 2. Březen 2015 (upraveno) Já mám papíry na Jadran, ale i do Itálie je to daleko...nejlépe mi teť vychází jet do Soluně a projezdit Chalkidiki případně nějaké ostrovy Eg.m.Prý je ale problém Srbsko když je souprava víc než 3,5 tuny! Musim mít jasno než vyrazím :-) Upraveno 3. Březen 2015 uživatelem dragon333399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 4. Březen 2015 Sdílet Odesláno 4. Březen 2015 V čem je v Srbsku problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Březen 2015 Sdílet Odesláno 4. Březen 2015 Bohuzel to netusim, bud je to mytny anebo nejakej priblblej predpis. Tam je mozny vsechno.Za osobak s vlekem se plati mytny urcite vetsi, ale jestli je tam nejakej rozdil nad 3.5t to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Odesláno 4. Březen 2015 Sdílet Odesláno 4. Březen 2015 (upraveno) Ahoj, zde máš odkaz na mýto v Srbsku. http://www.tolls.eu/cs/serbia Já tam jezdím s karavanem osm let a řadí mne do dvojky. Váha soupravy se neposuzuje. Upraveno 4. Březen 2015 uživatelem Reno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 4. Březen 2015 Sdílet Odesláno 4. Březen 2015 Díky za info o poplatcích, to se hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 5. Březen 2015 Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 Dragone si tajemnej jak hrad v Krpatech, tak jsem si to našel sám :) http://www.recko.name/diskuze.php?id=8487 nick mira.recko Tady http://www.uamk.cz/informace-pro-motoristy/turisticke-informace-zeme/details/1/34/turistick%C3%A9-informace-srbsko píší čl. 6.2. Návštěvníci mohou dovážet jedno z těchto vozidel bez karnetu „carnet de passages en douane“ nebo jakýchkoli jiných formalit, ale v momentě kdy Srbsko opouští musí tak učinit i s vozidlem: - obytný automobil *- obytný přívěs připojený k automobilu *- zavazadlový přívěs připojený k automobilu *- jachta nebo jiné plavidlo *- soukromé letadlo * Celní orgány mohou požadovat, aby bylo vozidlo nebo neobvyklé zařízení zapsáno na celním prohlášení. On ale mira píše, že s lodí podniká, tak ji má možná psanou na fïrmu Třeba je problém v tom.Nás kvůli tomu, že jsme měli obytku psanou na firmu nechtěli pustit do Azerbajdžánu a chtěli kauci 7000 dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 5. Březen 2015 Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 karelgumak, já a tajemnej ??? Scháním info kde se dá a to i na fóru řecka, ale sehnal jsem i kluka co tam má cestovku a tak s nim zajdu na kafe a vyzpovídám ho. Já mám lodičku taky na firmu, ale na to přijdou jen kdyby chtěli vidět techničák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Březen 2015 Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 To chteji videt často.Mimochodem.... na firemni auto musíme od lonska mit mezinarodni ridicak. Driv to nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 5. Březen 2015 Sdílet Odesláno 5. Březen 2015 Nojono, jen houšť a větší kapky ! Myslím, že to neplatí pro jednatele firmy, alespoň ho po mě nikdy nechtěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Březen 2015 Sdílet Odesláno 6. Březen 2015 To chteji videt často. Mimochodem.... na firemni auto musíme od lonska mit mezinarodni ridicak. Driv to nebylo.Jsem si naivně myslel, že mezinárodní řidičák je historie? Taky jsem jej kdysi měl když jsem začal před lety jezdit do hrvatska ale měl jsem za to, že to potom padlo, ale asi jak kam, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se