Zdenda Odesláno 5. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. Květen 2015 Příště Sullaco všechno co vyděláš musíš prolejt hrdlem, vyházet za nesmysly V AKCI a podobný blbiny. Hlavně nic nemít. Nedej bože mít nějakýho viditelnýho koníčka a nedej bože do toho dát nějaký peníze. Pak bude malej českej človíček spokojenej. :DKdekdo si koupí vysavač za 80 tis., hrnce za 50 tis., deky, masážní nesmysly, léčivý lampy, švédský kapky apod. nesmysly. Všechno samozřejmě na splátky, takže to ve finále stojí 2-3x tolik. Tak tolik peněz nikdo z nás nejspíš neprojezdí. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 5. Květen 2015 Sdílet Odesláno 5. Květen 2015 Nechtěl jsem se Zdendo nikoho dotknout, jen mě to prostě štve tohle jednoduchý a prostý zaškatulkování. Neříkám že tyhle lodi nemaj kolikrát blbci ale mám kolem sebe spoustu fajn lidí, normálních pracujících lidí, co nejsou milionáři, nic nenakradli, nevytunelovali a mají tyto lodě.... Ale nic nebudu tady zasírat zbytečně téma. Hezký den všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 5. Květen 2015 Sdílet Odesláno 5. Květen 2015 Nakonec je to jako s tou zmrzlinou...jeden kousek nikdy nestačí. Neexistuje loď vhodná pro všechno a tudíž nám vychází mít lodě tři...:-) Jednu na řeky, jednu na moře a jednu na blbnutí ... takže Sullaco, už máš loď na moře tak šetři a na další.... :-) Samozřejmě je to sranda, ale jen podtrhuji názor Nema že je velmi důležité DOBřE promyslet co od lodičky očekávám a jak ji budu provozovat. Přeji všem dobrou volbu a hlavně bezpečnou plavbu, opravdu to stojí za to.... Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 5. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. Květen 2015 Mě ses rozhodně nedotkl, jestli jsi to psal mě. :) Taky mi vadí škatulkování. Např. to že každej, kdo jezdí v kluzu je hned milionář. :( Každej, kdo má loď je taky hned milionář. apod. :(Myslel jsem to trochu jinak..... Mě v rodině každej druhej závidí co všechno mam a kde všude jsme byli. Když jim pak spočítam co peněz oni vyházeji za nepotřebný a předražený krámy.... Plus co prochlastaji a prokouří. To máš denně 2 krabičky cigaret, půl basy lahváčů, víkend zlitej v hospodě atd. atd..... když to nasčítáš, tak takový podobný výdaje dělaji klidně 5 tis. měsíčně. Teď když jsou takový v rodině dva, tak to máš klidně 8 - 10 tis. To je ročně 100 - 120 tis. No a pak budou závidět, že člověk jede v zimě do karibiku za 60 tis., nebo v tomhle případě že projezdí za 100 tis. benzín v lodi. :(U těch lodí je to přesně jak píše dragon. Co člověk, to názor a co člověk, to jiný požadavky. Jeden preferuje výtlak a kochání, jinej má rád rychlost, další chce taky někam doplout v reálnym času.... Každej to má jinak. Je dost odvážný prohlásit, že jediná vhodná loď na naše řeky je ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Květen 2015 Sdílet Odesláno 5. Květen 2015 Myslel jsem to trochu jinak.....Zdendo dekuji, lepe bych to nenapsal a naprosto souhlasim. A Nemo, dekuji za zajimavy prispevek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 5. Květen 2015 Sdílet Odesláno 5. Květen 2015 (upraveno) Zdenda: ne to nebylo na tebe, v klidu, mě jen štve, že kdykoliv někdo něco začne psát o lodích na benzín co jezdí ve skluzu tak proč hned zmínka o majetkových poměrech a nějaké sortě lidí. Nic víc, nic míň. A ano asi mám hned oheň u zadku, jsem prostě takovej, nikdy jsem od nikoho nic zadarmo totiž nedostal ani nic nečornul a tak. Hele radši mi dejte nějakej BAN třeba na 14 dní a já vychladnu :)Dragon: reagoval jsem na něco úplně jiného. Kdo má jakou loď, kolik jich má a jaké jsou jeho majetkové poměry je mi jedno. Nestarám se. Nezávidím. Nesoudím lidi podle lodí, auta, šatů atp. A když teda k těm lodím, pochopitelně ideál neexistuje, na vícero lodí ovšem nemám čas a ty buď šťastnej jak blecha, že je to u tebe naopak, že je stíháš užívat, co víc si přeci přát ne? :) Upraveno 5. Květen 2015 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Zdendo neřeš to...jsme v čechách ! Tady když je někdo mimo stádo, vždy je trnem v oku ostatních a závist je tak trochu národní vlastnost... Když má někdo motorku nebo hezký auto, nikdo si ničeho nevšimne a přitom je to kolikrát cenově nastejno. Kupujeme si to pro naší radost a když s tim má někdo problém.... není to náš problém, no ne ?Mimochodem, ty jsi stejně zapad do palouku sviní, viď ...já ti dám důchodce !!!!!!!!!! spratku jeden , asi ti udělám zase vlnu na jezeře...a teť už se tam může ve skluzu tak tě utopim hihihi... S tim časem zápasíme taky asi všichni, ale někdo tráví víkend u bedny s nohama na stole a je šťastnej, my hold to máme jinak a myslim si, že je to lepší.Každopádně vhodná loď na řeku je každá, se kterou máš možnost si zajezdit když je hezky, pohoda a NIC NEřEšíš ...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Moc díky Rudo za pozitivní příspěvek, udělal mi radost! Důchodče! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 6. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Já se na jezerech neplavim. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Sullaco, prosim tě, nebudeš náhodou o víkendu na jezeře? Potřeboval bych ti něco vysvětlit...!!! Cucáku jeden !!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Zdendo a kde se tedy plavíš? Jenom na Labi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 6. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 (upraveno) Když to vezmu na čistej čas, tak nejvíc času jsem strávil v chorvatsku. Jinak ale Labe (od Brandejsa do Poděbrad) a nejčastějš Vltava (od Lahovic na Orlík).Letos jsem uvažoval, že bych hlavní dovolenou místo v chorvatsku strávil na lipně, ale když tam nemůžu kotvit, tak na to z vysoka. Pojedu buď zase do chorvatska, nebo někam na berlínský jezera.Zatím jsem honil jen plachetnici (na řekách s dýchavičnou pětikoňkou). Letos už mam pohromadě člun, tak teď honim hlavně ten. :) Jestli bude o víkendu počasí, tak dorazim na sraz. Upraveno 6. Květen 2015 uživatelem Zdenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Aby na nás někdo neskočil, že tahle diskuse sem nepatří...no ale tak ať to pak smáznou:-) Já jezdil taky do Chorvatska, ale když jsem musel platit i za svoje poslete v lodi, vykašlal jsem se na to! Letos plánujeme cestu do Holandska po vodě a příští rok řecko. Loni jsme si udělali výlet na pár dní ze Žernosek do Kamýku a zpět...nebylo více času. Bohužel na řekách bývá dost pusto...škoda, je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 6. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Vlákno jsem založil já, tak snad si ho můžu trochu zprznit. :)Na chorvatsku mě láká jen ta čistá a teplá voda. Jezdíme tam hlavně na koupačku. Jak to jde, tak jsme ve vodě a pod vodou. Loď máme spíš jako karavan na vodě. Víc než poplatky mi vadí samotní chorvati a jejich přístup. Nechci škatulkovat. Ti, kteří se neživí cestovnim ruchem jsou hrozně fajn, ale většina lidí z cestovního ruchu ..... Až prodam motorák a koupim nějakej s kajutou, tak se taky přesunu na naše řeky (teda jestli nám na nich taky nezakážou kotvit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Jo, vím o čem mluvíš, moře mají fakt nádherné. My jsme byli ubytovaní v apartmánu, ale někdy jsme zůstali na lodi a jezdili jsme si kam jsme chtěli...nádhera. Otrávili mě se svým přístupem jak říkáš, oni na to dojedou. Zjišťoval jsem něco o řecku a myslim si, že je to uplně o něčem jiném...zní to až neuvěřitelně! A přitom je to jen o nějakých 400 km dále což už není až tak moc. Hele, někdy si udělej výlet dolu k Litoměřicím a pokecáme... a Tomáš se určitě přidá :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 6. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Dolu se každopádně chystam, tak se rád stavim. Potřeboval bych ale nějak natáhnout čas.... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Samozrejme, ze se pridam. Vis, ze jsem pro kazdou spatnost :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 S časem máme problém všichni... musíme počkat na ten důchod co mě Zdenda do něj tlačí..:-) Tome beru Tě za slovo...příští rok Chalkidiki.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 6. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Já tě tlačím do důchodu? To snad ne. Já bych tam rád dotlačil spíš sebe. :D ale ne do toho invalidního do kterýho mě tlačí doktoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Ty ne, ale Zdenda Sullaco, mimochodem hroznej prevít !!! Já už se na důchod taky těším...plánuju že se na práci vybodnu tak za 4 roky... pak budu dělat heafenmaistera...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 6. Květen 2015 Sdílet Odesláno 6. Květen 2015 Sullaco, prosim tě, nebudeš náhodou o víkendu na jezeře? Potřeboval bych ti něco vysvětlit...!!! Cucáku jeden !!! :-)Klidně přijedu ty geronte! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 7. Květen 2015 Sdílet Odesláno 7. Květen 2015 Jen si zahrávej...vezmu provaz a pujdu tě zastřelit do rybníka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AmaterTeoretik Odesláno 7. Květen 2015 Sdílet Odesláno 7. Květen 2015 Poněkud Off Topic, nemyslíte?Jeden z mála kontruktivních příspěvků, byť subjektivně zabarvený, rozcupujete a plevelíte vlákno nesmysly.Honiči ega bývají zkázou každého fóra. Kde je moderátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Květen 2015 Sdílet Odesláno 7. Květen 2015 Co je? Mne to bavi. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Květen 2015 Viky, co tak udělat soutěž o "nejlepší" první příspěvek? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se