Přejít na obsah
Plavidla.cz

Loď vhodná na naše řeky

Zdenda

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 377
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nesouhlasil bych s tebou Davisi jen v jedný věci. Mě se líbí i z venku. :)

Je to přesně ten typ lodě, kterej nabídne dostatek místa a pohodlí. Přitom to hned na okolí nekřičí koukněte jakej jsem pracháč. Jediný na čem už ten věk je vidět je řešení kokpitu. Tim myslim sezení a přístup do vody. To se ale dá snadno pořešit.

Kdyby se ještě pořešil pohon (třeba tak, jak jsme o tom mluvili soukromě), tak je to dokonalá loď za pěkný peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně..souhlasím..nenáí NIC dokonalé.. každý je jiný a má jiné představy.také v reálu to můýe také být trochu lepší nebo .. horší..

ale jako start a základ to nemá chybu..

je to jako s lidmi.. všichni se postupem mění a vyvíjí :-)

mě se právě ten byť postarší interier zdal vhodný k přestavění , a ta zadní ložnička nebyla špatná..

ale není problé si třeba taky pořídit toto :-)

nebo to z toho udělat ???

http://www.ebay.de/itm/Azimut-Targa-Traum-Motoryacht-TOP-/231339468675?pt=Motorboote&hash=item35dce82783

Odkaz ke komentáři

Tu bych bral hned. :) Jen jak jsem psal, nejdřív chci alespoň jednu, nebo dvě lodě prodat.

edit: Teď má údajně 1,6t. Když se z toho vykastruje ten obludnej půltunovej motor a dá se tam malej diesel, tak se hravě vejde do 1,5t i s vlekem

Upraveno uživatelem Zdenda
Odkaz ke komentáři

Ale nejako bych to nehrotil , bo Zdenda , je mimo,bohužel o tom neví a odnaučuje kozu žrát ,, a bohužel krátce před tím než to bude umět , tak mu chcípne,ale neva , každý máme nějakého chrobáčika , já to mám jako humor . Na ty ryby hrozně rád vyjedu . Jestli mi během týdne přijede lod ze servisu tak bych rád uskutečnil nějaký setkání .Pár měsíců sice nedám bo mám praci a tak ale klidně vyjedu kamkoliv
Odkaz ke komentáři

Jo ten antifouling mě čeká taky , na pár místech jsem ho neměl a sundaval jsem chuchvalce centimetrových škeblí . Já ale letos ještě několikrát vyrazím a to i asi v zimě . Jak mám ted tu lod rychlou tak jsem hned všude , a mám málo hodin najlítáno . Klidně tě rád uvítám na lodi příští rok klidně na pár dní na ryby a budem courat
Odkaz ke komentáři

Jo ten antifouling mě čeká taky , na pár místech jsem ho neměl a sundaval jsem chuchvalce centimetrových škeblí . Já ale letos ještě několikrát vyrazím a to i asi v zimě . Jak mám ted tu lod rychlou tak jsem hned všude , a mám málo hodin najlítáno . Klidně tě rád uvítám na lodi příští rok klidně na pár dní na ryby a budem courat

Prej rychlou,jak to nevalí šede tak šnekuješ :-)

Odkaz ke komentáři

No jj já taky se rád courám po vodě ale tou šedesátkou se mi to blbě krotí . Ale přes zimu nainstaluji na loď pomocnej elektromotor na takovou šoulačku , ještě tam přidám asi jednu baterii abych měl 280 AH ,tzn dosah tak 15-20 km na elektro .Je tam jeden solar 100 w tak mi je při kolapsu za pár dní dobije :-) a nebo nakopnu motor alternátor to dobije .
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...