Zdenda Odesláno 26. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 26. Září 2014 Tu jsi našel mooooc pěkně! Ta se líbí i mě. Když se z toho vyhodí ten nenažranej půltunovej mercruiser, tak bude mít i zajímavou váhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 26. Září 2014 Sdílet Odesláno 26. Září 2014 popravdě z toho co jsem za rozumné peníze videl zo je v poslední době zatím vítěz a to i uvnitř dobře uzpůsobený , myslím rozložení interieru atd.. docela nadčasové..s tím motorem souhlasím ven a dovnitř diesel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Září 2014 Sdílet Odesláno 27. Září 2014 už jsem to sem psal-Google je všemocnej =) ale když jinak nedáš www.laminoplast.wgz.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Září 2014 Nesouhlasil bych s tebou Davisi jen v jedný věci. Mě se líbí i z venku. :)Je to přesně ten typ lodě, kterej nabídne dostatek místa a pohodlí. Přitom to hned na okolí nekřičí koukněte jakej jsem pracháč. Jediný na čem už ten věk je vidět je řešení kokpitu. Tim myslim sezení a přístup do vody. To se ale dá snadno pořešit. Kdyby se ještě pořešil pohon (třeba tak, jak jsme o tom mluvili soukromě), tak je to dokonalá loď za pěkný peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Září 2014 Sdílet Odesláno 27. Září 2014 Ta vypadá fakt slušně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 27. Září 2014 Sdílet Odesláno 27. Září 2014 jasně..souhlasím..nenáí NIC dokonalé.. každý je jiný a má jiné představy.také v reálu to můýe také být trochu lepší nebo .. horší..ale jako start a základ to nemá chybu..je to jako s lidmi.. všichni se postupem mění a vyvíjí :-)mě se právě ten byť postarší interier zdal vhodný k přestavění , a ta zadní ložnička nebyla špatná.. ale není problé si třeba taky pořídit toto :-)nebo to z toho udělat ??? http://www.ebay.de/itm/Azimut-Targa-Traum-Motoryacht-TOP-/231339468675?pt=Motorboote&hash=item35dce82783 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 27. Září 2014 Sdílet Odesláno 27. Září 2014 http://www.ebay.de/itm/REGAL-8-3-Ventura-Sportboot-Big-Block-/111472640999?pt=Motorboote&hash=item19f44983e7 pak jedině tohle.. ale to už je 3 tuny..zase je vybavená i s dokormidlem..ale starší.. ale už stačilo.. kup si tamtu co se ti líbí.. předělej si ji přes zimu a máš vystaráno :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Září 2014 (upraveno) Tu bych bral hned. :) Jen jak jsem psal, nejdřív chci alespoň jednu, nebo dvě lodě prodat.edit: Teď má údajně 1,6t. Když se z toho vykastruje ten obludnej půltunovej motor a dá se tam malej diesel, tak se hravě vejde do 1,5t i s vlekem Upraveno 27. Září 2014 uživatelem Zdenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 už jsem to sem psal-Google je všemocnej =) ale když jinak nedáš www.laminoplast.wgz.czJo dík Google je sice všemocnej a o tom žádná,ale taky jsem tam našel hafo fušerů co bych nikdy ani nevěřil.Radši vždy dávám na osobní poznatek a případnou recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Někdo tu kdysi chtěl odkaz na dřevolaminátovou stavbu větší lodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Zdendo , něco dražšího by nebylo ?? :-) bude to mít ale lehce přes 1500kg , ale koupelen se tam vejde hodně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Podobně stupidní reakci jsem od tebe opravdu nečekal. :DChudák budoucí majitel. Ani netuší, že mu to za chvilku shnije, rozsype se mu to a já nevim co všechno ještě. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Zdendo to abych mu to písnul ne , ?? :-) abych ho uchránil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Psát mu nemusíš. To video je 3 roky starý. Jestli je pravda co jste tu psali se zdenkem, tak už mu to stejně shnilo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Zdendo jj jestli pod to nedal balakryl tak je po všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Září 2014 Sdílet Odesláno 29. Září 2014 Jak se říká "Komu není rady - tomu není pomoci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 29. Září 2014 Sdílet Odesláno 29. Září 2014 Zdendo 2013 jj pravda pravda , ještě bych dodal .. že většina jich hraje golf .. kdy parkujou auta před klubem podle toho kdo jak vysoký má ego -konto ,, a vozejky s holema za nima jezdí na dálkový ovládání :-) a říkaj tomu sport :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 29. Září 2014 Sdílet Odesláno 29. Září 2014 Ale nejako bych to nehrotil , bo Zdenda , je mimo,bohužel o tom neví a odnaučuje kozu žrát ,, a bohužel krátce před tím než to bude umět , tak mu chcípne,ale neva , každý máme nějakého chrobáčika , já to mám jako humor . Na ty ryby hrozně rád vyjedu . Jestli mi během týdne přijede lod ze servisu tak bych rád uskutečnil nějaký setkání .Pár měsíců sice nedám bo mám praci a tak ale klidně vyjedu kamkoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 29. Září 2014 Sdílet Odesláno 29. Září 2014 Jo ten antifouling mě čeká taky , na pár místech jsem ho neměl a sundaval jsem chuchvalce centimetrových škeblí . Já ale letos ještě několikrát vyrazím a to i asi v zimě . Jak mám ted tu lod rychlou tak jsem hned všude , a mám málo hodin najlítáno . Klidně tě rád uvítám na lodi příští rok klidně na pár dní na ryby a budem courat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 29. Září 2014 Sdílet Odesláno 29. Září 2014 Jo ten antifouling mě čeká taky , na pár místech jsem ho neměl a sundaval jsem chuchvalce centimetrových škeblí . Já ale letos ještě několikrát vyrazím a to i asi v zimě . Jak mám ted tu lod rychlou tak jsem hned všude , a mám málo hodin najlítáno . Klidně tě rád uvítám na lodi příští rok klidně na pár dní na ryby a budem couratPrej rychlou,jak to nevalí šede tak šnekuješ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 29. Září 2014 Sdílet Odesláno 29. Září 2014 Kde to máš na vodě, že ti na tom rostou škeble? Já kotvím 6měsíců na vodě a nikde se nic nedrží, nechytá. A antifoul nepoužívám. Zato voda z Orlíku perfektně čistí, na vodorysce sežrala barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 JPfish neblbni když se opřu do vesel tak se stromy změní v čárovej kód :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 Charlie .. SANDBERK tam se ti škeble začnou dělat už po týdnu .Za sezonu mají přes centimetr ,, jako slávky na moři . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 No jj já taky se rád courám po vodě ale tou šedesátkou se mi to blbě krotí . Ale přes zimu nainstaluji na loď pomocnej elektromotor na takovou šoulačku , ještě tam přidám asi jednu baterii abych měl 280 AH ,tzn dosah tak 15-20 km na elektro .Je tam jeden solar 100 w tak mi je při kolapsu za pár dní dobije :-) a nebo nakopnu motor alternátor to dobije . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 druhou půlku zimy přeci prožiješ přípravou lodě na další sezonu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se