Přejít na obsah
Plavidla.cz

Polská loď Necko 535 (www.necko.pl)

JPfish

Doporučené příspěvky

Mne to neva, je to lodicka do kazdyho počasí. Akorát při preprave to bude mit asi velkej odpor, teda i brzdit a zdrzovat. Jinak trup je oblibena polska klasika, nic proti. Libi se mi ten zadni vlez, je pekne udelanej.

A mam pocit, ze uz jsem takovou nekde videl..... http://viky-tw.rajce.idnes.cz/The_Great_Journey_June_2014/#obrazek_3B.jpg

(Edit: uplne stejna asi není, jenom hodne podobna)

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KBfotoservis ) Plně souhlasím :-)

Robert)Nic jsem neslyšel a nebo jsi špatně koukal :-)

viky_cz)Těch podobných lodí bude určitě více,ale krom Pilot house od Quicksilvera jsem jich

zas tolik nenašel a to je za jiné peníze.

Ještě jsem našel v Polsku menší- Smart Fisher 46 Pilot,ale ta je na mne moc malá.

http://yachtexport.com.pl/lodzie-motorowe-3/nowe-2/smart-fisher-46-pilot/

Odkaz ke komentáři

tak za mně který jsem mega praktik a odkojen fjordy neustálým plutím někde, je toto super praktická lod , kde nepřekáží pruty , velká paluba poskytuje prostor na kde co , pak pilothouse je prostě do jakýhokoliv počasí . Samo sebou kajuta na přespání . Moc se mi tak lod líbí
Odkaz ke komentáři

Ja hu mam a kupil som ju o 1000eur lacnejsie nez tu je dane

Ahoj,napiš prosím nějaké poznatky o té loďce klady,zápory a vše co uznáš za vhodné.Budu velice rád za každou informaci.Taky mne zajímá velikost kajuty na spaní, jaké má rozměry a jak psal KBfotoservis jestli ta 60HP je ok nebo ne.Díky.

Odkaz ke komentáři

Lodka je v pohode pouzivam ju na ryby ide tak okolo 40 km/h na plny plyn nalozena kajuta je vhodna pre dvoch dospelich ale v pripade potreby sa vmestia aj traja jedine co mi tam chybalo je stolik taky ako je u qiksilverov a take uzatvaracie dvierka na uzavretie celeh prestresenia ale to sa vsetko da poriesit pre dvoch na prespanie je ro ideal ak budes este nieco potrebovat pokusim sa ti zodpovedat tvoje otazky
Odkaz ke komentáři

Lodka je v pohode pouzivam ju na ryby ide tak okolo 40 km/h na plny plyn nalozena kajuta je vhodna pre dvoch dospelich ale v pripade potreby sa vmestia aj traja jedine co mi tam chybalo je stolik taky ako je u qiksilverov a take uzatvaracie dvierka na uzavretie celeh prestresenia ale to sa vsetko da poriesit pre dvoch na prespanie je ro ideal ak budes este nieco potrebovat pokusim sa ti zodpovedat tvoje otazky

Díky to jsi hodnej a hlavně jedinej koho se můžu na něco zeptat,jak zjišťuji u nás těch lodí asi moc nebude, nebo spíš žádná.Hlavně řeším s předstihem garážování lodě a proto mne zajímá ,jak moc musím udělat na výšku vrata,abych tam bez problému zajel a neurazil střechu a celkovou délku a šířku garáže.Chci tam i ty držáky na pruty a ty to ještě zvednou.Prostě kolik je výška od podlahy kola vleku ke střeše,abych bez problému projel včetně držáku na pruty.Dále se chci zeptat ,jaký prostor tam je na nádrž na benzín a kolik litrů tam max narvu.Vím,že v podlaze je nějaký uložný prostor,ale nevím jak velký .No a taky se chci zeptat na tu spotřebu s tou 60HP při výtlačném režimu a ve skluzu kolik si vezme.Já to chci taky hlavně na ryby.Díky za info.

Odkaz ke komentáři

Na visku 3,5m ale to zalezi od vozika nie kazdy je rovnaky na sirku si daj tak aspon 3m aby si mohol aj okolo lode chodit dlzka aspon 7m . Priestr na dne je ja som tam mal uz z vyroby 50l nadrz na benzin a miesto tam este je ale je tam v zadu namontovana pumpa na odsavanie vody tak tam nedavam vela veci aby to neodtrhlo tu pumpu mam tam hodene fendre, podberak... pri 10km/h to ma spotrebu 5l pri plnom pline tusim15l ale motor mam ten novy od mercury
Odkaz ke komentáři

Na visku 3,5m ale to zalezi od vozika nie kazdy je rovnaky na sirku si daj tak aspon 3m aby si mohol aj okolo lode chodit dlzka aspon 7m . Priestr na dne je ja som tam mal uz z vyroby 50l nadrz na benzin a miesto tam este je ale je tam v zadu namontovana pumpa na odsavanie vody tak tam nedavam vela veci aby to neodtrhlo tu pumpu mam tam hodene fendre, podberak... pri 10km/h to ma spotrebu 5l pri plnom pline tusim15l ale motor mam ten novy od mercury

Tý jo,já chtěl stavět garáž na výšku max. tři metry a říkal si,že bude bohatě stačit.Jaký máš vozík,nemáš na něm náhodou kola od traktoru ? :-)Jestli Tě mohu poprosit změř mě výšku jen té lodě bez vozíku.Díky

Upraveno uživatelem JPfish
Odkaz ke komentáři

Ta ma 2,5m + vozik nedavaj si lyziny ale kolicka vlastna skusenost zalezi ake mas auto vozik urcite brzdeny aspon na 1,2t ja mam robeniy namieru vozik este na ten motor odporucam vrtulu 10-11" inak nejde do max otacok Upraveno uživatelem mirob12
Odkaz ke komentáři

Ta ma 2,5m + vozik nedavaj si lyziny ale kolicka vlastna skusenost zalezi ake mas auto vozik urcite brzdeny aspon na 1,2t ja mam robeniy namieru vozik este na ten motor odporucam vrtulu 10-11" inak nejde do max otacok

Kde jsi tu loď kupoval v Polsku?Já u nás vím jen o jednom prodejci a ten za ni chce 275tis a bez nádrže atd.Na Slovensku jestli víš o nějakém prodejci dej prosím odkaz.Já zvažuji,že asi pojedu ji koupit do Polska i když zatím je s nima komunikace velice složitá.Do dnešního dne jsem se nedozvěděl jestli ji budou na výstavě v Lodži vystavovat,ale kajaky prý určitě, ten tam můžu koupit hned i bez zálohy :-)

Odkaz ke komentáři

Ano v polsku som ju kupoval dal som zalohu tusim 1500eur a do troch tyzdnov bola hotova http://www.sportyacht.com.pl ale us ju nevirabaju maju vecsi model ale na ryby moc nije praktycky ale este viem ze to roby http://www.darekco.pl/motorowe_2_texas_430.html

Koukám,že obdobnou loď jak je to Necko 535 dělá i to http://www.darekco.pl/motorowe_10_texas_540.html ,ale cena je o 7000zl více,jak jsem zjistil.Základ stejný, jen nějaké menší změny.Ty jsi se tam jel nedřív podívat a zaplatil zálohu na místě, nebo jsi to řešil z netu a převodem ? Já se chci podívat na ten veletrh Boatshow v Lodži v listopadu,ale co jsem psal výrobcům,tak zatím sami nevědí jestli tam budou a ještě tam vystavovat loď co chci,tak to vůbec nikdo,asi to řeším moc s předstihem.

Odkaz ke komentáři

ja som komunikoval cez net a zálohu zaplatil cez internet banking ale najskôr som si ju bol omrknúť v cz u jedného chalana čo ju má od dareco

No o to se snažím taky ji okouknout,ale nikoho nemůžu u nás sehnat.

Tady je ta loď s motorem 100HP v akci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...