viky_cz Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Fotky z vyletu pochopitelne. Tenhle druh namotani znam az moc dobře..... bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Viky, to známe všichni co se plavíme po Labi, ne? Bohužel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 No ted o víkendu použíla mojí lod rybářská stráž . Zcela to změnilo parametry kontroly . Na Sandberku jsme kontrolovali ty výtečníky co si mysleli ,že za plotem na ně nikdo nemůže . No a na Labi zase tyhle ty sumcaře co to maj na druhou stranu . Bylo opravdu vidět to překvapení !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 (upraveno) to je zajimave-byl jsem nad Kolinem jak v patek-tak v sobotu a mimo par pitomcu co za sebou tahali woblery nic a že bylo Labe zašněrované..... Upraveno 25. Srpen 2014 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Jen těsně pod Litoměřicemi jsem namotal vlasce. řeka široká podle mapy 160m, rybáři na pravém břehu, my pluli asi 30metrů od levého a to byste neřekli, měli to vyvežený až tam. Jeli jsme pomalu a tak se to utemovalo do škvíry mezi vrtulí a nohou, nešlo to odříznout a vrtule šla ztuha. Nechtěl jsem tavit silon a riskovat, že se to ještě zhorší a tak jsem dojel na záložák k nejbližšímu vhodnému místu a tam sundat vrtuli, abych to odmotal. Po vytažení lodě V Litoměřicích jsem pak zjistil, že mám namotáno i na záložáku. :-(hlavně se podívej do nohy, jestli v ní není voda - jestli to přežil simmering Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Packa jeli jsme v Sobotu okolo 15 hodiny , Ze SB nahoru . Ale bude lépe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 (upraveno) Budou fotky?Fotek okolí Labe jsou všude mraky a ty soukromé nezveřejňuju. Takže se omlouvám, ale nebudou.Nic výjimečného jsme neviděli. Kamarád tahal skoro celou dobu nějakou plastovou rybu na vlasci za lodí a nic nechytil. Akorát u ústí vytáhl 5 malinkých okounů ze břehu.Co se mi na tomhle úseku nelíbilo byl hluk. Jak jde řeka údolím, na každé straně silnice a na jedné i trať, tak ten hluk je hodně intenzivní. Upraveno 25. Srpen 2014 uživatelem Lubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 hlavně se podívej do nohy, jestli v ní není voda - jestli to přežil simmeringJo jo, to mám v plánu.Když už jsme u toho, viděl jsem nějaké video, kde navrtali do gufera dvě dírky, do nich našroubovali vruty a za ně vytáhli gufero. Pak usadili nové. To je použitelný postup? Dělal jsem to zatím jen u starého motoru a tam jsem měl rozebranou celou převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Fotky z vyletu pochopitelne. Tenhle druh namotani znam az moc dobře..... bohužel.Pro mne je to nové. Zatím jsem jezdil hlavně v Chorvatsku a u nás nejčastěji na Slapech. Tam jsem se vlascům zatím vyhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2014 Co se mi na tomhle úseku nelíbilo byl hluk. Jak jde řeka údolím, na každé straně silnice a na jedné i trať, tak ten hluk je hodně intenzivní.Trochu se pletes. Frekventovana silnice je jenom na jedny strane, ale zeleznice je na obou stranach.Az nekdy v dalekem budoucnu bude dodelana D8 a mozna jeste jez v Decine, tak hluku bude o poznani min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2014 Ty dvě železnice jsou fakt soda, myslím tam u Vás na Labi, taky jsem z toho byl trochu rozhozenej, ještě, že v noci tolik nejezdějí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2014 (upraveno) Nejvetsi problém jsou nakladni vlaky, osobaky uz mají dneska většinou slusny podvozky.Ale casem si to clovek ani neuvedomi. Kousek nad Tyncem je podobny místo, z obou stran skaly a mezi nima jenom zeleznice a voda. Jednou jsem tam byl a asi pul hodiny jsem si lamal hlavu, proc je to tam takovy strasidelne divny. Byla stavka zeleznicaru. To ticho bylo tak strasne cizi, az bylo hlucny. :) Upraveno 26. Srpen 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2014 (upraveno) hlavně se podívej do nohy, jestli v ní není voda - jestli to přežil simmeringJo jo, to mám v plánu.Když už jsme u toho, viděl jsem nějaké video, kde navrtali do gufera dvě dírky, do nich našroubovali vruty a za ně vytáhli gufero. Pak usadili nové. To je použitelný postup? Dělal jsem to zatím jen u starého motoru a tam jsem měl rozebranou celou převodovku.na vytahovaní guffer a vysypanejch lozisek existuje pripravek-pouzival jsem ho na udržbš a docela to s nim šlo-je to podobne reversnimu kladivu a ma to na konci takove stavitelne háčky-rozsah po 5mm-byla to cela sada a dost drahé ale asi pro šikovneho by to nemusel byt problem to spachathttp://www.strojirnyzb.cz/wp-content/uploads/2011/09/MP-1-2061.jpg neco podobneho jako toto Upraveno 26. Srpen 2014 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky