david Zveřejněno 2. Srpen 2014 Sdílet Zveřejněno 2. Srpen 2014 pokud má někdo zájem, rozpoutal jsem tohle téma na:http://www.jachting.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=150627#150627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 S vlečením opatrně , na moři podle námořního práva patří polovina lodě a polovina nákladu vlečné lodi , pokud se nedohodnou jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 Hihi... z ty moji jim klidne pulku uloupnu. :)Jak jsi dneska dojel? Byl to docela cedak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 ahoj kopl jsem do vrtule a pálil , ale ještě že k tomu mám to zatahovací Kabrio jinak nevím :-) jinak tady se koukni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 S vlečením opatrně , na moři podle námořního práva patří polovina lodě a polovina nákladu vlečné lodi , pokud se nedohodnou jinakpočítám, že se ti tohle na Labi ani Vltavě nepřihodí :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Davide ..píšu NA MOřI !! všiml jsis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Davide ..píšu NA MOřI !! všiml jsis ?no právě, že všiml :D mimoto, neřeším námořní právo, ale techniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se