beda30 Zveřejněno 2. Srpen 2014 Sdílet Zveřejněno 2. Srpen 2014 zdravimjsem tady novej a chtel jsem se zeptat,clun s motorem do 5hp bez VMP musi lod splnovat nejaky atest nebo mohu plout v neckach s motorem diky .taky uvazuji poridit si lod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 2. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2014 (upraveno) Když chceš, klidně to dej na necky 8O))))), musí to bejt do 1000 kg celkem, to znamená s motorem, nákladem a váhou samotných necek 8O))))), o jiném předpisu nevím.Hodně zdaru !PS: U těch necek hlavně nezapomeň na špunt. Bylo by hloupé to potopit na první plavbě. 8O))))) Upraveno 2. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 2. Srpen 2014 mnohokrat dekujil a na špunt snad nezapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 Něco se nekde pise, ze by ses mel plavit na plavidle vyhovujicim z hlediska bezpecnosti, ale pod tim si kazdej představuje něco jiného. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 3. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 Ahoj Bedo30, přemýšlím, že prodám svůj člun s motorem.... loni jsem si koupil loď a člun už nevyužiju.... člun od Hondy 2,5m, hliníkové podlážky, nafuk.kýl, nerezový skládací kolečka na přepravu (PC 33tis), lavičku se schránkou, příslušenství- pumpa, lepení, nářadí, tlakoměr, přepravní taška, motor vloni nový Honda 5Hp s dobíjením (poř.cena motoru 39tis), dlouhá noha, ještě 4 roky záruka, najeto 22mth. Letos ještě nejetý.... Možno i se sonarem s Gps a držákem sondy.... během pár dnů dám inzerát s fotkama tady na plavidlech.... tak kdyby jsi měl zájem tak se ozvi, vše v perfektním stavu, člun nelepený.... cena cca 44tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 dekuji za nabidku,ale zakoukal jsem se do kajutaku 3-5osobna bazaru jsem nasel skelet za 28000 tak mi to srotuje protoze je na tom hafo prace a penez( ZATIM SCHANIM INFORMACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 3. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 (upraveno) Hlavně buď při výběru a koupi opatrný, bohužel i v tomto odvětví je u nás dost vykuků. Dyžtak dej odkaz na ty necky a lidi tady ti rádi poradí, sám jsem si málem naběhl, pak jsem počkal a naskytlo se něco čemu nešlo odolat. Celá moje loď mě i s motorem vyšla na 30 000 a jsem spokojen.Jde o to, aby tě oprava pak nestála "majlant" Upraveno 3. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2014 pokud je to co myslim tak za me ne-moc prace a s 5 to stejne nepojede-ma to blby tvar-ale kdyby jsi chtel trup plachetnicky-6m- tak ta by byla k maní za ,,par piv,,-lokalita u Kolina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) tak to jsem potreboval ,poradit, abych neudelal blbost ,zde je odkaz snad bude fungovathttp://img.sbazar.cz/big/201407/3020/cc/53d95200cc86be136ec90100.jpga stou plachetnici da se cestovat bez plachet se zavesnym motorem?mysliš ze by to bylo v 5 lidech lepsi rešeni?diky za rady ty jenom uvitam Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem beda30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Tak včera jsem na ten inzerat zrovna koukal, taky bych do toho nešel, na 5 koní už je to moc velké a stav je také děsný.Leda bys chtěl soutěžit s hlemýžděma na břehu.Na druhou stranu, pokud chceš pro 5 osob nějaké menší pohodlí, tak se té velikosti asi stejně nevyhneš.Takže asi ten závod s hlemýžďěma, jen si vyber asi lepší stav, na tomhle, až vyrveš všechno shnilé, tak se z toho zblázníš. Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Tak včera jsem na ten inzerat zrovna koukal, taky bych do toho nešel, na 5 koní už je to moc velké a stav je také děsný.Leda bys chtěl soutěžit s hlemýžděma na břehuukaz svoji lod at tiše zavidim cely dny hltam internet a hledam info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Mám jen malý tuším 4,3m délka a 1,6 šířka, ale pro mé potřeby 2-3 lidi postačující. Rychlost ve dvou lidech 12 - 13 km/hod měřeno přes GPS nevím nakolik je to přesné, tak si představ jak roztlačíš tohle 5 hp motorem.najdu nějaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 tak to jsem potreboval ,poradit, abych neudelal blbost ,zde je odkaz snad bude fungovathttp://img.sbazar.cz/big/201407/3020/cc/53d95200cc86be136ec90100.jpga stou plachetnici da se cestovat bez plachet se zavesnym motorem?mysliš ze by to bylo v 5 lidech lepsi rešeni?diky za rady ty jenom uvitamNení to v Rožmitále u Kroupy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Mám jen malý tuším 4,3m délka a 1,6 šířka, ale pro mé potřeby 2-3 lidi postačující. Rychlost ve dvou lidech 12 - 13 km/hod měřeno přes GPS nevím nakolik je to přesné, tak si představ jak roztlačíš tohle 5 hp motorem.najdu nějaké foto.vlastnis VMP ? a mas motor 5 HP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Nemam vmp a proto mam 5hp 8O)))Tady obrázek dá se stáhnout jen dvakrát, abych nebyl všude v albech 8O))) Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Moje chronologie v začátcích, sháněl jsem jen rybářskou pramici, abych si zajel na ryby kam potřebuju, sehnal jsem tohle od solidního prodejce a jsem spokojen, loď za 18000 v dobrém stavu + motor za 12000, další investice byla v koupi gelcoatu na palubu a nějaká práce na vylepšování, motor jsem dvakrát uvařil a dělal výměnu pístu a kroužků, protože jsem netušil, že i tento motor má v útrobách termostat. jen chci naznačit, že asi dopadneš stejně, dáš si nějaký cíl a pak stejně koupíš něco jiného 8O))), podle toho co bude zrovna k mání. Samozřejmě už nejezdím jen na ryby, ale i na vyjížďky jen tak, dodnes nemůžu uvěřit že jsem bez toho mohl žít. Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 JE TO KRASAVICE A ZA MALODOUFAM ZE SE MI NECO NASKYTNE , PACKA mě dal brouka do hlavy stou plachetnicí co jsem zbežně viděl jsou levnější a stim motorem bez plachet by to byla plnohodnotna nahrada kajutaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 tak to jsem potreboval ,poradit, abych neudelal blbost ,zde je odkaz snad bude fungovathttp://img.sbazar.cz/big/201407/3020/cc/53d95200cc86be136ec90100.jpga stou plachetnici da se cestovat bez plachet se zavesnym motorem?mysliš ze by to bylo v 5 lidech lepsi rešeni?diky za rady ty jenom uvitamNení to v Rožmitále u Kroupy?u inzeratu je uvedena příbram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Já jsem ležel v inzerátech asi 4 měsíce než jsem na tohle narazil, tak nezozufej, něco určitě přijde, krásný kajuťáček tady na začátku roku nabízel kbfotoservis, měl jsem na něj zálusk, pak jsem to vzdal. plachetnice je stavěná na co nejmenší odpor ve vodě, a s pětikoníkem by to mohla být lepší volba, tedy pokud trváš na větší velikosti lodě.Přeju ti hodně štěstí při výběru! Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Já jsem ležel v inzerátech asi 4 měsíce než jsem na tohle narazil, tak nezozufej, něco určitě přijde, krásný kajuťáček tady na začátku roku nabízel kbfotoservis, měl jsem na něj zálusk, pak jsem to vzdal. plachetnice je stavěná na co nejmenší odpor ve vodě, a s pětikoníkem by to mohla být lepší volba, tedy pokud trváš na větší velikosti lodě. Přeju ti hodně štěstí při výběru!diky snad se podari a chtel bych velikost alespon pro 4 Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem beda30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Do mé se vejde 5 osob, má to i v papírech ( je přihlášená na sps, takže až bude vmp můžu tam vrazit silnější motor a provozovat ofiko, nadruhou stranu není to proč dělat, rychlost stačí a jezdit rychleji se stejně nesmí, spotřeba nádherná, takže to možná takhle i nechám), jenže je to jen na to svezení, o nějakém pohodlí nemůže být řeč. Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Co tohle http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/44/66/04/99/4466049965_1 Stojí to 11 tis Zlotých celý link http://allegro.pl/darmar460-lodka-motorowa-lodz-motorowka-nowosci-i4466049965.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 O kom se mluvívá nedaleko bývá, člověče kam ty na ty lodě chodíš 8O)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 Gediatrix no jo no :D ale lod sem neprodával jen motor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geriatrix Odesláno 4. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2014 (upraveno) Gediatrix no jo no :D ale lod sem neprodával jen motor :-)Tak to je divné, pamatuji si ten inzerát, protože jsem ho každý večer otevíral a čuměl na tu loď, asi tejden a hodně váhal a v paměti mi uvízl tvůj nick, možná že byl jenom podobný a já se zmýlil i to je možné. Byl to malý kajuťáček, ale byl nádherný.Edit:Tak ani strýček google nepomohl, nicméně pokud to tak je, pak se omlouvám a jestli někde potkáš moje necky, přihlaš se prosím o pívo. Upraveno 4. Srpen 2014 uživatelem geriatrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se