Přejít na obsah
Plavidla.cz

lod do 5hp

beda30

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Když chceš, klidně to dej na necky 8O))))), musí to bejt do 1000 kg celkem, to znamená s motorem, nákladem a váhou samotných necek 8O))))), o jiném předpisu nevím.

Hodně zdaru !

PS: U těch necek hlavně nezapomeň na špunt. Bylo by hloupé to potopit na první plavbě. 8O)))))

Upraveno uživatelem geriatrix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Bedo30, přemýšlím, že prodám svůj člun s motorem.... loni jsem si koupil loď a člun už nevyužiju.... člun od Hondy 2,5m, hliníkové podlážky, nafuk.kýl, nerezový skládací kolečka na přepravu (PC 33tis), lavičku se schránkou, příslušenství- pumpa, lepení, nářadí, tlakoměr, přepravní taška, motor vloni nový Honda 5Hp s dobíjením (poř.cena motoru 39tis), dlouhá noha, ještě 4 roky záruka, najeto 22mth. Letos ještě nejetý.... Možno i se sonarem s Gps a držákem sondy.... během pár dnů dám inzerát s fotkama tady na plavidlech.... tak kdyby jsi měl zájem tak se ozvi, vše v perfektním stavu, člun nelepený.... cena cca 44tis
Odkaz ke komentáři

Hlavně buď při výběru a koupi opatrný, bohužel i v tomto odvětví je u nás dost vykuků. Dyžtak dej odkaz na ty necky a lidi tady ti rádi poradí, sám jsem si málem naběhl, pak jsem počkal a naskytlo se něco čemu nešlo odolat. Celá moje loď mě i s motorem vyšla na 30 000 a jsem spokojen.

Jde o to, aby tě oprava pak nestála "majlant"

Odkaz ke komentáři

tak to jsem potreboval ,poradit, abych neudelal blbost ,zde je odkaz snad bude fungovat

http://img.sbazar.cz/big/201407/3020/cc/53d95200cc86be136ec90100.jpg

a stou plachetnici da se cestovat bez plachet se zavesnym motorem?mysliš ze by to bylo v 5 lidech lepsi rešeni?

diky za rady ty jenom uvitam

Upraveno uživatelem beda30
Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem na ten inzerat zrovna koukal, taky bych do toho nešel, na 5 koní už je to moc velké a stav je také děsný.

Leda bys chtěl soutěžit s hlemýžděma na břehu.

Na druhou stranu, pokud chceš pro 5 osob nějaké menší pohodlí, tak se té velikosti asi stejně nevyhneš.

Takže asi ten závod s hlemýžďěma, jen si vyber asi lepší stav, na tomhle, až vyrveš všechno shnilé, tak se z toho zblázníš.

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem na ten inzerat zrovna koukal, taky bych do toho nešel, na 5 koní už je to moc velké a stav je také děsný.

Leda bys chtěl soutěžit s hlemýžděma na břehu

ukaz svoji lod at tiše zavidim cely dny hltam internet a hledam info

Odkaz ke komentáři

Mám jen malý tuším 4,3m délka a 1,6 šířka, ale pro mé potřeby 2-3 lidi postačující. Rychlost ve dvou lidech 12 - 13 km/hod měřeno přes GPS nevím nakolik je to přesné, tak si představ jak roztlačíš tohle 5 hp motorem.

najdu nějaké foto.

Odkaz ke komentáři

Mám jen malý tuším 4,3m délka a 1,6 šířka, ale pro mé potřeby 2-3 lidi postačující. Rychlost ve dvou lidech 12 - 13 km/hod měřeno přes GPS nevím nakolik je to přesné, tak si představ jak roztlačíš tohle 5 hp motorem.

najdu nějaké foto.

vlastnis VMP ? a mas motor 5 HP?

Odkaz ke komentáři

Moje chronologie v začátcích, sháněl jsem jen rybářskou pramici, abych si zajel na ryby kam potřebuju, sehnal jsem tohle od solidního prodejce a jsem spokojen, loď za 18000 v dobrém stavu + motor za 12000, další investice byla v koupi gelcoatu na palubu a nějaká práce na vylepšování, motor jsem dvakrát uvařil a dělal výměnu pístu a kroužků, protože jsem netušil, že i tento motor má v útrobách termostat. jen chci naznačit, že asi dopadneš stejně, dáš si nějaký cíl a pak stejně koupíš něco jiného 8O))), podle toho co bude zrovna k mání. Samozřejmě už nejezdím jen na ryby, ale i na vyjížďky jen tak, dodnes nemůžu uvěřit že jsem bez toho mohl žít. Upraveno uživatelem geriatrix
Odkaz ke komentáři

tak to jsem potreboval ,poradit, abych neudelal blbost ,zde je odkaz snad bude fungovat

http://img.sbazar.cz/big/201407/3020/cc/53d95200cc86be136ec90100.jpg

a stou plachetnici da se cestovat bez plachet se zavesnym motorem?mysliš ze by to bylo v 5 lidech lepsi rešeni?

diky za rady ty jenom uvitam

Není to v Rožmitále u Kroupy?

u inzeratu je uvedena příbram

Odkaz ke komentáři

Já jsem ležel v inzerátech asi 4 měsíce než jsem na tohle narazil, tak nezozufej, něco určitě přijde, krásný kajuťáček tady na začátku roku nabízel kbfotoservis, měl jsem na něj zálusk, pak jsem to vzdal. plachetnice je stavěná na co nejmenší odpor ve vodě, a s pětikoníkem by to mohla být lepší volba, tedy pokud trváš na větší velikosti lodě.

Přeju ti hodně štěstí při výběru!

Odkaz ke komentáři

Já jsem ležel v inzerátech asi 4 měsíce než jsem na tohle narazil, tak nezozufej, něco určitě přijde, krásný kajuťáček tady na začátku roku nabízel kbfotoservis, měl jsem na něj zálusk, pak jsem to vzdal. plachetnice je stavěná na co nejmenší odpor ve vodě, a s pětikoníkem by to mohla být lepší volba, tedy pokud trváš na větší velikosti lodě.

Přeju ti hodně štěstí při výběru!

diky snad se podari a chtel bych velikost alespon pro 4

Upraveno uživatelem beda30
Odkaz ke komentáři

Do mé se vejde 5 osob, má to i v papírech ( je přihlášená na sps, takže až bude vmp můžu tam vrazit silnější motor a provozovat ofiko, nadruhou stranu není to proč dělat, rychlost stačí a jezdit rychleji se stejně nesmí, spotřeba nádherná, takže to možná takhle i nechám), jenže je to jen na to svezení, o nějakém pohodlí nemůže být řeč. Upraveno uživatelem geriatrix
Odkaz ke komentáři

Gediatrix no jo no :D ale lod sem neprodával jen motor :-)

Tak to je divné, pamatuji si ten inzerát, protože jsem ho každý večer otevíral a čuměl na tu loď, asi tejden a hodně váhal a v paměti mi uvízl tvůj nick, možná že byl jenom podobný a já se zmýlil i to je možné. Byl to malý kajuťáček, ale byl nádherný.

Edit:

Tak ani strýček google nepomohl, nicméně pokud to tak je, pak se omlouvám a jestli někde potkáš moje necky, přihlaš se prosím o pívo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...